Eu am folosit laboratorul lor de multe ori si nu am avut probleme.. au afisate pe site-ul lor www.medlife.ro tipul analizelor/ pretul si durata executiei. Avantajul este ca le poti vedea pe net fara sa te mai deplasezi la sediul lor.
Buna fetelor.. ce parere aveti despre laboratoarele medlife si rezultatele. Sunt bune, corecte, ti le da repede? As vrea sa fac un set de teste la ei
Eu am folosit laboratorul lor de multe ori si nu am avut probleme.. au afisate pe site-ul lor www.medlife.ro tipul analizelor/ pretul si durata executiei. Avantajul este ca le poti vedea pe net fara sa te mai deplasezi la sediul lor.
La dr.Munteanu la medlife a fost cineva? la ecografie..
daca da as vrea niste impresii..
Buna
Eu sunt noua pe forum. Vreau sa raman insarcinata si am mers la Medlife, la dna dr. Natalia Caisin pentru analize preconceptie. Ma puteti ajuta cu informatii despre ea?
Multumesc
Este ff ok doctorita..o colega de birou a nascut cu dansa... a fost multumita, a vizitat-o in fiecare zi dupa nastere...
Succes si ai sa vezi ca va fi bine..plus ca au conditii bune la medlife..este altceva..
Multumesc pentru raspuns "Omonia". Sper ca lucrurile sa decurga bine si sa raman insarcinata cat mai repede. Dna dr. Caisin lucreaza numai la Medlife?
Nu stiu daca lucreaza si in alata parte decat la Medlife dar ma pot interesa..Colega mea a fost la dr Caisin la medlife pt ca i s-a parut mai comod, se programa totul era cat de cat planificat si a si nascut la ei..de multumita a fost ff multumita..si de conditii si de doamna doctor..
Buna
Numele meu este Andreea si sunt noua pe forum. Am cateva saptamani de sarcina si merg la Medlife la dna. dr. Natalia Caisin. Eu nu sunt din Bucuresti si nu cunosc nici un doctor, insa vreau sa aflu mai multe informatii despre dna doctor. Mie mi-a facut o impresie buna, este o doctorita tanara, insa vreau sa aflu si parerea voastra, a celor care aveti informatii despre ea.
Va multumesc!
Dr.Caisin este un medic ff bun..Cred ca lucreaza la Medlife Unirea.A nascut cumnata mea cu dansa acum cateva luni la medlife..