Buna, eu am nascut cu dr. Popa anul trecul, in octombrie.. Mie mi s-a parut de la inceput pana la sfarsit un dr. f. competent. E ea mai severa, dar stie ce face.
Singura chestie nasoala e ca a trebuit sa plece la 2 zile dupa ce-am nascut la un congres la Bucuresti. Eu am nascut cu epiziotomie si nu m-a putut supraveghea dupa si cum ceilalti dr. nu prea se bagau, mi-a fost destul de greu, mai ales ca nicio asistenta nu mi-a zis sa evit statul in fund, mai ales la alaptat.
Eu am nascut natural si am avut noroc ca era de garda in noaptea aceea, dar ea mi-a zis ca oricum ar fi venit. Acuma, pe de alta parte, la ultimul control, mi-a zis ca ea isi inchide telefonul dupa ora 12 noaptea si ca, daca e ceva, o suna asistentele pe fix . Io din asta inteleg ca te primeste dr. de garda si cand se apropie nasterea sau daca e ceva grav o suna pe ea. Pentru mine ar fi fost nasol sa ma controleze alt dr.. Asa, eu am plecat f. bine dispusa la spital, am inceput travaliul intr-o stare de spirit f. buna. Nu stiu cum vrei tu sa nasti, dar pe mine a zis ca ma ajuta daca vreau sa nasc natural si asa a fost. A incercat sa ma convinga cu cezariana sau cel putin asa mi s-a parut (ca e copilul mare, ca nu stiu ce), dar in cele din urma mi-a spus ca daca sunt hotarata, pune la bataie tot ce stie.
Si mi-a dat vreo doua pastilute, mi-a facut si niste manevre cu degetele (super naspa, m-as fi lipsit bucuroasa, dar banuiesc ca au grabit nasterea) si, cand m-au suit pe masa, mi-au pus o branula prin care mi-au bagat, banuiesc, oxitocina, ca sa accelereze contractiile si expulzia.
Pe vremea aia era sefa de sectie, iar asistentele s-au invartit ca titirezul in jurul meu, de la jumulit pana la sfarsitul nasterii (la momentul nasterii erau langa mine ea, doua moase si o infirmiera sau doua, nu mai tin minte exact.)
Acu un an tarifele (in general) erau cam 3-4 mil la nastere normala si vreo 6-7mil (200 euro) la cezariana.
Eu habar n-aveam ce preturi practica ea (colegele mele au nascut cu alti dr.), dar mi-am propus sa-i dau 5 mil., si i-am dat 6 mil., ca sa am vrut dupa ce-am nascut, In general a fost o experienta pozitiva si nu traumatizanta, si in mare parte datorita ei. Banuiesc ca a fost foarte multumita, deoarece eu am fost cazata la rezervele acelea cu plata (care sunt de 2 pers., au baie, si poti sa-ti aduci copilul), iar cand a venit sa ma vada inainte de externare mi-a zis (si colegei mele de rezerva la fel) ca nu mai trebuie sa platim nimic.
In concluzie, eu m-am inteles bine cu ea de la inceput(cumva suntem si firi compatibile) , mi s-a parut priceputa si la bebe 2 tot la ea ma duc.
Sper sa-ti fi fost de folos.

LinkBack URL
About LinkBacks