Nu sunt 100 de milioane, eu nasc la Medlife cu 7000 Ron pachetul Silver in care am tot inclus si
prelevare celule stem......
Nici eu nu am acesti bani dar am timp sa-i strang, consider ca merita si asta e singura mea optiune sa nasc decent intr-o tara bananiera ca a noastra......daca aveam norocul sa ma nasc si eu in alta tara din Europa poate nu plateam atat, sau daca plateam aveam si salariu sa-mi permita.
Ma bucur ca exista spitale particulare si ai o optiune in tara asta , chiar daca costa, putea fi mai rau.
In maternitatea din Ploiesti nu sti cum sa nasti mai repede sa-ti iei copilul si sa pleci acasa, e plin de tiganci, maternitatea aratajalnic, au mai facut ceva imbunatatri la terapie intensiva si la etajul pentru cezariene, dar daca nasti normal e haos, iesi traumatizata, infiermierele sunt niste doamne enervate de prezenta ta acolo, copii sunt lasati neschimbati si pleci cu ei opariti la fundulet acasa si tot asa.......
Nu stiu cum o fi prin tara dar eu alta optiune nu am decat Bucuresti si vreau la particular nu din snobism ci din frica, imi este frica de sistemul sanitar de la noi , m-am saturat sa bag bani in halatele lor de la portar /infirmiere/asistente.... asa acolo platesc de la inceput si scap de acesta practica care pe mine ma dezgusta.