Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 17
Like Tree1Likes

Subiect: Dr. Danut Iosup - ecografie trimestru 2

MONICAZB este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Posturi
    4

Implicit Dr. Danut Iosup - ecografie trimestru 2

Hei, mamici (din Bucuresti)

Am tot citit pe net si am tot incercat sa aflu unde ar fi mai bine sa-mi fac ecografia de morfo-fetala de trim.2 care, zice-se, e cea mai imp. si am gasit trei medici: Mircea Pop-cel mai bun, se zice pe site-uri, pretul in schimb este de 600 de ron la regina maria si 560 la Diagnosis (febr. 2012), Doru Herghelegiu(600---Sanador) si Danut Iosup (regina maria - 430 si fortis - 400). Despre primi doi se zice ca nu comunica, despre doru herghelegiu am auzit de la o prietena ca ar fi chiar asa dar daca il intrebi iti raspunde, despre Mircea Pop nu stiu nimic sigur-decat ca e laudat pe toate site-urile, iar despre Danut Iosup pot sa va spun ca am facut chiar azi ecografie la Regina Maria si este super O.K. Comunica cu tine si poti sa-l intrebi ce vrei. Sunt foarte multumita. Serviciile clinicii nu sunt insa super o.k .Mi-am facut programre ptr. 6 feb. 2012 din 23 nov. 2011, la ora 9, si am specificat ca vreau sa fiu prima, din anumite motive --- da, am fost prima pe lista, rugata sa nu intirzii ca sa nu le decalez pe celelalte mamici, am ajuns la 8.45 - dar, am intrat a III a !!!!! N-am inteles de ce. Si nici explicatie nu mi s-a dat. Asa ca inarmati-va cu rabdare)

dana_z01 Avatar
    dana_z01 este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Posturi
    461

Implicit Raspuns Dr. Danut Iosup - ecografie trimestru 2

Citat Citat din MONICAZB Vezi post
    Hei, mamici (din Bucuresti)

Am tot citit pe net si am tot incercat sa aflu unde ar fi mai bine sa-mi fac ecografia de morfo-fetala de trim.2 care, zice-se, e cea mai imp. si am gasit trei medici: Mircea Pop-cel mai bun, se zice pe site-uri, pretul in schimb este de 600 de ron la regina maria si 560 la Diagnosis (febr. 2012), Doru Herghelegiu(600---Sanador) si Danut Iosup (regina maria - 430 si fortis - 400). Despre primi doi se zice ca nu comunica, despre doru herghelegiu am auzit de la o prietena ca ar fi chiar asa dar daca il intrebi iti raspunde, despre Mircea Pop nu stiu nimic sigur-decat ca e laudat pe toate site-urile, iar despre Danut Iosup pot sa va spun ca am facut chiar azi ecografie la Regina Maria si este super O.K. Comunica cu tine si poti sa-l intrebi ce vrei. Sunt foarte multumita. Serviciile clinicii nu sunt insa super o.k .Mi-am facut programre ptr. 6 feb. 2012 din 23 nov. 2011, la ora 9, si am specificat ca vreau sa fiu prima, din anumite motive --- da, am fost prima pe lista, rugata sa nu intirzii ca sa nu le decalez pe celelalte mamici, am ajuns la 8.45 - dar, am intrat a III a !!!!! N-am inteles de ce. Si nici explicatie nu mi s-a dat. Asa ca inarmati-va cu rabdare)
    Si eu am facut eco morfofetala trim 2 tot la Dr Iosup la Fortis.Il recomand,este un bun profesionist si un om nemaipomenit.

freya Avatar
    freya este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    594

La Iosup morfologia a fost 4d ? Inca nu mi-e clar daca 4 d e separat de morfologie sau se pot face impreuna.

nikol25 Avatar
    nikol25 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    25
    Posturi
    476

Citat Citat din freya Vezi post
    La Iosup morfologia a fost 4d ? Inca nu mi-e clar daca 4 d e separat de morfologie sau se pot face impreuna.
    morfologia fetala e una 4 d e alta

Data inscrierii
    februarie 2012
    Posturi
    4

Eu stiu ca eco de morfo fetala este 3d-4d pentru ca altfel nu prea are ce vedea si ce masura exact.

Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    736

Buna! Eu am făcut la 22 sapt eco la dr iosup la fortis si e de treaba si comunicativ. In 2010 am plătit 450 lei. Eu suunt din Argeş si an fost la Bucureşti special pt eco morfologie fetala. Am si înregistrare video pe stik.
    Programare mi-am făcut cu 3 luni înainte.
    s

csoare84 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    28
    Posturi
    169

ola fetelor,
    si eu am maine programare la dl. doctor iosup pentru morfologie,la aceasta echografie se afla cumva si sexul bebelului?
    o zi faina!

Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    736

Citat Citat din csoare84 Vezi post
    ola fetelor,
    si eu am maine programare la dl. doctor iosup pentru morfologie,la aceasta echografie se afla cumva si sexul bebelului?
    o zi faina!
    eu am aflat sexul bebelului la 20 saptamâni. Iar la 22 saptamâni knd am fost la dr iosup mi-a confirmat si dansul k este baietel. Acum depinde si de poziţia bebelusului ....
    s

Data inscrierii
    februarie 2012
    Posturi
    4

E, Oana, in 2010, criza nu atinsese atat de tare. Acum e 400 la Fortis si cand am sunat in feb pe 7, sa-mi fac programare pentru 30 aprilie 2012, mi-a zis sa sun mai peste vreo 2-3 sapt. ca nu au ajuns cu programarile pana in 30 aprilie.
    La o clinica mai oarecare, o morfo-fetala este pana in 300 de lei.

Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    736

E, Oana, in 2010, criza nu atinsese atat de tare. Acum e 400 la Fortis si cand am sunat in feb pe 7, sa-mi fac programare pentru 30 aprilie 2012, mi-a zis sa sun mai peste vreo 2-3 sapt. ca nu au ajuns cu programarile pana in 30 aprilie.
    La o clinica mai oarecare, o morfo-fetala este pana in 300 de lei.
    ASA e ,knd am fost gravida eu si soţul meu nu ne-am uitat la bani. Consideram si consideram k dak exista tehnologia din Ziua de astăzi,d c sa nu profitam de ea?dar si cunosc si femei kre p tot parcursul sarcinii nu a făcut nici un eco si controalele de 12,22 si 32 de sapt li se păreau OZN., dar sa mai facă lunar?
    Acum depinde de buzunarul fiecaruia.pupici si sarcina uşoară!
    s

mussete Avatar
    mussete este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    3.166

Eu stiu ca eco de morfo fetala este 3d-4d pentru ca altfel nu prea are ce vedea si ce masura exact.
    Din cate stiu eu doctorii masoara si vad mult mai bine in 2D, 3D/4D se vad mai bine formele si figura Mie mi-a aratat doctorita mea si la eco de 12 sapt cum se vede in 3D. Eco morfofetala este eco unde iti masoara fiecare organ in parte si se face in 2D/3D/4D si Doppler, unde iti vede artere, venele, circulatia sangelui, inima)

Cat despe dl dr. Iosup, eu nu am fost la dansul, dar cumanta mea si o prietena au fost si mi-au spus ca este un doctor super si ca au fost foarte multumite de dansul.
    oana_claudia likes this.

Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    736

Scuze pt dezacord!scriu d p telefon si e mai greu!
    s

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Cand ati fost pentru prima oara la ecograf?
    De corynica in forum Clubul burticilor
    Replici: 15
    Ultimul post: 13 iul 2011, 01:16
  2. Cand mergem la ecograf
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 06:58

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44