Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate de la 13 la 24 din 25
Like Tree4Likes

Subiect: viata de mama singura

claudia Oaspete

Implicit Re: viata de mama singura

buna simina te inteleg ff bine k si io m pot numi o viitoare mama singura pt k vb cu sotu la tefefon si mie ff greu mai ales k eu am o sarcina cu probleme si o firma de intretinut plus o gramada de alte treburi dar asta e viata asteptam sa vina tati acasa si sa se rezolve toate !!! succes la toate si noroc

shaboo este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2009
    Varsta
    31
    Posturi
    11

se pare ca nu sunt singura...
    imi pare rau ramona pt tine..inteleg perfect ce inseamna sa fii lovita de tatal copilului tau.
    desi sunt cu 10 ani mai mare ca tine...si inca ma simt neputincioasa si nu stiu ce sa fac. iar tu care esti asa mica, chiar ca nu stii ce sa faci. ma intreb dc ai si bani cu care sa te intretii...
    groaznica mi se pare viata din perspectiva asta, iar eu nu credeam ca o ajung vreodata aici, dar se pare ca nu prea avem ce face, decat sa luam soarta ca atare si sa mergem inainte.

shaboo este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2009
    Varsta
    31
    Posturi
    11

pt ramona: totusi cred ca pana la urma a sta la ai tai este o solutie.
    intr-o buna zi te va bate pe tine sau pe copil, poate sa va si omoare, dc nu intentionat, din greseala. ami bine pleci. nu cred ca se mai pune problema de iubire sau de familie.
    banuiesc ca nu ai bani sa te intretii, dar pentru inceput parintii te pot ajuta.
    iti tin pumnii!

Unregistered Oaspete

auzi? tu chiar nu ai altceva mai bun de facut? cred ca majoritatea suntem destul de istete sa gasim singure 'o metoda de a face bani' fara sa imbogatim pe altii si sa ne saracim buzunarele. hai pa!

Baby1320 este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2009
    Varsta
    33
    Posturi
    1

........................................

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    590

Roaga-te mult, este si pentru el ceva care la luat pe surprindere, mai ales daca este si in divort, poate nu se astepta chiar acum la inca un copil.

Roxxy este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2009
    Varsta
    28
    Posturi
    2

Buna fetelor,
    si eu o sa fiu mamica in curand...am 4 luni si o sapt. nu sunt casatorita si nici nu cred ca prietenul meu va fi alaturi de mine.....e destul de absent
    nu il intereseaza nimic in legatura cu sarcina si cu mine, in general
    poate si meseria lui e de asa natura....nici nu stiu exact ce face....ceva in domeniul militar. dispare cu zilele, uneori nu ma suna...ma scoate din minti
    ii reprosez mereu ca nu ma iubeste, ca nu e langa mine niciodata....cat am fost internata in spital pt sarcina nu m-a vizitat deloc motivand ca e plecat in misiune.
    eu locuiesc in chirie in buc.nu am pe nimeni acolo.nu stiu cum sa fac sa pot creste singura copilul in cazul in care decide sa plece din viata noastra.banii care i-as lua in maternal nu sunt suficienti sa inchiriez o garsoniera si sa intretin 2 pers.
    v-as multumi pentru o vorba buna

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    590

Viata de militar il face sa fie foarte rece, nu isi exteriorizeaza sentimentele, daca il vei iubi corect te va sprijini,

Unregistered Oaspete

Din dragoste pentru copilul meu

Recunosc ca a fost o perioada in care imi puneam intrebarea daca am facut bine ce am facut, daca nu cumva e o greseala greu de reparat faptul ca am facut un copil la 23 de ani si faptul ca desi mereu mi-am dorit o familie unita si fericita in care sa creasca copilul meu iata ca din pacate casnicia mea a esuat.
    Apoi am inceput sa ma intreb daca ma voi descurca, daca nu cumva mi-am distrus viata si mie si copilului, daca nu era poate mai bine sa trec cu vederea neintelegerile pentru a fi in continuare o familie.

Acum nu imi mai pun nici o intrebare de genul asta. Pur si simplu David este viata mea, este tot ce am eu mai de pręt si nu este o greseala in nici un caz. Ba chiar il privesc ca pe cel mai de pręt dar pe care viata mi l-a oferit. Nimic nu e intamplator. Toate se intampla cu un scop. Acest copil a venit pe aceasta lume cu o misiune. Si cu siguranta era nevoie de o combinatia de gene dintre genele mele si genele tatalui sau pentru a iesi David. Poate ca din aceasta combinatie a iesit un geniu, sau un talent aparte, sau pur si simplu era nevoie de aceasta combinatie de gene pentru ca el sa isi indeplineasca misiunea pe acest pamant. Si era nevoie ca el sa se nasca acum. Dar asta voi afla mai tarziu….

Cert este ca voi face tot ce imi sta in putinta pentru a-I oferi cea mai buna educatie, pentru a avea parte de tot ce e mai frumos pe aceasta lumea, il voi invata sa iubeasca viata, sa iubeasca oamenii si natura; il voi invata sa traiasca cu pasiune si il voi ajuta sa isi descopere pasiunile si apoi sa le valorifice.

Ii voi fi model in viata si il voi inconjura de oameni de valoare, care sa il inspire si care s ail motiveze sa vrea mai mult.

