10 Mesaje vizitatori

1. Hello My Dear,
    Nice to meet you, My Name is jon, I saw your profile today in Sarcina si nasterea pentru mamici si burtici. Sarcina pe saptamani and i stopped to take a very good look at it because you sounded very sweet and nice in your profile, and i will like us to become friends. please contact me direct in my address so that we can know each other well and exchange our pictures, here is my email address (jonokolians@hotmail.com) Remember that friends are like cloths without them we feel naked. and the distance, age or color does not matter in a real relationship, what matters is the love we share with each other. Please i valued honesty, openness, truthfulness, sincerity and mutuality, i dislike lies and selfishness. please i am waiting to read from you soon in my email address.

jonokolians@hotmail.com
  2. Vizualizeaza conversatia
    Va asteptam pe nou site....Ocaua.ro - vanzari, schimburi, licitatii..... aici puteti vinde, cumpara, schimba hainele copiilor dvs. cu alte hainute de care aveti nevoie, suntem o micuta comunitate care ne dorim sa ne ajutam si sa legam prietenii. Noul site are si sectiune pentru mamici si copii.

Va asteptam cu drag
  3. Vizualizeaza conversatia
    Multumesc de urari . Si Samira e o dulceata mica, grasunica si cu personalitate (am dedus din poze)
  4. buna,,sunt noua am vazut site ul si am zis s ma inscriu si eu nu stiu cum sa l folosec dar incerc..asi avea si eu o intrebare,,este posibilsa ramai insarcinata inainte cu doua zile demestruatie,,pt ca mie trebuia s ami fi venit ieri ennstruatia si nu mi a venit,,luna trecuta inainte cu doua zile de stop am avut contac sexual neprotejat,,nu sunt in tara si aici nu cunosc limba abia am veni si vreau sa stiu dac sunt insarcinata macar un sfat sau o parere,,eu de felu meu nici nu prea mananc mult doar niste fructe..din cand n cand mai mananc cv pregatit,,va rog rspundti mi
  5. Vizualizeaza conversatia
  6. Vizualizeaza conversatia
  7. Vizualizeaza conversatia
  8. Eşti superba! sarcina uşoară si îţi doresc sănătate si tie si bebelusului!!!
  9. La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copilul tau!
  10. Hello..
    Ma numesc Lorena si voiam sa te felicit si sa iti urez sarcina usoara si nastere si mai usoara. Mi-a atras atentia DNP-ul tau deoarece eu sunt nascuta pe 4 mai
    Sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa si daca se naste pe 4 mai..o sa ne petrecem ziua impreuna :P
Arata mesajele vizitatorilor de la 1 la 10 din 10
Despre Addaly

Basic Information

Data nasterii
25 ian 1984 (28)
Despre Addaly
Locatia:
Brasov

Semnatura

Andrada, 27 ani, Brasov, 30 Aprilie 2011 - ORA 00:40 - 3350 gr si 51 cm Samira Maria
NASTERE NATURALA

Statistics

Posturi Totale
Posturi Totale
865
Posts Per Day
1,50
Ultimul post
Flori de Mai 2011 05 ian 2012 11:22
Mesaje vizitatori
Total Messages
10
Most Recent Message
09 mai 2012 18:21
General Information
Ultima activitate
12 mar 2012 21:51
Data inscrierii
24 oct 2010

10 - Prieteni

1. alexandra13 alexandra13 este offline

Membru

alexandra13
  2. ancaarslan ancaarslan este offline

Membru

ancaarslan
  3. dana s. dana s. este offline

Membru

dana s.
  4. florysky florysky este offline

Membru

florysky
  5. georgia georgia este offline

Membru

georgia
  6. Lalira Lalira este on-line acum

Moderator

Lalira
  7. mom2be mom2be este offline

Membru

mom2be
  8. mona2006 mona2006 este offline

Membru

mona2006
  9. mse mse este offline

Membru

mse
  10. nico nico este offline

Membru

nico
Showing Friends 1 to 10 of 10

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44