Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate de la 13 la 17 din 17
Like Tree1Likes

Subiect: Vreau gene lungi si dese

ema1234 este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    22
    Posturi
    2

Smile Re: Vreau gene lungi si dese

Buna!Sunt noua pe site,dar daca pot sa imi spun si eu parerea
    Si eu am avut probleme cu genele si sprancenele...adik le vroiam un pic schimbate si am mers la un cosmetician care mi-a recomandat un tratament de la Foltene pentru ele..Am cautat si am gasit cam greu produsul,dar in cele din urma am dat de el pe un site la o farmacie online.. Am inceput sa il folosesc si ca sa vezi ca a si functionat..sunt surprinsa pentru ca nu mai am nicio incredere in produsele din ziua de azi... Aici e si adresa siteului,poate o sa mai ajute pe cineva SanaFarm - Farmacie Online Kisses

nectaria Avatar
    nectaria este offline Super Moderator
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    12.525

Implicit Re: Vreau gene lungi si dese

Citat Citat din Tantza Vezi post
    ok,deci va roooog,explicati-mi care-i faza cu uleiul de ricin.genele mele au inceput sa se subtie si sa cada din cauza rimelului si nu stiu ce sa fac. faza cu taiatul nu-i o solutie pt mine pt ca nu vreau sa ma ciopartesc asa cum au patit si alte fete. din cate am citit trebuie sa le dau cu ricin, de la radacina spre varf? si daca sunt alergica si-mi cad toate? adik e posibil sa raman "cheala" la ochi? numai asta imi mai lipseste) parca nu-i de ajuns ca ma oftic cand vad alte fete cu gene extraordinar de lungi si de dese. sau am mai citit ca pot folosi in loc de ricin ulei de masline,si chiar si in loc de rimel.are acelasi efect si poate e mai putin riscant?) oricum,am auzit ca uleiul de masline e bun si pt par,cu care am de asemenea probleme.deci,ce sfaturi imi dati pt gene, si daca puteti si pt par,ca sincer mi-e frica sa nu ajung sa-mi pun o punga pe cap cand ies afara.
    Eu am folosit timt de 3 luni zilnic ulei de ricin pe gene si sprancene si s-au vazut rezultate. Eu ti-l recomand pt ca l-am testat pe mine! Cu o periuta de la un rimel te dai pe gene! O sa vezi rezultate sigur

M-AM NASCUT IN 20 IUNIE

municoleta este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    1

Implicit Raspuns Re: Vreau gene lungi si dese

Buna, tuturor!
    Din experienta mea, va pot spune ca nimic din ceea ce am incercat nu a dat rezultate: nici ulei de ricin folosit timp de 3 luni, nici Foltene folosit dimineata si seara. Am auzit insa de un alt produs, Ardell, pe care am de gand sa il folosesc, ca nu am ce pierde. L-a folosit careva?

Mult succes!

pantoficustil este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    19
    Posturi
    79

Implicit Raspuns Vreau gene lungi si dese

Nu patesti nimic daca incerci...vezi si tu o luna doua, poate da rezultate...multa bafta...

Data inscrierii
    februarie 2012
    Posturi
    1

Implicit Raspuns Vreau gene lungi si dese

Buna! Si eu am avut probleme cu genele si sprancenele! am folosit ulei de ricin si nimic! De 2 luni folosesc un regenerator de gene si sprancene de la YVY ESSENTIALS! acum am genele mai dese si mi s-au umplut golurile de la sprancene! Vi-l recomand! Cel mai tare mi-a placut ca nu a trebuit sa renunt la machiaj!
    mussete likes this.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Subiecte Similare

1. vreau raspunsuri :(
    De corynus in forum Preconceptia
    Replici: 15
    Ultimul post: 23 nov 2011, 14:28
  2. vreau sa fiu slabuta alaptand
    De lovelife in forum Clubul mamicilor
    Replici: 16
    Ultimul post: 13 nov 2011, 11:07
  3. eu vreau ,dar el nu poate
    De MADAGASCAR in forum Viata de cuplu
    Replici: 3
    Ultimul post: 20 oct 2011, 07:27
  4. Vreau si eu un raspuns!!!
    De marren in forum Sarcina
    Replici: 2
    Ultimul post: 12 nov 2009, 22:05
  5. Vreau sfaturi...medicamente!!!
    De gabriela2009 in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 07 oct 2009, 13:14

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44