Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 14

Subiect: Epilarea cu epilatorul electric

Ralu28 Oaspete

Implicit Epilarea cu epilatorul electric

De fiecare data cand ma epilez pe maini cu epilatorul electric ma irit foarte tare. Cum sa scap de problema aceasta? Va multumesc?

Ancutza Oaspete

Implicit Re: Epilarea cu epilatorul electric

si eu ma rosesc foarte tare si mi se fac bubite mici dar imi trec in cateva ore, nu cred ca ai ce sa faci pentru ca asa e pilea mai sensibila si epilatorul este destul de dur.
    Singura solutie este ca sa te faci de obicei seara iar dupa ce te faci sa te cureti cu un tampon de vata inmuiat in spirt deoarece curata pielea si previne ca acele bubite sa se infecteze si sa nu te dai cu nici o lotiune de corp pentru ca se poate irita mai rau. Peste noapte pielea se ca calma si a doua zi poti sa dai cu o crema hidratanta si sigur nu se va mai observa nimic.

Georgiana Oaspete

Chiar daca te faci cu ceara sau cu epilatorul electric risti sa te iriti la fel de tare, o solutie buna ar fi dupa epilare: te cureti cu spirt, seara te dai intr-un strat subtire cu un buretel cu alcool iodat (atentie! pateaza pielea,de dat doar seara, ESTE LA FARMACIE, e foarte bun si pt cosuri) si mai exista un spray care e bun pt orice iritatie Aloe First-FOREVER LIVING PRODUCTS.

Miruna Oaspete

Si eu am o problema asemanatore, doar ca este mult mai grava deaorece ma fac cu epilatorul electric si pe maini si pe picioare, ma irit groaznic ,imi cresc firele sub piele si arata tare urat, nu stiu ce sa mai fac ma dau cu tot felul de lotiuni am incercat si cu spirt in fine ma gandesc ca poate cineva sa-mi recomande o crema speciala sau un tratament naturist dc exista fiindca nu pot sa folosesc lama de ras fiind bruneta si avand firul de par gros.

Larisa Oaspete

in primul rand depinde cum te epilezi cu epilatorul. poate ca tu il tii aproape de piele... trebuie sa-l tii astfel incat sa prinda firul de par dar sa nu atinga mana.. si la mine se inroseste pielea.. dar nu se irita si nu folosesc nimic.. acum depinde poate ai tu pielea prea sensibila pe maini? daca si pe alte portiuni ale corpului patesti la fel e clar ca esti deshidratata sau nu folosesti corespunzator aparatul... eu una cel putin vara ma dau cu pudra de talc pe tot corpul si dupa aceea ma epilez... altfel risc ca din cauza transpiratiei sa ma irit.. nu as recomanda sa mai folositi spirt ptr ca usuca pielea f tare si daca aveti deja bubitze (rana deschisa) ustura`n draci

valy84 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2009
    Varsta
    29
    Posturi
    2

Se pare ca multe dintre noi avem aceasta problema, in comert sunt tot felul de creme care se folosesc dupa epilare pe baza de aloe, galbenele, musetel.
    Cred ca mai eficient este epilatul cu ceara.

Unregistered Oaspete

Draga mea,si eu sunt bruneta si stiu ce inseamna epilatul cu aparatul.Eu insami dupa fiecare epilaretamponez suprafata epilata cu un amestec de tinctura de propolis si apa:10 picaturi la 50 ml apa.Este f bine sa tamponezi suprafata de epilat inainte de epilare cu pudra de talc fiindca ajuta impiedicind transpiratia si evident iritatiile de dupa.pupici, si ozi minunata, EMA.

Unregistered Oaspete

Citat Citat din Ralu28 Vezi post
    De fiecare data cand ma epilez pe maini cu epilatorul electric ma irit foarte tare. Cum sa scap de problema aceasta? Va multumesc?
    cel mai bine e sa folosesti o crema hidratanta inainte si apoi doar sa faci o baie...nuda cu spirt ca e mai rau...acu am si eu o intrebare...cum fac sa nu m mai doara asa rau???

Data inscrierii
    septembrie 2009
    Posturi
    2

Epilarea definitiva a incercat-o cineva?Ceva pareri??EU am inceput acum 2 luni tratamentul si vroiam sa mai aflu pareri si de la voi. Deocamdata sunt multumita de rezultat.

bubum este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2010
    Posturi
    1

buna...si eu folosesc epilatorul electric insa imi parul imi creste la cateva zile dupa ce m.am facut si nu inteleg de ce...stiu ca de obicei daca te faci cu epilatorul te tine mai mult de o saptamana..

pantoficustil este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    19
    Posturi
    79

Implicit Raspuns Epilarea cu epilatorul electric

Eu ma dau cu crema calmanta pentru pielew ca si eu ma irit....

monic@ este offline Banat
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    541

Implicit Raspuns Epilarea cu epilatorul electric

stiu si eu cum e ... ce sa zic , cam doare , dar asta e ... si eu ma irit foarte si ma dau cu ulei de corp ...

la mine merge ...

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Epilarea in timpul sarcinii
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 21 apr 2010, 18:52

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44