Buna seara fetelor... Gata m-am facut bine in sfarsit...mi-a trecut ureaplasma...mi-a dat negativ dupa atata bataie de cap si atatia medici care ma tratau pt total diferite alte pb, acum am scapat datorita Dl doctor Leru...din 20 iunie ne punem serios pe treaba..urati-mi noroc...intre timp imi iau deja de 2 cicluri temp bazala...va pup...

Buna, ce parere aveti de doama doctor Carmen Constantinescu, a nascut cineva cu dumneai, din cate stiu lucreaza in spitalul cfr2 si colaboreaza si cu regina maria. Va pupicesc!

Fetelor, nu a nascut nimeni recent cu doamna dr. Carmen Constantinescu? Am auzit numai de bine de dansa insa informatii noi ar fi oricand binevenite.
Va rog daca aveti pareri despre acesta dr. sa mi le impartasiti. Va multumesc!
buna burticilor!a nascut cineva cu doc Mohamed Kasmo de la Giulesti?stie cineva ceva de el ?Va multumesc!
Buna andreea, acum am descoperit mesajul tau sper ca ai nascut usor si k sunteti si tu si bebele sanatosi. Sunt tare curioasa daca ai nascut cu Carmen Constantinescu si cum a fost cu tine pe toata durata sarcinii. Sunt insarcinata in 13 saptamani si vreau sa nasc cu dumneaei, este o dragutaaaa, pe 19 dec este urmatorul control si atunci o sa vb detalii legate de evolutia sarcinii si nastere. Daca ai ceva informatii despre ea le astept cu mare drag. pupici
![]()