Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate de la 13 la 24 din 24
Like Tree1Likes

Subiect: Nastere la Clinica Genesys Arad

Genesys Arad este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Posturi
    6

Cu burtica Pachete de urmarire sarcina si nastere

Pachetele de urmărire sarcină şi naştere Medlife – Genesys
    Alege siguranţa pentru tine şi copilul tău!

Spitalul Medlife – Genesys din Arad întâmpină viitoarele mămici cu o ofertă specială. Pacientele pot alege una dintre cele trei pachete de urmărire sarcină şi naştere disponibile în cadrul ofertei: Pachetul STANDARD, PREMIUM şi ALL – INCLUSIVE.
    Pachetele conţin toate consultaţiile, investigaţiile, ecografiile şi analizele de laborator de care viitoarea mămică are nevoie în timpul sarcinii, plus asistenţa la naştere naturală sau cezariană. În plus, pachetele Premium şi All-Inclusive conţin consultaţii de pediatrie, ecografii şi analize de laborator pentru copil până la vârsta de un an.
    Îngrijirea spitalicească după naştere se asigură de către personal medical cu înaltă calificare, într-un mediu ultramodern şi confortabil. Pentru siguranţa pacientei şi a copilului, dispunem de linie permanentă de gardă la obstetrică, neonatologie şi ATI. Maternitatea Medlife – Genesys dispune de o sală pentru operaţii cezariene, o sală pentru naşteri naturale, cinci saloane cu câte două paturi pentru mamă şi pentru copil, compartiment de terapie intensivă neonatală cu două incubatoare. Cazarea se face în saloane tip „rooming – in”, cu două paturi, aer condiţionat, televizor LCD, frigider, grup sanitar propriu. Meniurile sunt in sistem de catering, in functie de indicatiile post-operatorii specifice, imbracamintea şi setul de îngrijre personală atât pentru mămică, cât şi pentru copil, sunt din partea clinicii. Siguranţa pacientelor este sporită de sistemul de nurse-calling unic în România, care acţionează la apăsarea butonului de panică aflat pe brăţara pacientei internate.
    Pachetele de urmărire sarcină şi naştere se pot achita integral cu 5% reducere la contravaloarea pachetului, prin plată directă în 10 rate lunare, sau prin finanţare bancară pentru pacienţi.
    Pachetul Standard costă 990 Euro, cel Premium 1375 Euro si cel All-Inclusive 1690 Euro. Cel din urmă conţine consultaţii obstetricale nelimitate, ecografii 2D/3D şi 4D, test TORCH, dublu test, triplu test, sfat genetic, amniocenteză, sfat de nutriţie şi urmărirea copilului până la vârsta de un an. Asistenţa la naştere se face cu medicul ales de pacientă.
    La toate pachetele de urmărire a sarcinii şi naştere se acordă ca Bonus cursuri de educaţie prenatală.
    „Urmărirea corectă a unei sarcini este esenţială pentru depistarea din timp a malformaţiilor sau a altor boli congenitale ale fătului. În acest context, încurajăm viitoarele mame să efectueze toate investigaţiile şi analizele de laborator necesare în timpul sarcinii, în combinaţie cu un stil de viaţă sănătos, alimentaţie echilibrată, atât pentru siguranţa lor, cât şi a copilului. Îngrijirile post-natale a mamei şi a copilului asigură o integrare socio-familială excelentă a acestora” - Dr. Miclea Iulius, medic primar obstetrică-ginecologie (Spitalul Medlife - Genesys)

Informaţii suplimentare pe www.clinica-genesys.ro sau la numărul: 0257-219800.

Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Posturi
    6

Cu burtica Re: Urmarire de sarcina si nastere la Clinica Genesys din Arad cu 99 Eu / luna!

Pachetele de urmărire sarcină şi naştere Medlife – Genesys
    Alege siguranţa pentru tine şi copilul tău!

