Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 20

Subiect: Ce facem cu celulita?

Noni Oaspete

Implicit Ce facem cu celulita?

Eu am 21 de ani, insa am o celulita mai mare, cred ca e de gradul I. Speram sa nu ma confrunt cu aceasta problema niciodata, insa se pare ca tot sportul pe care l-am facut eu la viata mea e degeaba. Iau anticonceptionale, pentru ca daca nu iau, nu imi vine ciclul.. Adica vine, insa din 2 in 2 luni.

Voi ce faceti si are efect impotriva celulitei?

Violeta Oaspete

Implicit Re: Ce facem cu celulita?

din pacate celulita e o problema ce nu poate fi evitata o putem trata dar destul de greu si ea apare dupa intreruperea "tratamentului" ce pesimista sunt, nu?
    eu folosesc diferite produse gel de dus, creme pt aceasta afectiune dar rezultatele nu sunt prea bune
    Ultima editare de lovelife : 15 mai 2012 la 12:06

Crina Oaspete

eu am facut un tratament cu o crema extrem de scumpa iar cand am terminat tratamentul sau vazut niste rezultate excelente eram fericita dar dupa 2-3 luni a "explodat" celulita cu toate dietele mele si sportul meu! asta e viata de femeie iar barbatii fac mofturi ca nu aratam ca la 14 ani la piele!
    Apropo cand mama era la aceeasi varsa pe care o am eu acum nu avea celulita! oare din cauza alimentatiei? iar acum am vazut pustoaice de 15 ani cu celulita! mancarea proasta, tutun, nopti nedormite, statul picior peste picior, circulatia proasta a sangelui, alcoolul si statul mult jos provoaca celulita!

Ce chestie au inventat toate chestiile posibile dar ceva sa nu mai faci celulita nu au inventat!

Diana Oaspete

Cremele anticelulita au efect dar impreuna cu un masaj anticelulita facut de un maseur experimentat, preferabil acasa sau la domiciliu, dar merge si sa fie facut de partener
    Ultima editare de lovelife : 15 mai 2012 la 12:07

Codruta Oaspete

am folosit un truc simplu: in fiecare seara cind mai spal, aplic cu darnicie gel de dus pe locurile unde iubeste celulita sa se instaleze, si cu un burete, frec de zor..... rezultatele se vad, pe bune.... in afara de asta, pe linga jogging si exercitii, mai ies seara la plimbare cu iubitul si inconjuram parcul cit e el de mare ... m-am confruntat si eu cu celulita, dar ma stradui sa nu maninc seara, sa fac sport si tot tacimul.... ma bucur ca blugii acum imi stau largi

Cecilia Oaspete

Celulita deja "instalata destul de bine" nu se trateaza asa usor. Trebuie multa rabdare, un stil de viata sanatos, sport si mult curaj pentru a putea face toate aceste lucruri. Daca slabesti cateva kilograme nu inseamna ca ai scapat si de celulita. Asta am simtit-o pe pielea mea. Am slabit 3 kg dar celulita e tot la locul ei. Am inceput sa folosesc produsele de la Nivea pentru celulita si astept rezultatele.

Andreia80 Oaspete

fetelor, nu va mai plangeti atata ca aveti celulita! toate femeile au ! numai ca unele fac eforturi serioase pentru a extirpa "din fasa fenomenul de extindere " a acestei boli a secolului nostru , iar altele ajung sa-si doreasca sa scape de coaja de portocala dar constata ca e prea tarziu... cel putin asa cred ele. Va dau eu o soulutie salvatoare: dieta+masaj puternic pe zonele afectate de celulita ( pentru a sparge nodulii celulosi) + crema anticelulitica + multa vointa + incredere ca veti reusi + multa rabdare= o piele perfecta.

