Buna seara! Am tot citit mesajele de pe acest forum si am constatat ca in loc sa fie un forum de informare pentru mamici, este un forum in care se razboiesc cele doua maternitati private din constanta..Nu cred ca intereseaza pe nimeni ip-urile utilizatorilor, pe noi (adevaratele mamici) ne intereseza doar informatia si speram sa fie si cea reala..
si ca sa iti raspund la intrebare, lovelife, eu am o experienta foarte buna pana acum la Spitalul Euromaterna, sunt insarcinata in 7 luni, o sa nasc la Euromaterna, bineinteles..am facut un tur al spitalului si am ramas impresionata de curatenie, rezerve, aparatura..au si sectie de terapie intensiva pt nou nascuti..(sper sa nu fie cazul) si stiu ca vor face si cursuri pentru mamici, chiar vreau sa ma interesez cand incep pentru ca repet, vreau sa fiu informata corect..
Nu cred ca inflenteaza pe nimeni denigrarile despre care vorbeai, dar ar fi bine sa ramana un forum obiectiv, care sa ne ajute, si nu un portal de reclama mascata..Pana la urma, avem dreptul de a decide unde vom naste si la ce medic vom merge, iar decizia o ia fiecare dupa propriile motive si experiente..

LinkBack URL
About LinkBacks

) si stiu ca vor face si cursuri pentru mamici, chiar vreau sa ma interesez cand incep pentru ca repet, vreau sa fiu informata corect..