+ Raspunde la subiect
Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate de la 13 la 24 din 43

Subiect: Ce medici recomandati pentru urmarirea sarcinii?

Unregistered Oaspete

Implicit Re: Ce medici recomandati pentru urmarirea sarcinii?

Citat Citat din mnnicol Vezi post
    Buna fetelor,
    Sunt noua pe forum, ieri am aflat ca sunt insarcinata, in 5 saptamani si tot ieri, ....,ca voi avea tripleti, in urma ecografiei facute la Sanador, intrucat Medlife, sediul Unirii, nu avea medic ecograf ieri. Consultatia am facut-o ieri la Medlife, sediul Unirii, dr. Arach, care intra in concediu, pana pe 8 Decembrie si nu stiu ce sa fac. Nu stiu ce medic este, daca are legatura cu vreo maternitate.Stiti ceva de el? Eu locuiesc in Titan. Sunt bulversata, nu stiu incotro s-o apuc. Ma ajutati cu un medic bun, care sa-mi monitorizeze sarcina si cu care sa nasc cei 3 copilasi sanatosi? Pls!!!!
    LA Medlife Unirii lucreaza dr. Varlas Valentin , foarte bun ca doctor si ecografist. Eu am nascut cu dansul in iunie si sunt super multumita....apeleaza cu incredere la el.

Mihaela Tudor este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Posturi
    20

eu recomand cu caldura Euroclinic toti medici sunt profesionisti, eu am avut o experienta neplacuta doar cu dna dr Iurco...

Data inscrierii
    iulie 2009
    Posturi
    885

Si eu recomand pentru urmarirea sarcinii pe domnul doctor Leru de la Clinica Romclinic din Bucuresti Romclinic - Clinica si laborator de analize medicale in Bucuresti

scumpik_24 este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    3

Citat Citat din otilia Vezi post
    Eu am nascut la spitalul Sfantul Pantelimon, unde am fost asistata de doctorita Diana Gheorghiu. Mi-a placut tare mult de ea si am preferat sa merg tocmai acolo la ea. Pentru mine a contat foarte mult ca a fost exact asa cum am dorit, pe sufletul meu. Ideea este sa-ti gaseti tu un medic bun pe compatibil cu tine si e mai putin important la ce spital este.
    eu am pierdut o sarcina cu doamna dr... m-a monitorizat pana in 23 de saptamani iar cand au aparut complicatiile dumneaei nu a raspuns la tel. poate tu ai avut o sarcina fara probleme, atunci dr este super draguta, dar sa te fereasca dumnezeu de col deschis, membrane fisurate...sau contractii..in primul rand nu raspunde la tel...asa a fost sa fie...dar eu am nascut o fetita de 600 de gr cu un medic rezident pt ca dna dr nu a rasp la tel, si nici la mesaje..cu toate ca am stat in spital 5 zile...nici macar nu a vebit sa vada cum ma simt. i-am dat o groaza de bani, alte fete ii dadeau cate 50 de lei la vizita eu ii dadeam cate 150 de lei ..sa aibe grija de mine...am vazut ce grija a avut....m-a tratat dl dr dimitriu...asa ca ..eu nu o recomand...

ronna81 este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Varsta
    30
    Posturi
    16

eu va recomand dr sosievici iulia de la bucur pt. urmarirea sarcinii. este un f bun ecografist si medic gineco

jeanina0099 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Posturi
    2

buna, sunt noua pe forum si as dori sa stiu cine a nascut cu dr dinu din bacau, anatural.
    eu am 30 saptamani si urmeaza sa nasc cu el.......

jeanina0099 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Posturi
    2

scuze......natural.........

floricik este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    25
    Posturi
    3

buna....si eu il recomand pe dl dr. Dimitriu Mihai.....cu el o sa nasc si eu..

omonia este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2010
    Posturi
    23

eu o recomand pe mirela popa..am nscut cu ea si a fost ff bine.

Ronny2010 este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Posturi
    2.574

Buna,

eu o sa nasc la Medlife si de la 5 saptamani imi urmareste sarcina d-na dr. Popa Mirela. Acum sunt in 17 saptamani si pot spune ca este un medic de nota 11, o recomand cu caldura. Tot timpul a fost f atenta cu analizele si controalele si mai mult decat atat am simtit ca ma trateaza cu caldura si ca ii pasa. Nu am ajuns la dansa pe pile sau recomandari si nici nu ne cunosteam inainte.
    Stiu sigur ca si d-na Parfene e f buna, eu chiar nu stiam ce sa aleg la inceput dintre ele doua, insa tocmai am citit pe alt topic ca d-na Parfene e insarcinata daca nu ma insel in 10-11 saptamani, asa ca ma bucur ca am ales-o din start pe d-na Popa ( care oricum are cele mai multe nasteri din Medlife).
    D-na Popa e o doctorita tot asa tinerita ( 35-38 ani ii dau), f serioasa dar care stie sa fie apropiata de pacienta sa-i zambeasca si sa ii explice frumos, cu rabdare. Imi place la nebunie cand intru in cabinet si vad peretele dansei, tapetat de sus pana jos cu bebei si sper sa duc si eu sarcina cu bine pana la final si sa fie si bebelul meu sanatos acolo

omonia este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2010
    Posturi
    23

si eu o recomand pe mirela popa..si eu am nascut cu ea si a fost totul ok..mie mi-a placut.de la maternitate pana la asistente si implicit doctorita..mie mi-a raspuns la intrebari,a venit si m-a vizitat in fiecare zi..totul ok.

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    188

o recomand din tot sufletul pe dr Luiza Dincaref, de la Medlife Unirii. Desi am auzit si pareri negative despre ea, eu pot sa spun din proprie experienta sa este minunata. Nici falsa ca alte doctorite, care zambesc mai mult decat fac, calma tot timpul ( pe mine m-a linistit tot timpul cand eram stresata) si m-a ajutat enorm in timpul unor sangerari cauzate de un hematom, astfel incat mi-a salvat sarcina. Bineinteles si eu am ascultat tot ceea ce m-a sfatuit si am stat in pat 3 saptamani si am luat chiar si 10 utrogestan pe zi ( si farmacistele s-au speriat de cantitate), dar acum bebele este bine si sarcina a mers bine.
    Mi-a spus ca se poate naste cu ea la Municipal, deci super, ca nu putine mamici isi permit sa nasca la Medlife.

+ Raspunde la subiect
Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. clinici private timisoara, care e cea mai buna si ce medic imi recomandati?
    De alexandrina in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 3
    Ultimul post: 08 iul 2011, 18:33
  2. medici din braila
    De cristinamdascalu in forum Nasterea
    Replici: 0
    Ultimul post: 11 iul 2010, 19:10
  3. Ce creme pentru contur ochi imi recomandati?
    De Ralu in forum Moda si frumusete
    Ultimul post: 20 apr 2010, 00:16
  4. medici buni din Galati
    De doroty in forum Sarcina
    Replici: 1
    Ultimul post: 11 sep 2009, 14:52
  5. Cum sa scap de frica de medici
    De Adinela in forum Psihologia si educatia copilului
    Ultimul post: 26 oct 2008, 10:37

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41