Eu am ales Medlife si sunt f multumita de alegerea mea, plus ca preturile sunt mult mai decente ca la restul spitalelor particulare din Bucuresti.
Maternitatea privata din Bucuresti, Regina Maria, deschide larg portile tuturor mamicilor pentru un nou inceput de viata. Cele 5 000 de nasteri sunt un testimonial in ceea ce priveste competenta celor 220
medici ginecologi, 23 de medici ATI si 21 medici neonatologi.
Poate ca bebelusul tau nu isi va aduce aminte cum a fost experienta nasterii insa tu vei zambi cand iti vei aminti! Va invitam sa facem cunostinta si sa impartasiti bucuriile nasterii impreuna cu noi.
![]()
Eu am ales Medlife si sunt f multumita de alegerea mea, plus ca preturile sunt mult mai decente ca la restul spitalelor particulare din Bucuresti.
Ne bucuram pentru experienta fericita pe care ai avut-o, Ariana.
Mamicile care nasc la maternitatea Regina Maria beneficiaza de un pachet de servicii medicale de nastere complet, indiferent daca nasti in Bucuresti, Brasov sau la maternitatile partenere: reginamaria.ro/ro/maternitate
Da, pentru ca traim in Romania, conditiile din spitalele particulare ar trebui sa existe intr-o tara civilizata in spitalele de stat la care platim din bani nostri asigurari de sanatate, de care eu personal nu beneficiez pentru ca fug de stat ca de dracu.
La medlife din Iulie va fi si mai ieftin pentru ca semneaza contract cu casa de aigurari si vreo 2300Ron vor fi suportate de ei...eu prefer sa platesc si sa fiu tratat omeneste, decat sa dau bani mai putini si sa stau intr-un jeg de spital de stat .
Acest cost implica totusi urmatoarele:
-3 zile cazare - în rezervă dotată cu televizor LCD, frigider, măsuță de înfășat copilul, baie, dulap pentru lucrurile mamei, consolă de terapie, chiuvetă suplimentară, aer condiționat, solicitare asistență 24/24 prin folosirea butonului de "intercall"
-Un consult cu medicul anestezist și cu medicul neonatolog în săptămâna 36 de sarcină care include o hemoleucogramă și o coagulogramă
-Posibilitatea acomodării însoțitorului - exista două tipuri de rezerve pentru care nu se achită o sumă suplimentară: rezerva cu fotoliu - scaun și rezerva cu fotoliu extensibil. De asemenea, se pun la dispoziție rezerve cu două paturi, dintre care unul pentru însoțitor.
-Posibilitatea de rooming in (mama și copil) - dacă atât starea mamei cât și cea a bebelușului permit, cei doi pot împărți aceeași cameră
-Mesele mamei pe baza unui meniu personalizat (în funcție de tipul nașterii)
-Plata medicului care a asistat nașterea
-Toate medicamentele și consumabilele necesare nașterii
-Trusoul bebelușului - hăinuțe, pampers, creme, pudre, biberoane, suzete, lapte praf dacă este nevoie, folosite cât timp bebelușul se află în maternitate
-Servicii medicale de specialitate pentru asistarea nașterii prin cezariană; servicii de supraveghere, îngrijire și consiliere medicală efectuate de medici și asistenți medicali obstetrică și ginecologie, anestezie și terapie intensivă, neonatologie
-Analize pentru mamă
-Vaccinurile pentru copii - Vaccin antihepatita B, antituberculoza și Vitamina K
-Trusa pentru epidurală.
Cu alte cuvinte, avem grija ca proaspata mamica sa nu duca lipsa de nimic si sa fie cea mai frumoasa experienta posibila.![]()
Nu sunt 100 de milioane, eu nasc la Medlife cu 7000 Ron pachetul Silver in care am tot inclus si prelevare celule stem......
Nici eu nu am acesti bani dar am timp sa-i strang, consider ca merita si asta e singura mea optiune sa nasc decent intr-o tara bananiera ca a noastra......daca aveam norocul sa ma nasc si eu in alta tara din Europa poate nu plateam atat, sau daca plateam aveam si salariu sa-mi permita.
Ma bucur ca exista spitale particulare si ai o optiune in tara asta , chiar daca costa, putea fi mai rau.
