Unde ai nascut draga? Eu am nascut la Giulesti insa am tot spus-o nu m-au deranjat conditiile (care nu erau deloc stralucite) si nici faptul ca am dat cu bani in dreapta si-n stanga nu m-a deranjat f tare(ptr ca ma asteptam la asta). Eu cred ca trebuie sa fii pregatit sufleteste atunci cand te duci sa nasti si sa faci din momentul respectiv o mare bucurie si sa nu lasi nimic sa te necajeasca. Poate suna idealist insa si daca te necajesti ca nu ai conditii sau mai stiu eu ce nu vei putea schimba nimic si pierzi momente pretioase care nu se mai intorc....

2Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

. Domnul dr.nu a participat nici la travaliu (cel putin in ultima faza) si cred ca nu ar fi participat nici la nastere daca sotul meu nu mergea dupa dansul in camera de garda unde-si citea presa (picior peste picior). Oricum nici nu a vrut sa se uite la placenta daca e intreaga cand l-a rugat moasa(raspunsul a fost: pai si dumneavoastra vedeti) si nici nu a vrut sa ma coase (m-am rupt destul de urat).Toata treaba a facut-o moasa. Pe calea asta ii multumesc! Fetita mea are acum 6 luni si eu sunt din nou insarcinata (a fost un accident,dar nu-mi pare rau oricum mai vroiam un copil, cei drept nu asa de repede, dar poate daca nu se intampla.... nu stiu daca mai vroiam) Acum ma gandesc intradevar cu groaza la nastere,sa intamplat de cateva ori sa am cosmaruri noaptea (sunt la maternitate si nasc din nou). Acum am alt medic ginecolog,care pare a fi mai interesat de nevoile viitoarelor mamici.Intradevar este mai tanar...... oare asta sa fie motivul??? Oare un dr. cu experienta sa fie plictisit de meseria lui? Cred ca aceste intrebari imi vor mai da tarcoale ceva vreme! Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea si va transmit multi pupici voua si bb-ilor vostri. A.....asta s-a intamplat la Zalau. Pa pa!