+ Raspunde la subiect
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 21

Subiect: Nastere la spitalul Filantropia, ce sfaturi puteti sa-mi dati?

Victoria Oaspete

Implicit Nastere la spitalul Filantropia, ce sfaturi puteti sa-mi dati?

Salut ! In luna ianuarie, asteptam un ingeras de fata! Ma intereseaza daca puteti sa-mi dati amanunte despre spitalul Filantropia (in cazul unei nasteri normale, sper), in ceea ce priveste conditiile, diferitele atentii care se dau la doctor, la asistente pecum si alte lucruri pe care este bine sa le stiu.....
    Multumesc!!!!

Viorel Oaspete

Implicit a nascut la spitalul Filantropia

Sotia mea a nascut o fetita, in ianuarie, la Filantropia. Va recomand spitalul. Bafta!!!

cam3llya Oaspete

Implicit imi este teama de nastere

sunt insarcinata in 37 de saptamani si imi este foarte teama de ziua cand voi da nastere unui bebelus. Am sa nasc la spitalul SF. PANTELIMON dar nu stiu cum se procedeaza deoarece sunt la prima nastere. Acum am si racit si am inteles ca nu e bine sa racesti in trimestrul 1 si trimestrul 3.Este ceva grav???

Nico Oaspete

Implicit Poti sa scapi de teama de nastere

Daca vrei sa fii mai bine pregatita pentru nastere, sa stii ce se va intampla pe tot parcursul nasterii si sa scapi de teama de nastere si sa ai dureri mai mici iti recomand un curs pentru gravide, iti garantez ca nu ai sa regreti.

alipuk83 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2009
    Posturi
    17

Implicit Re: Nastere la spitalul Filantropia, ce sfaturi puteti sa-mi dati?

buna,sunt din sv si trebuie sa nasc in mai.am si eu o intrebare:imi poate da cineva informatii despre spitalul Bethesda,in ceea ce priveste conditiile,atentiile care se dau si toate celelalte lucruri pe care ar trebui sa le stiu.oare cat ajunge o nastere?MULTUMESC!

angi73 Oaspete

Citat Citat din alipuk83 Vezi post
    buna,sunt din sv si trebuie sa nasc in mai.am si eu o intrebare:imi poate da cineva informatii despre spitalul Bethesda,in ceea ce priveste conditiile,atentiile care se dau si toate celelalte lucruri pe care ar trebui sa le stiu.oare cat ajunge o nastere?MULTUMESC!

Eu am fost la Bethesda operata prin cezariana pe 03.01.2007 de dr. Bolohan Dinu, pe care ti-l recomand cu multa caldura. Este un profesionist si stii ca esti pe maini bune. Conditiile sunt excelente, asistentele foarte dragute. Veneau noaptea si nici nu le auzeai cat de incet paseau ca sa nu te trezeasca. Pentru mine, fiind singura experienta pe care am avut-o prin spitale, a contat foarte mult mai ales ca auzisem de la altii cum este in spitalul judetean la sectia maternitate.
    Iti recomand inca o data acest spital. Nu vei regreta.
    Daca voi mai putea face un bebe tot acolo ma voi duce.
    In cazul in care mai ai intrebari nu ezita sa ma intrebi.
    Succes alipuk83.

angi73 Oaspete

Citat Citat din angi73 Vezi post
    Eu am fost la Bethesda operata prin cezariana pe 03.01.2007 de dr. Bolohan Dinu, pe care ti-l recomand cu multa caldura. Este un profesionist si stii ca esti pe maini bune. Conditiile sunt excelente, asistentele foarte dragute. Veneau noaptea si nici nu le auzeai cat de incet paseau ca sa nu te trezeasca. Pentru mine, fiind singura experienta pe care am avut-o prin spitale, a contat foarte mult mai ales ca auzisem de la altii cum este in spitalul judetean la sectia maternitate.
    Iti recomand inca o data acest spital. Nu vei regreta.
    Daca voi mai putea face un bebe tot acolo ma voi duce.
    In cazul in care mai ai intrebari nu ezita sa ma intrebi.
    Succes alipuk83.

