Rezultate de la 1 la 11 din 11

Subiect: Produse cosmetice noi bune si rele

Unregistered Oaspete

Implicit Produse cosmetice noi bune si rele

Ia spuneti, ce produse ati folosit si v-au facut bine? Sau de ce nu, ce ati cumparat si ati dat banii degeaba. Eu una ma bazez pe parerile voastre si de multe ori bine am facut...... :aplauze:

Si incep eu dar cu o intrebare, foloseste cineva perlele autobronzante de la Body Shop? Sunt hipoalergenice, noncomedogene, iti ofera o culoare placuta? M-am dus zilele trecute la un magazin BS si intreb pe una dintre vanzatoare ce am insiruit mai sus. La care ea imi spune zambitoare ca nu stie.... Pai daca nici ea nu stie, atunci cine stie ??????

Rona Oaspete

Implicit

Ma duc eu la farmacie sa imi iau sampon Ducray, foarte bun pentru par cu probleme (scalp foarte uscat si iritat) si o intreb pe duduie diferenta dintre Selegel (matreata uscata) si Kertyol (m grasa), ambele de la mai sus numita firma. Si ea: pai sa vedem si-mi ia produsul ca sa citeasca eticheta >
    Pai fey femei stiu si eu sa citesc si oricum stiu mai multe ca tine, asa ca nu stiu de ce am intrebat in primul rand, era retoric...
    Pai ca sa ma repet: baza matifianta Sephora, necomedogena, lights, incolora, nu asuda fata de la ea
    Garnier albastru cu castravete si zinc de spalat pe fata e la cos ca imi agreseaza fata si imi provoca si cosuri dureroase pe sub piele

Violeta Oaspete

Implicit

olosite cu succes...pana acum:

- sebium h2o
    - demachiant ochi si buze elmiplant
    - bioten ptr ten gras
    - emulsie hidratanta skincode
    - deodorant dove - nu ma despart de el
    - lotiune hidratanta fresh dove

din categoria "nu va sfatuiesc":

- demachiant skincode - plin cu alcool (miroase efectiv) - si mai e si ptr ten sensibil :-X
    - sapun cu sulf - usuca prea tare

si ca tot vb de vanzatoare competente :fluierat: care stiu ce vand:
    am fost zilele trecute la sensiblu sa ma uit pe la cremute de fata si ma abordeaza farmacista de acolo ca dc poate sa ma ajute. si o intreb de creme de fata cu factor de la avene. imi arata hydrance-ul cu spf 15, dar ea mi-l recomanda pe cel lejer ptr tenul gras + ca are si asta factor. eu ma uit la ingrediente si ii spun ca nu vad nici un factor, ea desface produsul, scoate prospectul, incepe sa citeasca pe acolo si dupa vreo 20 de secunde concluzioneaza ca are ca toate cremele avene au . iar eu ii multumesc si ies afara hotarata sa nu mai cer niciodata sfaturi in farmacia aia. :P

mariza este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2009
    Varsta
    29
    Posturi
    1

Implicit Re: Produse cosmetice noi bune si rele

Citat Citat din Unregistered Vezi post
    Ia spuneti, ce produse ati folosit si v-au facut bine? Sau de ce nu, ce ati cumparat si ati dat banii degeaba. Eu una ma bazez pe parerile voastre si de multe ori bine am facut...... :aplauze:

Si incep eu dar cu o intrebare, foloseste cineva perlele autobronzante de la Body Shop? Sunt hipoalergenice, noncomedogene, iti ofera o culoare placuta? M-am dus zilele trecute la un magazin BS si intreb pe una dintre vanzatoare ce am insiruit mai sus. La care ea imi spune zambitoare ca nu stie.... Pai daca nici ea nu stie, atunci cine stie ??????
    Eu am folosit in timpul sarcinii pentru par, vopseaua, samponul si masca de la firma italieneasca Kleral System. Dintre toate produsele profesionale am vazut ca astea sunt pure si fara nici un fel de chimicale. Le folosesc si acum cu mare incredere si in-as renunta la ele. Mai nou le primesc acasa de la reprezentanta lor din tara. Le-am gasit pe net. Altfel trebuie sa merg la salon sa le cumpar si sunt mai scumpe.

Unregistered Oaspete

sincera sa fiu nu stiu in care dintre magazinele noastre the body shop ai fost si nici cand ai postat acest anunt.insa tin sa te anunt ca ''vanzatoarele asa cum le numesti tu sunt mult mai bine pregatite decat ai scris tu.exista 2 posibilitati ori era fata noua ori era dezinteresata de ceea ce facea.o rugaminte am ...din ce magazin era?
    Citat Citat din Unregistered Vezi post

Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    1

http://ladys.ro/a/NRmzcpTy clik aiki si aflati mai multe detalii...sunt produse bune si foarte ieftine mult succes

amyce88 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    2

Buna ziua, acum cateva zile am cumparat lentile de lawww.bgunique.com/shop/ro/ si vreau sa va spun ca sunt foarte multumita. Am vizitat siteul unde m-au ajutat sa imi aleg model. Lentilele sunt anuale si moi. Am ramas extrem de placut surpinsa ca mi-au dat si garantie.

amyce88 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    2

Buna ziua, acum cateva zile am cumparat lentile de lawww.bgunique.com/shop/ro/ si vreau sa va spun ca sunt foarte multumita. Am vizitat siteul unde m-au ajutat sa imi aleg model. Lentilele sunt anuale si moi. Am ramas extrem de placut surpinsa ca mi-au dat si garantie.

Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    1

Implicit Raspuns Re: Produse cosmetice noi bune si rele

Oriflame. Daca doreste cineva pentru inscriere va rog sa ma contactati..si apropos de aceste cosmetice : Pe langa beneficiile finaciare si experienta profesionala ,echipa noastra organizeaza sedinte de make-up pentru cei mai buni reprezentanti .va astept , fara obligatie si fara prea mult timp pierdut...numai de castigat !

librya este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    10

Implicit Raspuns Produse cosmetice noi bune si rele

Mi-am cumparat acum cateva saptamani crema de ochi antirid de la Gerovital Plant Forte si sunt multumita de ea, s-au mai estompat si cearcanele.
    http://verze.ro - simtul umorului nu a murit

pantoficustil este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    19
    Posturi
    79

Implicit Raspuns Produse cosmetice noi bune si rele

Eu folosesc toate produsele din gama Nivea, foarte buna si pentru corp si pentru orice....daca vrei poti sa iei de proba si daca iti place poti sa continui cu ea...depinde si de sesibilitatea pielii tale...

Subiecte Similare

1. Aduc cele mai bune suplimente nutritive direct din SUA
    De DeDeRa in forum Anunturi, vanzari, cumparari
    Replici: 10
    Ultimul post: 14 mai 2012, 20:18
  2. produse cosmetice
    De andra789 in forum Sunt femeie
    Replici: 1
    Ultimul post: 09 nov 2011, 16:40
  3. Alergia la produse cosmetice
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 18 apr 2010, 14:49
  4. m-am intors cu probleme noi si rele
    De kinderika in forum Sarcina
    Replici: 4
    Ultimul post: 30 sep 2009, 14:49
  5. Produse cosmetice noi bune si rele
    De Unregistered in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 2
    Ultimul post: 30 oct 2008, 12:56

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44