In maternitatea din Ploiesti nu sti cum sa nasti mai repede sa-ti iei copilul si sa pleci acasa, e plin de tiganci, maternitatea aratajalnic, au mai facut ceva imbunatatri la terapie intensiva si la etajul pentru cezariene, dar daca nasti normal e haos, iesi traumatizata, infiermierele sunt niste doamne enervate de prezenta ta acolo, copii sunt lasati neschimbati si pleci cu ei opariti la fundulet acasa si tot asa.......
Nu stiu cum o fi prin tara dar eu alta optiune nu am decat Bucuresti si vreau la particular nu din snobism ci din frica, imi este frica de sistemul sanitar de la noi , m-am saturat sa bag bani in halatele lor de la portar /infirmiere/asistente.... asa acolo platesc de la inceput si scap de acesta practica care pe mine ma dezgusta.
intradevar este foarte frumos si foarte atractiv ceea c oferiti dumneavoastra ptr orice mama...ideea e ca oricine isi doreste ce e mai bun ptr copilul ei dar totusi costurile sunt destul de mari...mi se pare trist ca banul face diferenta uneori intre viata si moarte...e adevarat ca d-voastra oferiti un pachet complet si se poate spune ca se merita...faci un efort si asta e...facem atatea sacrificii incat inca unul ce mai conteaza...mai e o pb evident ca nimeni nu-si doreste complicatii in timpul nasterii dar daca totusi se intampla totul se plateste separat daca noi abia strangem banii de nastere ce se intampla daca nu ne putem permite sa acoperim si restul costurilor?!ne ducem cu copliul in brate la cel mai apropiat spital sau il lasa m sa moara?nu prea e omenesc...am scris toate lucrurile acestea ca, poate cineva se va gandi vreodata sa bata pe la portile statului ptr un fel de acord prin casa de asigurari ptr niste reduceri ca oricum le dam o gramada de bani si nu ne ofera decat mizerie in spital...nu zic de LCD-uri in camera,mancare nu stiu d care ci pur si SIMPLU CONDITII DECENTE sa nu-ti fie frica ca se poate intampla ce e mai rau ptr tine sau minunea ta...cred ca deja fabulez dar deee, mi-am zis si eu oful.
Asta mi se pare si mie incredibil, la cati bani dam daca ai probleme te urca in salvare si te trimite tot la spital de stat????? pai cum vine asta ? ar trebui facuta reclama asa, oferim servicii de lux pentru nasteri normale si cezariene FARA COMPLICATII....
Intrebare de 10 puncte daca eu sunt programata sa nasc la o clinica particulara si am nesansa sa am o problema ( eu sau copilul ) si sunt trimisa la stat logic si normal ar fi sa nu mai platesc nimic la particular .....sau platim deranjul de a ne trimite cu salvarea?
Dupa parerea mea este o conceptie gresita. Eu am vazut la maternitate copii in incubator, chiar si de 1,5 kg, care cel mai probabil aveau probleme. Si din moment ce maternitatea face nasteri si de 31 de saptamani este clar ca la prima problema intalnita nu te trimit la stat ci au ei personalul necesar ca se le trateze sau chiar preintampine. Deci nu te trimite nimeni nicaieri, poti sa nasti linistita in cele mai bune conditii si chiar daca apar complicatii, se rezolva.
Uite un exemplu de caz complicat rezolvat la Regina Maria
Premier? medical? în România la maternitatea CMU Regina Maria
Act as if what you do makes a difference. It does.
nu zice nimeni ca nu au personal calificat si aparatura cea mai buna ptr rezolvarea complicatiilor aparatu...problema se punea astfel:ce se intampla daca cu greu abia reusesti sa strangi bani ptr nastere si nu poti plati costurile ulterioare datorate complicatiilor bineinteles nedorite aparute in timpul nasterii...oricum e alegerea fiecaruia unde naste...nu am spus aceste lucruri ptr a face o imagine negativa acestei clinici ba dimpotriva imi place ce am vazut acolo si mi-as dori sa nasc acolo DACA MI-AS PERMITE...aici intervine pb...d c statul nu lucreaza cu astfel de clinici sa ti se poata deconta o parte din cheltuieli..toate vrem sa fim tratate decent si cred ca toate meritam acest lucru numai ca unele ne permitem altele nu.