O cezariana la EUROMATERNA CONSTANTA 5500 LEI![]()
buna tuturor....
sunt o viitoare mamica si vreau sa stiu si eu daca poate cineva sa imi spuna cat coste sa nasti in maternitatile din romania...
multumesc anticipat
O cezariana la EUROMATERNA CONSTANTA 5500 LEI![]()
Fetele am mai postat eu si prin alte parti site-ul asta pe care am gasit cam cat costa o nastere. Sper sa va fie util
Cat ne costa nasterea? | Copilul.ro
buna fetelor eu am nascut anul trecut la maternitatea Bucur cu dl doctor Olarul si nu mi-a luat nici un ban,s-a dus sotul cu plicul dp dansul si i-a sp sa isi vada de treaba lui ca are altceva mai important de facut cu banii aia,il recomand tuturor gravidutelor si nu pt ca nu i-a bani ci pt ca este un doctor de nota 10
da am avut mare noroc si va spun sincer ca timp de o sapt cat am stat in spital pana am nascut in fiecare zi venea sa vb cu mn si sa vada cum ma simt si ai dreptate mussete mai rar asa doctor care sa isi iubeasca meseria si sa isi faca treaba fara a astepta cv banuti

daca sunteti din galati recomandati`mi niste doctori ginecologi va rog
La spitalul Euromaterna din Constanta o nastere costa 5000 de ron iar o cezariana 5500, insa acum poti sa platesti si esalonat. Adica platesti pana la externare 2500 de ron , iar apoi in rate luna egale ca valore si fara implicarea vreunei institutii bancare. Este un beneficiu avand in vedere ca pe intreaga perioada a sarcinii avem oricum multe cheltuieli.. si se merita !