salut am eu o pereche de salopeta de blugi de gravidute ,mie nu mai imi e de folos dar sunt din ploiesti
Buna . Sunt din Bacau si apelez la mamicile care nu mai au nevoie de acei pantaloni speciali pentru burtici mari(de la 4 luni in sus). Poate aveti vreo pereche de pantaloni care va prisosesc, ca mie tare imi trebuiesc. Cine ma poate ajuta? Multumesc anticipat.
salut am eu o pereche de salopeta de blugi de gravidute ,mie nu mai imi e de folos dar sunt din ploiesti
salut, ce marime e salopeta?
sunt marimea 46 si sunt negri
E perfecta. daca vrei, si nu te deranjeza, poti sa mi-o trimiti, ca un mic colet, si eu iti voi achita taxele care se impun. Asta, numai daca vrei tu si iti permite timpul si daca nu e deranjul prea mare. Te rog sa ai toata incredrerea. Daca nu poti, nu e cu suparare. Iti doresc o zi buna si sanatate.
o sa ti-o trimit dar cand o sa am timp mai precis saptamana viitoare ca sunt schimbul 2si am mai mult timp liber e ok?
Salut,
Cauta pe okazii pentru ca sunt multe hainute pentru gravide
Multumesc. E perfect cind poti tu. Iti multumesc frumos.
Sa stii ca m-am uitat pe ocazii.ro, dar nu gasesc pantalonii pe care ii caut eu: mar 48-50, negri/albastri, speciali pentru garvide(cu material elestic in talie).....