Rezultate de la 1 la 9 din 9

Subiect: S-a deschis Spitalul Medicover! Cum vi se pare?

fabby Avatar
    fabby este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    5

Implicit S-a deschis Spitalul Medicover! Cum vi se pare?

ati auzit ca s-a deschis in bucuresti Spitalul Medicover? spitalulmedicover.ro
    sa va uitati la poze cum arata maternitateade exemplu. pai la asa spital de drag te duci sa nasti.
    hmm.. ce parere aveti?

francis Avatar
    francis este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Posturi
    15

Implicit Raspuns S-a deschis Spitalul Medicover! Cum vi se pare?

buna fabby, da.. am citit ca s-a deschis si am aruncat un ochi pe site. Din cate am vazut arata foarte bine toate sectiile si ma gandesc ca au investit destul de mult si in echipamente si in medici sa fie asa brici.
    chiar o sa merg la ei pentru o ecografie, am vazut ca nu e cu raze x deci este ne-iradianta. nici nu stiam ca exista asa ceva, sincera sa fiu.

elli Avatar
    elli este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Posturi
    77

In sfarsit s-a deschis. Mai dar cate am auzit despre acest spital...
    Coincidenta face ca o prietena de-a mea sa lucreze aici ca asistenta medicala si mi-a mai povestit una, alta. Se pare ca, intr-adevar sunt cum se spune: peste nivelul celor de la noi.
    Insa stiti cum este, speram sa nu prea ajungem pe la spital.
    Din pacate eu trebuie sa ajung cu tatal meu care are o problema mai jenanta ar spune el cu sforaitul si tot incerc sa il aduc la un control. Poate il conving daca ii arat pozele )
    Act as if what you do makes a difference. It does.

Dana_N este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2012
    Posturi
    4

Buna tuturor,
    Eu am vizitat sectia de maternitate pentru ca urmeaza sa nasc la inceputul lunii aprilie in acest spital.
    Este foarte frumos, dotat cu tot ce trebuie, au si terapie intensiva.
    Saloanele sunt spatioase si foarte dragute. Au sistemul si de rooming in adica poti sta cu bebelusul in salon. Din cate am vazut pe etajul cu maternitatea sunt doar camere cu un singur pat si unele vip.
    Dupa nastere va voi povesti cum a fost daca sunteti interesate.
    Poate intra vreo mamica care a nascut la spitalul Medicover sa-si spuna parerea, stiu ca au fost nasteri.
    Numai bine!

floned este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2012
    Posturi
    2

Buna,
    Dana, te rog sa-mi spui si mie cu cine o sa nasti la Medicover si cum (cezariana,natural). Am fost si eu in vizita la spital; intr-adevar arata bine dar nu m-au convins pt ca in afara de a ne prezenta rezerva si spatiul unde o sa stea bebelusi nu au putut sa ne spuna mai multe. Cum se desfasoara, ce alte costuri mai pot sa apara. Mi s-a parut ca nu prea sunt pregatiti sa-si desfasoare activitatea acolo. Ai idee cate nasteri au avut loc pana acum acolo?
    Multumesc mult!

Data inscrierii
    martie 2012
    Posturi
    4

Buna floned,
    voi naste natural daca este posibil.
    Referitor la costuri, poti gasi pe site ul lor spitalulmedicover.ro/preturi/preturi-nasteri/ detaliile pentru pachetele de nasteri. Sunt asemanatoare cu cele de la Regina Maria, ba chiar include si screening ul auditiv al bebelusului. Au fost nasteri, nu stiu cate; chiar astazi am fost acolo pentru un test fetal non-stres si erau doi bebelusi care plecau acasa.
    Dupa nastere iti voi da mai multe detalii.
    Tu cand trebuie sa nasti?

floned este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2012
    Posturi
    2

Buna,
    Eu trebuie sa nasc in jurul datei de 9 aprilie. Tot natural vreau daca nu apare alta recomandare la urmatoarea ecografie. Stiu lista de preturi dar o sa tind spre un spital de stat. Nu ar fi pretul singurul criteriu (desi este) ci modul cum s-au prezentat cand ne-au oferit informatii. Nu prea se stie cum se desfasoara lucrurile acolo. Mi-am dorit f mult sa nasc acolo si ma bucur pt tine ca o sa nasti acolo dar pe mine nu m-au convins. O sa merg la acelasi doctor dar la alt spital.
    Intre timp am aflat ca acolo a avut loc o singura nastere naturala si 5 sau 6 prin cezariana. Poti sa-mi spui la ce medic mergi? Si in ce consta testul fetal non-sres?
    Multumesc!

Data inscrierii
    martie 2012
    Posturi
    4

Nu inteleg de ce zici ca nu sunt pregatiti, atata timp cat sunt nasteri acolo inseamna ca sunt dotati cu absolut tot. Conditiile nu se compara cu cele de la stat dar fiecare alege ce doreste. Eu am vorbit cu medicul anestezist si medicul neonatolog si mi-au raspuns la toate intrebarile. Chiar mi se par pregatiti, de la asistente pana la doctori.
    Iti doresc nastere usoara si conditii bune unde vei naste!

madalinan este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2012
    Varsta
    37
    Posturi
    1

Implicit bataie de joc fata de o femeie insarcinata

Mi-e teama ca sistemul privat nu este cu nimic mai bun decit cel de stat, ba, dimpotriva...
    Am facut o programare la Medicover la dr Bratila pt o ecografie de sarcina trimestrul 1 si mi s-a spus de catre domnisoara de la programari ca va costa 190 lei. M-am prezentat la Medicover unde am fost trimisa de la parter unde se fac ecografiile la etaj, iar de la etaj inapoi la parter! Receptionera mi-a spus ca "dl dr este profesor si nu poate face o simpla ecografie" (!), ca urmare imi va acorda si o consultatie pt numai 200 lei in plus fata de eco. Consultatie de care nu aveam nevoie, desigur, si pe care nu am solicitat-o. Mi-ar fi folosit sa stiu de la bun inceput ca o ecografie este sub nivelul drului la care am fost programata si nu m-as fi invoit de la serviciu ca sa ajung la Medicover, unde lumea pare cel putin la fel de zapacita ca in sistemul de stat. Mi-e teama ca l-am lasat pe dl profesor sa someze in timpul programarii mele si am renuntat, voi gasi o alta solutie, cel putin una onesta de la bun inceput.

Subiecte Similare

1. Spitalul Filantropia
    De mussete in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 78
    Ultimul post: 23 apr 2012, 20:38
  2. S-a deschis maternitatea Malaxa!
    De silvia.ioana in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 4
    Ultimul post: 18 apr 2012, 13:49
  3. Replici: 8
    Ultimul post: 23 ian 2012, 13:54
  4. Replici: 3
    Ultimul post: 26 oct 2008, 12:45
  5. O relatie in 3? li se pare normal?
    De zepi in forum Viata de cuplu
    Replici: 7
    Ultimul post: 26 oct 2008, 10:16

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44