+ Raspunde la subiect
Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 123456 UltimulUltimul
Rezultate de la 25 la 36 din 63
Like Tree1Likes

Subiect: Doctori buni din Constanta

loredana este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2010
    Varsta
    30
    Posturi
    1

Implicit Re: Doctori buni din Constanta

Buna ziua!!!
    Ma numesc Loredana si sunt insarcinata in 27 de saptamani......sarcina urmarita pana acum de dr zaher insa........dupa cum probabil stiti dansul nu mai este in spital are deschisa maternitatea ISIS si mie imi este absolut imposibil sa strang 1000 euro sa nasc la ISIS asa ca.......sunt nevoita sa renunt la dansul si sa-mi caut un medic in spital.....si in cautarile mele disperate pe net am dat de un medic in spital jud Savu Cornelia,am vazut ca simi merge la dansa dak vrei simi sa imi zici mai multe despre dansa..........ca si asa am o groaza in mine de nu pot sa va povestesc dar ..........probabil ca ma intelegeti.....sper ca stiti despre ce vb sa mergi la un medic insarcinata fiind pe care nu-l cunosti pe care nu l-ai vazut in viata ta.........imi vine sa zic..........fie ce-o fi cu dumnezeu inainte!si sa las timpul sa aranjeze lucrurile cum o vrea dar.......ma gandesc la bb din burtica si la mine pan la urma urmei ca acasa mai am o fetita de 5 ani care are nevoie de mine asa ca.......nu ma pot culca pe o ureche si nu ma pot lasa asa pe mana oricarui medic........apropo am nascut prin cezariana asa ca.....chiar am nevoie de medic in spital nu ma pot duce asa.........cu apa rupta.....am venit sa nasc si eu............cu medicul de garda.........cine o fi el.......sper din suflet sa ma intelegeti ce vreau sa zic.........si sa imi dati mai multe detalii despre medicii care au mai ramas in spitalul jud si la care mergeti voi.......eu am gasit ceva despre savu,altcineva??Sau simi dak vrei sa imi zici tu mai multe despre dr savu cornelia?

Data inscrierii
    mai 2010
    Varsta
    25
    Posturi
    2

Angry Re: Doctori buni din Constanta

Melisa si eu am fost la domnul Dr.Cristurean...am un copil de 1 an si 5 luni acum... si voi fi mamica iar sunt insarcinata in 2 luni jumatate si am fost o data la ginecolog nu stiu exact la ce doctor sa merg ca nu ma mai incred in niciunul.Sa`ti povestesc de domunul Dr.Cristurean nu vreau sa te speri,eu cu prima sarcina am fost la dansul de la 6 sapt pana la sfarsit ,pot sa zic ca niciodata nu am plecat multumita de la dansul din cabinet dar am zis ca e bun si am continuat sa merg ....in fine ...am ajuns la spital acelasi lucru mi`a zis ca vine sa ma asiste la nastere,l`am sunat cand mi`a venit momentul si mi`a zis ca e pelcat din oras...buuunnnn am nascut cu doamna dr.Saptefrati ce sa zic am fost multumita.eu am nascut duminica ,luni a fost ziua de vizita a domnului dr.Cristurean pot sa zic ca a intrat la mine in salon l`am salutat mi`a zambit si a iesit ...dar dupa 9 luni de supraveghere el nici nu m`a intrebat daca sunt bine,daca bebicul meu e bine...nimik...dar ce sa zic banii mei au fost buni pe perioada asta ,deci am fost total dezamagita.Aceeasi poveste a patit`o si cumnata mea si o prietena f buna ...le`a lasat amanet in spital ca el e plecat.Foarte urat din partea lui.si acum chiar nu stiu la cine sa ma duc.

Data inscrierii
    mai 2010
    Varsta
    25
    Posturi
    2

Am fost eu la doamna DR.Bercin Anca nu am fost multumita in primul rand m`a tratat rece ,consultatia mi se pare scumpa si in al treilea rand nici eco nu are tre sa mergi in alt cabinet sa`ti faca alta doctorita eco eu am renuntat la dansa.

ionmaria100 este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2010
    Posturi
    1

buna.eu sunt maria si sunt deja la a doua sarcina cu domnul dr zaher.pot sa va zic ca am fost foarte multumita si de aceea merg tot la dansul.in schimb conditiile de la isis nu se compara cu cele din spital dar din pacate pt multe femei este cam scump.din cate am inteles in spital ar fi doamna dr savu buna dar si domnul tica.asa ca nu va fie frica.improtant e sa fiti sanatoase si bebicii la fel.asta e tot ce conteaza in final.

