Hei, mamici (din Bucuresti)
Am tot citit pe net si am tot incercat sa aflu unde ar fi mai bine sa-mi fac
ecografia de morfo-fetala de trim.2 care, zice-se, e cea mai imp. si am gasit trei medici: Mircea Pop-cel mai bun, se zice pe site-uri, pretul in schimb este de 600 de ron la regina maria si 560 la Diagnosis (febr. 2012), Doru Herghelegiu(600---Sanador) si Danut Iosup (regina maria - 430 si fortis - 400). Despre primi doi se zice ca nu comunica, despre doru herghelegiu am auzit de la o prietena ca ar fi chiar asa dar daca il intrebi iti raspunde, despre Mircea Pop nu stiu nimic sigur-decat ca e laudat pe toate site-urile, iar despre Danut Iosup pot sa va spun ca am facut chiar azi ecografie la Regina Maria si este super O.K. Comunica cu tine si poti sa-l intrebi ce vrei. Sunt foarte multumita. Serviciile clinicii nu sunt insa super o.k .Mi-am facut programre ptr. 6 feb. 2012 din 23 nov. 2011, la ora 9, si am specificat ca vreau sa fiu prima, din anumite motive --- da, am fost prima pe lista, rugata sa nu intirzii ca sa nu le decalez pe celelalte mamici, am ajuns la 8.45 - dar, am intrat a III a !!!!! N-am inteles de ce. Si nici explicatie nu mi s-a dat. Asa ca inarmati-va cu rabdare

)