Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 17
Like Tree1Likes

Subiect: Vreau gene lungi si dese

Trully Oaspete

Implicit Vreau gene lungi si dese

eu am genele foarte scurte si intotdeauna am vrut gene lungi si dese.acum o luna am fost sa ma pensez la salon iar "cosmeticiana" mi-a spus sa dau pe gene cu ulei de ricin si vitamina A sau E pentru ca acestea sa creasca.voi ce credeti?este cineva care a incercat ,daca da sa posteze aici si sa ne zica si noua...sau poate exista si alte metode,pls am nevoie de un raspuns

Astral Oaspete

Implicit Re: Vreau gene lungi si dese

Eu una nu am probleme cu genele, dar stiu ca eram la liceu si una din colegele mele se dadea cu ulei de ricin... eu una nu am observat diferentza dar ea zicea ca s-au mai indesit putin. Oricum ea se dadea cu lunile nu doar asa o data

Raluk Oaspete

si eu am citit intr`o revista ca uleiul de ricin e bun..deci merita sa incerci

Allys Oaspete

Eu am folosit, are efecte, insa trebuie folosit pe timp indelungat. Eu am niste gene ff mari.. toata lumea se mira cand le vede, ma dadeam cu ricin,are efect regenerator, l-am folosit si pt. sprancene. E f. bun. Sfatul meu este sa-l folosesti. Nu ai ce pierde

Grossy Oaspete

eu am aici ff mare noroc. in liceu aveam o profa de franceza comunista care mereu ma stresa k cik sunt data cu rimel si k imi pun parul pe bigudiuri. Nu eram nici data cu rimel, nici par pe bigudiuri. In final s'a lamurit treaba prin frecat insistent la ochi cu apa pana vedeam in ceata si prin udarea unei suvite mai groase de par.
    era isterica liceului. aveam pt ora ei uniforme speciale fetele, lungi pana sub genunchi si ne schimbam in baie inaintea orei. + fara dresuri, fara tocuri, fara breton(parul strans cu bentita) OOOFFFF...
    am cam deviat...
    si eu stiu de uleiul de ricin k ar fi bun. atat pt gene, sprancene cat si par. era un tratament babesc cu ulei de ricin, gaz si nu mai stiu exact ce alt ingredient pt o podoaba capilara superba.

Flosrika Oaspete

Buna tuturor... eu una le invidiez pe fetele cu gene lingi si dese. Am incercat de toate pt a avea astfel de gene si uleiul de ricin seara de seara chiar si taierea varfurilor si nici un rezultat... asta e... dar dak aflati ceva sa nu am uitati....

Maybe Oaspete

Da, taierea varfurilor e si asta o solutie dar atentie ca nu la toata lumea functioneaza. Cunosc fete care si-au taiat varfurile si acum au niste gene impresionant de lungi. Dar de asemenea cunosc o fata care dupa ce si-a taiat aproape jumatate din lungimea genelor asa a ramas

Liziana Oaspete

personal nu am folosit uleiul de ricin, vit A sau e pt gene insa, am vazut la surioara mea efectele vitaminei A.
    adev este ca a tot dat cateva luni bune- deorece era alergica la fard. cert este ca dupa 2-3 luni a disparut alergia si s-a ales si cu niste gene de invidiat.

Limbuta Oaspete

eu de o luna am inceput sa ma dau seara cu ulei de ricin,nu ma asteptam sa vad rezultate dar acum genele mele sunt mai lungi si dese.ultima data cand am fost sa-mi vopsesc genele atat se mira cosmeticiana k ce gene luni am .ca sa nu imi intre uleiul in ochi l-am aplicat cu o periuta de rimel

Tantza Oaspete

ok,deci va roooog,explicati-mi care-i faza cu uleiul de ricin.genele mele au inceput sa se subtie si sa cada din cauza rimelului si nu stiu ce sa fac. faza cu taiatul nu-i o solutie pt mine pt ca nu vreau sa ma ciopartesc asa cum au patit si alte fete. din cate am citit trebuie sa le dau cu ricin, de la radacina spre varf? si daca sunt alergica si-mi cad toate? adik e posibil sa raman "cheala" la ochi? numai asta imi mai lipseste) parca nu-i de ajuns ca ma oftic cand vad alte fete cu gene extraordinar de lungi si de dese. sau am mai citit ca pot folosi in loc de ricin ulei de masline,si chiar si in loc de rimel.are acelasi efect si poate e mai putin riscant?) oricum,am auzit ca uleiul de masline e bun si pt par,cu care am de asemenea probleme.deci,ce sfaturi imi dati pt gene, si daca puteti si pt par,ca sincer mi-e frica sa nu ajung sa-mi pun o punga pe cap cand ies afara.

Finne Oaspete

Cand eram clasa a 8-a prietena mea cea mai buna si-a taiat din gene pt ca o deranjau la mare (stiu, suna stupid) cand iesea din apa, nu vedea nimic de ele. Si i-au crescut la loc, ca sa vezi, mai lungi. Asa ca am incercat si eu, am taiat un milimetru la cele de jos si la fel, tot mai lungi au crescut, apoi si sus. Inainte aveam genele destul de scurte, acum sunt luuungi (am repetat "procesul" de mai multe ori). Iti trebuie curaj sa faci asta, ideea e sa tai ft putin, aproape insesizabil.

Unregistered Oaspete

Unhappy Re: Vreau gene lungi si dese

acum miam taiat putin genele,insa a mele erau lungi si acum sunt scurte si ma tem ca nu vor creste,voi ce credeti vor creste?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. vreau raspunsuri :(
    De corynus in forum Preconceptia
    Replici: 15
    Ultimul post: 23 nov 2011, 14:28
  2. vreau sa fiu slabuta alaptand
    De lovelife in forum Clubul mamicilor
    Replici: 16
    Ultimul post: 13 nov 2011, 11:07
  3. eu vreau ,dar el nu poate
    De MADAGASCAR in forum Viata de cuplu
    Replici: 3
    Ultimul post: 20 oct 2011, 07:27
  4. Vreau si eu un raspuns!!!
    De marren in forum Sarcina
    Replici: 2
    Ultimul post: 12 nov 2009, 22:05
  5. Vreau sfaturi...medicamente!!!
    De gabriela2009 in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 07 oct 2009, 13:14

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44