Respectati reteta mea macar 1 luna si veti vedea rezultatele! sunt uimitoare, chiar si pentru acele dintre voi care sunt foarte sceptice in ce priveste tratamentul anticelulitic , efectuat acasa de mainile dvs, sau ale iubitului..
    Ultima editare de lovelife : 15 mai 2012 la 12:08

Aureliea Oaspete

eu merg doar pe jos de 14 ani cam 15-20km pe zi ,fac exercitii invatate la orele de sport o data pe saptamana rezultate am doar la aspectul fizic si la greutate pe care o am de 20 ani aceiasi dar spre durerea mea a aparut si celulita adevarat ca doar pe piciorul stang dar destul de multa am un stil de viata ponderat dar cred ca varsta e de vina in concluzie e ca tebuie sa lucram mai mult la starea de spirit a noastra si vom trece etapele vieti mai usor.ceao.

lovelife este offline Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Exista multe produse care combat celulita, voi pe care le-ai folosit

Crema Anticelulita Vivanatura - Ingredientele active din aceasta crema reduc grosimea stratului adipos,amelioreaza aspectul de "coaja de portocala" al pielii, stimuleaza circulatia locala si periferica ,tonifica venele,destind tegumentele, redau supletea si normalizeaza metabolismul pielii.

PinnoSlim este un produs 100% natural, special conceput pentru a oferi un sprijn persoanelor cu probleme de greutate, interesate să slăbească. PinnoSLim reduce aportului de calorii consumate, elimină gustările dintre mese şi generează senzaţia de saţietate.PinnoSlim este un supliment alimentar ce oferă efecte imediate (30minute după administrare), nu prezintă efecte secundare şi nu crează dependenţă.

Celulit Stop - Venotonic; Anticelulitic; Antirid; Efect vasoprotector; Antivaricos; Stimulent al sintezei colagenului īn fibroblastul pielii umane.

Ananas comosus - Principiul activ responsabil de efectele produsului este reprezentat de bromelaina (enzima care favorizeaza transformarea proteinelor in aminoacizi).

ProSlim Slabire eficienta este un supliment alimentar, cu ingrediente naturale avand o formula termogenica pentru scaderea in greutate. Reduce pofta de mancare, si ajuta organismul in procesul de absorbtie al hranei , avand ca rezultat o pierdere efectiva in greutate.

Lipostop - Reduce cantitatea de ţesut adipos; Stimulează metabolizarea glucozei; Scade apetitul; Regenereză organismul; Creşte capacitatea de muncă

Data inscrierii
    septembrie 2009
    Posturi
    2

Se pare ca nu a mai scris nimeni la acest topic. Vreau sa va impartasesc si experienta mea, poate va va fi de folos. Am scapat de celulita cu ajutorul radiofrecventei tripolare. Am facut 6sedinte la interval de 10zile, iar rezultatul am inceput sa il vad dupa a2a sedinta de tratament. Cel mai mult mi-a placut ca nu este dureros, nu am mai suferit cum sufeream la masajele anticelulitice.

ellena83 este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2010
    Varsta
    28
    Posturi
    3

Eu am fost indrumata de cineva de la salonul la care merg sa folosesc produse de la Bruno Vassari. Ce parere aveti??? Stie cineva ceva despre ele???

ela100 este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    25
    Posturi
    2

buna, si eu m am luptat cu kilogramele in plus si cu celulita, pana mi a zis o prietena de cartile dr Mecinicopschi. Dupa ce am urmat sfaturile dumnealui nu mi a venit sa cred! am reusit sa slabesc destul de mult, intr o perioada foarte scurta.conteaza si vointa foarte mult!eu sincer, va sfatuiesc sa intrati pe site ul dl doctor si gasiti acolo toate informatiile care va intereseaza:Doctor Menci - Esti ceea ce mananci!. succes

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Am probleme cu celulita
    De raluc00 in forum Sarcina
    Replici: 10
    Ultimul post: 07 mar 2011, 13:22
  2. Ce facem de dragul siluetei?
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 22 oct 2010, 22:11
  3. O piele fara celulita, riduri si vergeturi!
    Ultimul post: 27 apr 2010, 16:31
  4. Ce facem in caz de diaree
    Ultimul post: 30 iul 2009, 06:03
  5. Cum ati scapta de celulita
    De Unregistered in forum Clubul mamicilor
    Ultimul post: 15 oct 2008, 12:07

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44