Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 23

Subiect: Maternitatea Polizu, dr Nicolae Suciu

Gabriela_Popa este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    1

Implicit Maternitatea Polizu, dr Nicolae Suciu

Buna mamicilor,

Spuneti-mi si mie daca a nascut cineva la maternitatea Polizu cu dr Nicolae SUciu. Care sunt conditiile si cat v-a costat nasterea?

Multumesc

Andreea_S Avatar
    Andreea_S este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    753

Implicit Nasterea la Polizu

Buna fetelor sunt o mamica de Iulie si o sa nasc la Polizu.

Doresc sa aflu mai multe despre acest spital de la cele care ati nascut acolo sau care urmeaza sa nasteti acolo.

Orice informatie despre medici, tarife, saloane, rezerve, etc sunt binevenite atat pentru mine cat si pentru viitoarele mamici care vor naste acolo.

Cu cat sunt mai obiective parerile celor care au avut experienta nasterii acolo cu atat mai bine.

Va multumesc frumos

7.07. 2011 - Ingrid - Aparitia ta a luminat cele mai intunecate lacasuri ale fiintei mele, esti cel mai frumos lucru care mi se putea intampla. Te iubim Ingrid!

Data inscrierii
    mai 2011
    Posturi
    5

Implicit Re: Nasterea la Polizu

Citat Citat din Andreea_S Vezi post

Doresc sa aflu mai multe despre acest spital de la cele care ati nascut acolo sau care urmeaza sa nasteti acolo.

Orice informatie despre medici, tarife, saloane, rezerve, etc sunt binevenite atat pentru mine cat si pentru viitoarele mamici care vor naste acolo.

Cu cat sunt mai obiective parerile celor care au avut experienta nasterii acolo cu atat mai bine.

Va multumesc frumos
    BUNA SI EU SUNT TOT LA POLIZU,LA D-L DOCTOR CIOFLAN HORIA,AM INTELES CA NASTEREA NORMALA E 800 RON SI 1200 CEZARIANA ACUM NU STIU...FIECARE CAT POATE.pupici

Data inscrierii
    mai 2011
    Posturi
    5

Implicit Re: Maternitatea Polizu, dr Nicolae Suciu

Citat Citat din Gabriela_Popa Vezi post
    Buna mamicilor,

Spuneti-mi si mie daca a nascut cineva la maternitatea Polizu cu dr Nicolae SUciu. Care sunt conditiile si cat v-a costat nasterea?

Multumesc
    Buna,eu trebuie sa nasc zilele astea la polizu,dar cu doc. Cioflan Horia,conditiile sunt bune,stiu ca am fost internata cand aveam 7 luni,iar costul....am inteles de la colege ca ar merge cam 800 ron normala si 1200 cezariana cu tot cu ce dai la moasa si la anestezist.

karmyna1984 Avatar
    karmyna1984 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    186

si eu tot la polizu voi naste cu dr branescu sunt deja la termen voi scrie dupa ce voi naste impresiile

Andreea_S Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    753

Citat Citat din moise veronica Vezi post
    BUNA SI EU SUNT TOT LA POLIZU,LA D-L DOCTOR CIOFLAN HORIA,AM INTELES CA NASTEREA NORMALA E 800 RON SI 1200 CEZARIANA ACUM NU STIU...FIECARE CAT POATE.pupici
    Multumesc de informatie

7.07. 2011 - Ingrid - Aparitia ta a luminat cele mai intunecate lacasuri ale fiintei mele, esti cel mai frumos lucru care mi se putea intampla. Te iubim Ingrid!

Andreea_S Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    753

Citat Citat din karmyna1984 Vezi post
    si eu tot la polizu voi naste cu dr branescu sunt deja la termen voi scrie dupa ce voi naste impresiile

Nastere usoara, multa sanatate tie si lui bebe si te asteptam cu impresii.
    Doamne ajuta sa fie cat mai bune.

Pupici pe burtica

Andreea_S Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    753

Eu am primit urmatoarele informatii:
    - saloane cu 4 paturi si 4 patuturi (bebelusi stau ca mamicile in salon)
    - saloane cu 2 paturi si 2 patuturi (bebelusi stau ca mamicile in salon)
    - rezerve cu 1 pat si 1 patut bebelus - cu taxa
    - rezerve cu 2 paturi 1 patut bebelus - cu taxa si insotitor

Bbelusii stau ca mamicile in saloane

silviaion este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Posturi
    36

Te pup Re: Nasterea la Polizu

Citat Citat din Andreea_S Vezi post

Va multumesc frumos
    bUNA ANDREEA, eu sunt o mamica care am nascut normal in februarie la polizu, cu prof Suciu, este renovata maternitatea si sala de nasteri iar cat despre medici nu stiu ce sa iti zic...eu am avut un medic foarte bun.
    CAt despre capitolul tarife e f simplu ... o nastere normala e intre 500-700lei iar cezariana e intre 700-1200, anestezistul 150-200, moasa 50, si restul la asistente, dar ai grija nu le da mai mult de 5 lei pt ca at or sa vina cat mai multe ca sa le dai.Si acum iti uram sarcina usoara in continuare si nastere usoara si sa ai un bebe sanatos(a) si sa va bucurati de el!

silviaion este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Posturi
    36

Si referitor la saloane nu stiu ca eu am stat intr o rezerva cu insotitor dar nu am platit,pt ca parintii mei sunt f buni prieteni cu dr.

Andreea_S Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    753

Citat Citat din silviaion Vezi post
    bUNA ANDREEA, eu sunt o mamica care am nascut normal in februarie la polizu, cu prof Suciu, este renovata maternitatea si sala de nasteri iar cat despre medici nu stiu ce sa iti zic...eu am avut un medic foarte bun.
    CAt despre capitolul tarife e f simplu ... o nastere normala e intre 500-700lei iar cezariana e intre 700-1200, anestezistul 150-200, moasa 50, si restul la asistente, dar ai grija nu le da mai mult de 5 lei pt ca at or sa vina cat mai multe ca sa le dai.Si acum iti uram sarcina usoara in continuare si nastere usoara si sa ai un bebe sanatos(a) si sa va bucurati de el!

Multumesc frumos pentru informatii. Sa fiti sanatosi tu si bebe. Acum Doamne ajuta sa mearga totul bine

emtix este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    35
    Posturi
    5

Nastere usoara, multa sanatate tie si lui bebe si te asteptam cu detalii

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. S-a deschis maternitatea Malaxa!
    De silvia.ioana in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 4
    Ultimul post: 18 apr 2012, 13:49
  2. Maternitatea Oradea
    De angelkim in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 9
    Ultimul post: 30 mar 2012, 11:19
  3. Despre maternitatea Giulesti
    De Janini in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 5
    Ultimul post: 14 apr 2011, 14:20
  4. Maternitatea Chicos Galati
    De vio80 in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 34
    Ultimul post: 22 ian 2011, 12:48
  5. Maternitatea din Medgidia
    De lovelife in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 2
    Ultimul post: 18 nov 2008, 07:24

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44