au o promotie pentru clientele care comanda pentru prima oara produse cosmetice profesionale. Alaturi de acele produse le trimit Cadou de Bun venit un produs profesional! Am comandat saptamana trecut un kit pentru epilare cu ceara de unica folosinta si crema anticelulitica si am primit cadou un rimel de care sunt foarte incantata, de aceea vreau sa recomand tuturor acest magazin!
Hello girls. Saptamana trecuta am fost domnisoara de onoare la o nunta si aveam pielea super alba asa ca imi trebuia ceva rapid care sa ma salveze. Am citit pe net despre Sun Make Up, e o tehnologie noua de bronzare fara raze ultraviolete. In sfarsit, am vazut ca tehnologia e disponibila la Chocolate the Tanning Bar, un salon de bronzat din Dorobanti, care are si cafenea. Si am baut o ciocolata cat asteptam... mmmm. Super buna. Sa va povestesc de bronz. Am intrat intr-o cabina in care am stat aprox 45 de min, nu mi-a lasat nicio pata, nu a avut miros urat, iar pigmentul inca nu s-a dus de tot si a trecut aproape o saptamana. Iar acum am vazut ca au lansat si concurs pe Facebook prin care poti sa castigi 3 sedinte Sun Make Up. Concursul e aici: www.facebook.com/ChocolateTheTanningBar . Eu am fost super multumita asa ca va recomand Sun Make Up
nu te vopsi...nu face bine...eu cand am fost insarcinata nu m am vopsit niciodata,dar daca e musai... foloseste un nuantator,care nu contine amoniac... si nu sta mult sa inhalezi mirosul ...