Strumf este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2010
    Posturi
    1

Buna,

Eu am o alta dilema: ce banca de celuele stem imi puteti recomanda? Eu tot la Zaher am fost si mi-a placut. el mi-a zis ca nu sunt banci chiar in Constanta dar ca pot apela la cei din bucuresti. a fost cineva la vreunii? citisem la inceputul anului despre cei de la cmu...se numesc altfel oricum. stem unirea sau ceva. dar sunt din bucuresti. au reprezentanti si in constanta? sau daca nu ei, au altii?

tomanicole este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Varsta
    32
    Posturi
    37

Citat Citat din diana manuela Vezi post
    buna.am 15 sapt si peste o sapt sunt programata la belcin anca la provita (pentru prima data0.nu am idee daca ii platesc consultatia sau ii dau ei bani...sincer am emotii.ma gandesc sa fac cezariana
    sunt din constanta si vreau sa nasc la maternitatea medgidia.merg la dna dr Belcin.este cineva care-mi poate da detalii recente despre maternitate sau despre dna dr Belcin.am 14 saptamani.

Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    25
    Posturi
    1.376

buna,eu o am k doctor pe DR.SOLOPENKO ELVIRA,din cta ,are un cabinet particular si in paralel lucreaza si la SPITALUL JUDETEAN SI MATERNITATEA ISIS,ce puteti sa-mi spuneti despre ea.....dak sunt fete care au fost la ea...apropo ,avem 4 luni

AnaMaria84 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    2

Buna fetelor! Daca vreti un medic cu adevarat bun va recomand sa mergeti la Doctor Popescu Alina. Eu merg de cativa ani si sunt foarte multumita. Pana acum o gaseati si la spital dar acum si-a deschis un cabinet pe b-dul mamaia. Am si nascut cu dansa si credeti-ma ca nu am ce sa-i reprosez, m-a ajutat foarte foarte mult!

AnaMaria84 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    2

iti recomand din toata inima sa mergi la dr alina popescu. eu am nascut cu dansa si sunt f multumita. are cabinet pe b-dul mamaia

Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    29
    Posturi
    869

Eu il recomand cu cea mai mare incredere pe dr.Chazli Fawaz. Nu se poate sa pleci din cabinet cu o problema nelamurita sau cu o intrebare fara raspuns. Este foarte atent la detalii si sincer. In plus de asta, nu practica preturi mari si nici nu asteapta "atentii". Sarcina usoara tuturor.

delia este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    765

Citat Citat din AnaMaria84 Vezi post
    Buna fetelor! Daca vreti un medic cu adevarat bun va recomand sa mergeti la Doctor Popescu Alina. Eu merg de cativa ani si sunt foarte multumita. Pana acum o gaseati si la spital dar acum si-a deschis un cabinet pe b-dul mamaia. Am si nascut cu dansa si credeti-ma ca nu am ce sa-i reprosez, m-a ajutat foarte foarte mult!
    deci, doamne fereste, sa ma mai intalnesc vreodata cu ea ...am fost la euromaterna unde era de garda la 5 dim..si nu a stiut sa foloseasca ecograful..mi-a zis intr-un final sa astept pana la 8.30 cand se schima garda..ca ea nu stie sa dea volum la ecograf si sa pozeze sarcina...va juuuur...am facut-o in toate flurile in fatza

daniela1987 Avatar
    daniela1987 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    232

Citat Citat din mimi_bombonika Vezi post
    buna,eu o am k doctor pe DR.SOLOPENKO ELVIRA,din cta ,are un cabinet particular si in paralel lucreaza si la SPITALUL JUDETEAN SI MATERNITATEA ISIS,ce puteti sa-mi spuneti despre ea.....dak sunt fete care au fost la ea...apropo ,avem 4 luni
    DR. SOLOPENKO ELVIRA mi-a urmarit sarcina de la 8 saptamani pana la 36 de saptamani. am fost multumita insa nu dau 1000 euro la Isis. ea in Spitalul Judetean nu mai are de 1 an nasteri. Noi avem Dpn 23.01.2011. te pup. Sanatate

+ Raspunde la subiect
Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 123456 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Maternitatea particulara Isis Constanta
    De lovelife in forum Cursuri Gravide
    Replici: 46
    Ultimul post: 26 ian 2012, 12:56
  2. Viitoare mamici din Constanta
    De corynica in forum Clubul burticilor
    Replici: 31
    Ultimul post: 15 ian 2012, 18:16
  3. Dr. buni Tg. Mures?
    De bianka in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 0
    Ultimul post: 19 aug 2011, 08:27
  4. doctori buni
    De gabi_mari1991 in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 0
    Ultimul post: 12 nov 2009, 18:27
  5. medici buni din Galati
    De doroty in forum Sarcina
    Replici: 1
    Ultimul post: 11 sep 2009, 14:52

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41