Nu trebuie sa dai nimic. Eu una nu am incercat nimic la asistente, dar sotul meu a vrut sa-i dea o sticla de whisky dr-ului si acesta l-a refuzat categoric. nici nu avrut sa auda. A spus ca toate serviciile din acea unitate sunt platite si sa stii ca toti se comporta ca atare.
    Sa-ti iei o adeverinta de salariat si buletinul la tine, pentru ca o parte din costul interventiei este decontata de CAS. Eu am platit atunci 1800 lei (2100 cost total - 300 cas = 1800 lei)

alipuk83 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2009
    Posturi
    17

Citat Citat din angi73 Vezi post
    Nu trebuie sa dai nimic. Eu una nu am incercat nimic la asistente, dar sotul meu a vrut sa-i dea o sticla de whisky dr-ului si acesta l-a refuzat categoric. nici nu avrut sa auda. A spus ca toate serviciile din acea unitate sunt platite si sa stii ca toti se comporta ca atare.
    Sa-ti iei o adeverinta de salariat si buletinul la tine, pentru ca o parte din costul interventiei este decontata de CAS. Eu am platit atunci 1800 lei (2100 cost total - 300 cas = 1800 lei)
    Multumesc mult pt informatie,m-am mai linistit.

maxx1981 Oaspete

buna ziua,
    sotia meu urmeaza sa nasca in decembrie si nu stiu cum este pe la filantropia.
    ce tarife sunt?
    daca este cineva ca stie rog sa-mi spuneti
    eu am inteles ca se plateste ceva destul de multe dar nu stiu sub ce forma de plata pe chitanta sau CELEBRA MITA ?
    MULTUMESC

elenaez este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2009
    Varsta
    26
    Posturi
    2

Buna tuturor,
    si eu ma pregatesc pentru nastere la spitalul filantropia (30 dec '09), si sincer am emotii...nu din cauza spitalului, ci doar emotiile de dinainte... In ceea ce priveste spitalul, va pot spune ca la inceputul sarcinii am fost internata o zi acolo si mi-a facut o impresie fff buna : personalul si conditiile sunt chiar okl-si asta nu cred ca are legatura cu medicul care te supravegheaza. Ce-i drept, nu stiu cum arata partea de nasteri si rezervele bebelusilor, dar din cate am inteles, totul s-a modernizat in ultimul an si tind sa cred ca asa este.
    Astazi ma duc la unul din cursurile gratuite organizate pentru gravide la acest spital si sper sa aflu mai multe informatii.
    Daca intre timp mai aveti ceva noutati, dati-ne si noua de stire

sarcina si nastere usoara

elenaez este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2009
    Varsta
    26
    Posturi
    2

Buna,
    Revin cu amanunte. aseara am fost la curs si a fost super.... o dna tare dragutza ne-a vorbit despre scaunul lui bb, despre toaleta ochisorilor, a nasucului, despre temperatura camerei, a apei pt baita, despre vaccinuri si creme...cum sa-l schimbi si cum sa-i faci baitza...fff interesant. va sfatuiesc pe toate sa participati. eu una, astept cu nerabdare miercurea viitoare.

alma2007 Oaspete

Citat Citat din elenaez Vezi post
    Buna,
    Revin cu amanunte. aseara am fost la curs si a fost super.... o dna tare dragutza ne-a vorbit despre scaunul lui bb, despre toaleta ochisorilor, a nasucului, despre temperatura camerei, a apei pt baita, despre vaccinuri si creme...cum sa-l schimbi si cum sa-i faci baitza...fff interesant. va sfatuiesc pe toate sa participati. eu una, astept cu nerabdare miercurea viitoare.
    Buna,

Imi poti spune si mie te rog in ce zile se fac aceste cursuri si de la ce ora, chiar daca nu sunt la prima nastere parerea mea este ca mereu ai cate ceva de invatat, plus ca vreau sa fiu la curent si cam cat se da la dr + anestezist + asistente....etc....

Mersi frumos,
    alma

+ Raspunde la subiect
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Filantropia, doctori, preturi si conditii!
    De danna in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 2
    Ultimul post: 04 apr 2011, 23:51
  2. Voi dati vitamine la copii?
    De Vitea in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 19
    Ultimul post: 21 feb 2011, 12:20
  3. va rog dati-mi nista sfaturi
    De marya.d in forum Preconceptia
    Replici: 135
    Ultimul post: 16 nov 2010, 09:28
  4. Va rog lamuriti-ma daca puteti
    De elenagraur in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 27 feb 2010, 12:48

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41