Spitalul Medlife – Genesys din Arad întâmpină viitoarele mămici cu o ofertă specială. Pacientele pot alege una dintre cele trei pachete de urmărire sarcină şi naştere disponibile în cadrul ofertei: Pachetul STANDARD, PREMIUM şi ALL – INCLUSIVE.
    Pachetele conţin toate consultaţiile, investigaţiile, ecografiile şi analizele de laborator de care viitoarea mămică are nevoie în timpul sarcinii, plus asistenţa la naştere naturală sau cezariană. În plus, pachetele Premium şi All-Inclusive conţin consultaţii de pediatrie, ecografii şi analize de laborator pentru copil până la vârsta de un an.
    Îngrijirea spitalicească după naştere se asigură de către personal medical cu înaltă calificare, într-un mediu ultramodern şi confortabil. Pentru siguranţa pacientei şi a copilului, dispunem de linie permanentă de gardă la obstetrică, neonatologie şi ATI. Maternitatea Medlife – Genesys dispune de o sală pentru operaţii cezariene, o sală pentru naşteri naturale, cinci saloane cu câte două paturi pentru mamă şi pentru copil, compartiment de terapie intensivă neonatală cu două incubatoare. Cazarea se face în saloane tip „rooming – in”, cu două paturi, aer condiţionat, televizor LCD, frigider, grup sanitar propriu. Meniurile sunt in sistem de catering, in functie de indicatiile post-operatorii specifice, imbracamintea şi setul de îngrijre personală atât pentru mămică, cât şi pentru copil, sunt din partea clinicii. Siguranţa pacientelor este sporită de sistemul de nurse-calling unic în România, care acţionează la apăsarea butonului de panică aflat pe brăţara pacientei internate.
    Pachetele de urmărire sarcină şi naştere se pot achita integral cu 5% reducere la contravaloarea pachetului, prin plată directă în 10 rate lunare, sau prin finanţare bancară pentru pacienţi.
    Pachetul Standard costă 990 Euro, cel Premium 1375 Euro si cel All-Inclusive 1690 Euro. Cel din urmă conţine consultaţii obstetricale nelimitate, ecografii 2D/3D şi 4D, test TORCH, dublu test, triplu test, sfat genetic, amniocenteză, sfat de nutriţie şi urmărirea copilului până la vârsta de un an. Asistenţa la naştere se face cu medicul ales de pacientă.
    La toate pachetele de urmărire a sarcinii şi naştere se acordă ca Bonus cursuri de educaţie prenatală.
    „Urmărirea corectă a unei sarcini este esenţială pentru depistarea din timp a malformaţiilor sau a altor boli congenitale ale fătului. În acest context, încurajăm viitoarele mame să efectueze toate investigaţiile şi analizele de laborator necesare în timpul sarcinii, în combinaţie cu un stil de viaţă sănătos, alimentaţie echilibrată, atât pentru siguranţa lor, cât şi a copilului. Îngrijirile post-natale a mamei şi a copilului asigură o integrare socio-familială excelentă a acestora” - Dr. Miclea Iulius, medic primar obstetrică-ginecologie (Spitalul Medlife - Genesys)

Informaţii suplimentare pe www.clinica-genesys.ro sau la numărul: 0257-219800.

evangelista este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    33
    Posturi
    21

Implicit Re: Pachete de urmarire sarcina si nastere

Hmmm..ia uite ce diferenta de pret fata de Bucuresti...cu 1000 de euro nasti la medlife genesis arad...plus ca poti plati sin rate..super tare..m-as duce sa nasc la Arad))

Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Posturi
    6

Wink Re: Pachete de urmarire sarcina si nastere

Te asteptam cu drag!

Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    20
    Posturi
    4

Implicit peste 3 saptamani nasc

si eu mam hotarat sa nasc la genesys doar ka nu prea stiu la ce sa ma astept...inafar ka ii laudat ka se comp super bine cu tine,si nu treb sa bagi bani in buzunar ka sa se ocupe de copil....eu sunt foarte rusinoasa si ma intrebam din femeile care au nascut deja la genesys daka au avut o pers in camera..adika sotul sau mama peste noapte...stiu ka pe contract scrie ka treb sa plateasca 150 euro..dar am auzit ka nu e kear asa...

ClejAde Avatar
    ClejAde este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    5.658

Implicit Raspuns Nastere la Clinica Genesys Arad

iubita nu e nevoie s stea nimeni cu tine pt k ai bratara nurse call in caz d cv....s programu d vizita e strict,nu intra s nu iese nimeni,in afara lui...eu am fost fff multumita

Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    20
    Posturi
    4

stiu de bratara ka mi sa spus,dar totusi ma simt mai bine stiind ka e cineva pe care cunosc bine,de acea ,mai ales ka maikamea doreste sa steie cu mine,ka anul trecut a nascut sora mea si stie cum sa simtit,si cum sunt eu rusinoasa,stie kum voi fii,,,ms mult,totusi...si sa iti traiasca e scumpa foc...
    ClejAde likes this.

Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    20
    Posturi
    4

si mai o intrebare,cine a nascut cu cezariana,ce anestezie ati facut? nu stiu care e mai putin dureroasa....

ClejAde Avatar
    ClejAde este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    5.658

nu iti face numa partiala...eu am facut epidurala si cateteru mi lo lasat pt calmante k sa nu m tot intepe dar nu t jeneaza....ah dak au locuri libere poti opta s nu fi singura,dar dak nu vei avea colega d salon
    multumesc de complimente
    knd ai DPN?

Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    20
    Posturi
    4

ce inseamna dpn?

liz84 Avatar
    liz84 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    78

Si eu o sa nasc la genesys la sfarsitul lunii iulie.As vrea sa stiu daca pe durata travaliului o sa i dea voie sotului sa stea cu mine?!

liz84 Avatar
    liz84 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    78

Citat Citat din rebeca_valentina Vezi post
    ce inseamna dpn?
    Data probabila a nasterii

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Subiecte Similare

1. Mamici din Arad
    De crissy in forum Clubul burticilor
    Replici: 96
    Ultimul post: 10 mar 2012, 23:12
  2. Clinica Eva Brasov si Epidurala
    De mamarutza in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 34
    Ultimul post: 24 feb 2012, 10:54
  3. Mamici din Arad
    De ClejAde in forum Sarcina
    Replici: 1
    Ultimul post: 11 nov 2011, 12:33
  4. caut ginecolog in ARAD
    De Unregistered in forum Sarcina
    Replici: 2
    Ultimul post: 14 ian 2010, 05:26
  5. Nasterea in clinica privata
    De Noni in forum Nasterea
    Replici: 4
    Ultimul post: 16 nov 2008, 10:51

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44