eu recomand cu caldura Euroclinic toti medici sunt profesionisti, eu am avut o experienta neplacuta doar cu dna dr Iurco...

Si eu recomand pentru urmarirea sarcinii pe domnul doctor Leru de la Clinica Romclinic din Bucuresti Romclinic - Clinica si laborator de analize medicale in Bucuresti
eu am pierdut o sarcina cu doamna dr... m-a monitorizat pana in 23 de saptamani iar cand au aparut complicatiile dumneaei nu a raspuns la tel. poate tu ai avut o sarcina fara probleme, atunci dr este super draguta, dar sa te fereasca dumnezeu de col deschis, membrane fisurate...sau contractii..in primul rand nu raspunde la tel...asa a fost sa fie...dar eu am nascut o fetita de 600 de gr cu un medic rezident pt ca dna dr nu a rasp la tel, si nici la mesaje..cu toate ca am stat in spital 5 zile...nici macar nu a vebit sa vada cum ma simt. i-am dat o groaza de bani, alte fete ii dadeau cate 50 de lei la vizita eu ii dadeam cate 150 de lei ..sa aibe grija de mine...am vazut ce grija a avut....m-a tratat dl dr dimitriu...asa ca ..eu nu o recomand...
eu va recomand dr sosievici iulia de la bucur pt. urmarirea sarcinii. este un f bun ecografist si medic gineco
buna, sunt noua pe forum si as dori sa stiu cine a nascut cu dr dinu din bacau, anatural.
eu am 30 saptamani si urmeaza sa nasc cu el.......
scuze......natural.........
buna....si eu il recomand pe dl dr. Dimitriu Mihai.....cu el o sa nasc si eu..
eu o recomand pe mirela popa..am nscut cu ea si a fost ff bine.

Buna,
eu o sa nasc la Medlife si de la 5 saptamani imi urmareste sarcina d-na dr. Popa Mirela. Acum sunt in 17 saptamani si pot spune ca este un medic de nota 11, o recomand cu caldura. Tot timpul a fost f atenta cu analizele si controalele si mai mult decat atat am simtit ca ma trateaza cu caldura si ca ii pasa. Nu am ajuns la dansa pe pile sau recomandari si nici nu ne cunosteam inainte.
Stiu sigur ca si d-na Parfene e f buna, eu chiar nu stiam ce sa aleg la inceput dintre ele doua, insa tocmai am citit pe alt topic ca d-na Parfene e insarcinata daca nu ma insel in 10-11 saptamani, asa ca ma bucur ca am ales-o din start pe d-na Popa ( care oricum are cele mai multe nasteri din Medlife).
D-na Popa e o doctorita tot asa tinerita ( 35-38 ani ii dau), f serioasa dar care stie sa fie apropiata de pacienta sa-i zambeasca si sa ii explice frumos, cu rabdare. Imi place la nebunie cand intru in cabinet si vad peretele dansei, tapetat de sus pana jos cu bebei si sper sa duc si eu sarcina cu bine pana la final si sa fie si bebelul meu sanatos acolo![]()
si eu o recomand pe mirela popa..si eu am nascut cu ea si a fost totul ok..mie mi-a placut.de la maternitate pana la asistente si implicit doctorita..mie mi-a raspuns la intrebari,a venit si m-a vizitat in fiecare zi..totul ok.
o recomand din tot sufletul pe dr Luiza Dincaref, de la Medlife Unirii. Desi am auzit si pareri negative despre ea, eu pot sa spun din proprie experienta sa este minunata. Nici falsa ca alte doctorite, care zambesc mai mult decat fac, calma tot timpul ( pe mine m-a linistit tot timpul cand eram stresata) si m-a ajutat enorm in timpul unor sangerari cauzate de un hematom, astfel incat mi-a salvat sarcina. Bineinteles si eu am ascultat tot ceea ce m-a sfatuit si am stat in pat 3 saptamani si am luat chiar si 10 utrogestan pe zi ( si farmacistele s-au speriat de cantitate), dar acum bebele este bine si sarcina a mers bine.
Mi-a spus ca se poate naste cu ea la Municipal, deci super, ca nu putine mamici isi permit sa nasca la Medlife.