Nici macar nu ma mai indoiesc de faptul ca nu voi reusi sa fiu o mama buna. Sau ca nu ma voi descurca. Ma voi descurca de minune. Pentru ca totul vine din interior. Toata forta de care am nevoie, toata energia si rabdarea, inspiratia si intelepciunea de care am nevoie pentru a-l creste asa cum imi doresc. Pentru asta trebuie sa am eu intai o viata frumoasa si implinita pentru ca astfel voi reusi sa fiu o mama buna. Sunt din ce in ce mai convinsa ca am facut bine ca am luat aceasta decizie.

Oricum tot singura eram….oricum in acele conditii nu ma putea dezvolta si evolua asa cum trebuie. Si nici pentru copil nu era o atmosfera benefica.

Sunt pro familie, sunt o familista convinsa si admir din tot sufltul familiile unite si care traiesc in armonie si iti cresc frumos copiii. Dar daca nu se poate, atunci e de preferat despartirea decat sa se sacrifice toti membrii familiei si la randul lor si copiii.

Nu il voi vorbi niciodata de rau pe tatal sau si il voi invata sa il iubeasca si sa il respecte. Ba chiar vreau sa petreaca timp si cu el. De ce nu? Este tatal lui si trebuie sa aiba figura paterna prezenta in viata lui pentru a se dezvolta armonios.

El imi da putere. El si faptul ca trebuie sa fiu o femeie de success in toate domeniile. Pot sa le am pe toate si merit asta. Atat eu cat si copilul meu. Am scris acest articol pentru a le ambitiona si inspira si alte mamici in situatia mea. Capul sus! Hai ca se poate! Lupta si datot ce ai mai bun din tine si vei reusi. Sau te multumesti cu gandul ca ai pierdut fara ca macar sa incerci sa faci ceva. Daca simtiti ca nu mai ai puterea de a merge mai departe, sau daca ai nevoie de un sfat si de o mana de ajutor (in masura in care voi putea sa te ajut) nu ezita sa imi scrii la adresa de email femeiadesucces@gmail.com sau sa intri pe Femeia De Succes si impreuna vom gasi reteta succesului. Imi doresc din suflet sa vad cat mai putine femei sacrificate si cat mai putini copii care sufera din cauza parintilor.

Pentru o lume mai fericita,
    Theona

maria elena este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    1

Implicit Raspuns Re: viata de mama singura

buna...am tot citit aici povestile voastre si sper ca daca mi o spun pe a mea,sa mi mai revin si eu un pic ,sa mai aud un sfat de la altii,am 2 luni de sarcina,sunt f fericita de copilul asta,dar am probleme cu sotul meu..este depedent de droguri din pacate,imi este rusine sa spun,dar asta e adevarul....ma rog la d zeu sa fie bn copilul meu,desi inainte sa raman gravida,a lasat drogurile [t un timp si acum iara a inceput....vreau sa ma despart de el,ma gandesc ca e mai bn pt copilul meu,el nu se va scn pt schimba niciodata...si eu nu vreau ca copilul meu sa traiasca in mediu asta de viata....mie greu si sa stiu ca o sa fiu amma singura,dar ma gandesc ca i cel mai bine pt copilul meu....astept parerile voastre si daca aveti intrebari,va rog sa mi le pune ti..

ady_deea Avatar
    ady_deea este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Posturi
    1.767

Citat Citat din maria elena Vezi post
    buna...am tot citit aici povestile voastre si sper ca daca mi o spun pe a mea,sa mi mai revin si eu un pic ,sa mai aud un sfat de la altii,am 2 luni de sarcina,sunt f fericita de copilul asta,dar am probleme cu sotul meu..este depedent de droguri din pacate,imi este rusine sa spun,dar asta e adevarul....ma rog la d zeu sa fie bn copilul meu,desi inainte sa raman gravida,a lasat drogurile [t un timp si acum iara a inceput....vreau sa ma despart de el,ma gandesc ca e mai bn pt copilul meu,el nu se va scn pt schimba niciodata...si eu nu vreau ca copilul meu sa traiasca in mediu asta de viata....mie greu si sa stiu ca o sa fiu amma singura,dar ma gandesc ca i cel mai bine pt copilul meu....astept parerile voastre si daca aveti intrebari,va rog sa mi le pune ti..
    Maria situatia ta este foarte delicata. In primul rand trebui sa mergi la doctor sa iti confirme ca este totul in regula cu bebelul. Iar in legatura cu sotul tau, treb sa vorbiti intre voi, poate exista o sansa se renunte la droguri, daca isi doreste cu adevarat asta. Daca isi doreste asta, va face ceva incepand cu a 2-a zi. Ia-l si pe el la ecograf sa vada bebelul, poate constientizeaza altfel situatia. Succes !
    Baiatul nostru

mara catalina este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2012
    Posturi
    13

Dar copiii nu au si bunici? De ce nu incerci sa mai iei o pauza ducandu-i pe micuti in vizita la bunici?

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Imi este dor de mama mea
    De Didina in forum Discutii libere
    Replici: 9
    Ultimul post: 04 mai 2012, 11:25
  2. Mor de rau - sunt singura?
    De Mamicububa in forum Sarcina
    Replici: 21
    Ultimul post: 27 sep 2011, 07:33
  3. o burtica singura
    De shaboo in forum Clubul mamicilor
    Replici: 15
    Ultimul post: 04 nov 2010, 16:44
  4. Mama si copilul
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 06:59
  5. Singura printre cupluri
    De Sonya in forum Viata de cuplu
    Replici: 3
    Ultimul post: 16 nov 2008, 09:37

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44