Gabriela,
Cum a fost? Si eu trebuie sa nasc prin cezariana cu acelasi domn doctor si nu am reusit sa aflu nimic despre onorariu. Poti sa ma ajuti?
Merci.
Gabriela,
Cum a fost? Si eu trebuie sa nasc prin cezariana cu acelasi domn doctor si nu am reusit sa aflu nimic despre onorariu. Poti sa ma ajuti?
Merci.
Buna dragi mamici sau viitoare mamici,
Am 24 saptamani, sunt din Olt si as dori sa nasc la Polizu. Imi puteti recomanda un medic? Eventual o posibilitate de contact cu dumnealui?
Multumesc frumos
Buna,
Am nascut la Polizu prin cezariana si pot sa spun ca am fost multumita de conditiile de acolo. Am stat intr-o rezerva cu 2 paturi (fara taxa - cu taxa sunt rezerve cu 1 pat 60 euro si cu 2 paturi - unul fiind pentru insotitor 80 de euro)
Eu am dat la medic 1000 ron - a fost cezariana si am recoltat si celule stem - am inteles ca se da intre 600 - 800 nastere naturala si intre 800 - 1200 cezariana.
La infirmiere se da cate 5 ron (daca vrei) - la asistente 10 ron.
Anestezist am dat 200 ron si a fost ok
Neonatologului nu i-am dat nimic - assistentei care a fost in sala de nasteri si a avut grija de mine 50 ron.
Totalul a fost cam 2000 de lei (in cele 5 zile cat am stat in maternitate)
Am uitat sa mentionez am nascut cu alt medic nu cu Suciu.
Sper ca am fost de ajutor
Nastere usoara si bebe seantos
buna mamici sunt o mamica de februarie si sarcina mea este supravegheata tot de domnul dr suciu este un doctor excelent sunt la a doua sarcina ,iar prima a fost excelenta inclusiv nastere foarte usoara tinand cont ca am nascut normal
Sarcina si nastere usoara tuturor mamicilor
buna as vrea sa stiu daca a nascut cineva cu Prof. Banceanu Gabriel de la polizu. as vrea sa stiu cam care au fost costurile unei nasteri cu el??
multumesc mult
buna mamici as vrea sa stiu daca a nascut cineva la polizu cu Profesorul Banceanu si cam cat ar costa o nastere cu el.
multumesc

Buna, eu am nascut in spitalul Polizu, am fost operata de dr. Ionascu si de doctorita Manta care este o super doctorita si o super mamica. Dupa operatie mi-a spus tot ce trebuie sa fac sa imi vina laptele mai repede si cum sa fac sa imi mentin lactatia in timp, avand si ea 2 copii are experienta. Iar operatia mea arata super de parca nici nu ar fi. Am vreo 2 prietene ale caror operatii arata ca niste fermoare.
Va recomand sa aveti grija cu asistentele eu le dadeam cate 10 lei pentru fiecare vizita.
Mult succes!!!