Rezultate de la 1 la 6 din 6

Subiect: Cum scapi de cicatricile de la cezariana?

Simona Oaspete

Implicit Cum scapi de cicatricile de la cezariana?

Sora mea a nascut un bebe prin cezariana si i-a ramas o cicatrice foarte urata. In plus ea a mai facut mai demult o operatie de apendicita si cicatricea respectiva s-a facut cheloida. Acum ii este foarte frica sa nu pateasca la fel, mai ales ca aceasta cicatrice e mult mai mare si s-ar vedea foarte urat. Am cautat pe site-urile din strainatate si am vazut ca exista ceva unguente cu silicon special create pentru cicatrici. Se pare ca le vindeca foarte frumos si nici nu se mai formeaza cicatrici cheloide. Si eu sunt foarte interesata de acest subiect, pentru ca am facut o operatie de marire de sani si nu vreau sa-mi ramana cicatrici. Am tot intrebat pe mai multe forumuri dar nu am primit nici un raspuns. Aveti idee daca se poate gasi asa ceva in Romania? Am mai intrebat eu la cateva farmacii dar n-am gasit nimic. Voi stiti ceva?

Unregistered Oaspete

Implicit Si eu am 3 cicatrici

Eu sunt posesoarea a trei cicatrici postoperatorii de toata frumusetea... Doua de la 18 ani iar ultima e cadoul venit cu nasterea Sarei!
    Si ce daca?
    Cu timpul, am invatat sa traisec cu ele si sa nu le mai acord atata importanta, mai ales ca, in costum de baie , e vizibila doar una singura!

Gina Oaspete

Implicit La mine nu se vad cicatricile

Si eu sunt mandra posesoare a unei cicatrici in urma celor doua cezariene...Sunt facute in acelasi loc si cicatricea s-a vindecat foarte frumos..nu se vede din nici un bikini si arata super(in cazul in care o cicatrice poate arata asa )
    Pacat ca nu toti doctorii reusec asemenea "opere de arta". Totusi trecerea timpului mai atenueaza aceste cicatrici...parerea mea. Pupici

Gabrielaa Oaspete

Implicit cicatrici cheloide

Si eu am avut probleme cu cicatricea de la cezariana. Fac cicatrici cheloide si asta s-a facut la fel. Pentru cine nu stie ce inseamna, o cicatrice cheloida este o cicatrice care in loc sa se vindece frumos, ramane umflata, rosie, proeminenta, neregulata si in multe cazuri se mareste. In anumite zone ale corpului este foarte inestetica. Cunosc multe femei care poarta vara numai costum intreg din cauza asta. Insa eu am avut noroc. Am 2 prietene care si-au marit sanii si le-a recomandat doctorul sa se dea cu unguent cu silicon, care se pare ca e cel mai bun pentru cicatrici. Exista multe tipuri de unguente pentru cicatrici, chiar si naturiste, dar doctorul le-a explicat ca efectele nu se compara cu cel al siliconului. Le-a dat o lista cu astfel de unguente si le-a spus sa le caute la farmacii, ca se gasesc greu, sau cel mai bine sa le comande din strainatate. Asa ca amandoua s-au apucat sa caute pe internet in State sa gaseasca aceste unguente. De gasit au gasit imediat foarte multe, dar cand au vazut pretul, una din ele a renuntat. E adevarat ca se preciza ca pe aprox 10 cm de cicatrice iti ajunge tubul ( care este foarte mic) cam 3 luni daca te dai de doua ori pe zi si 6 luni daca te dai o data pe zi, dar Larisa a crezut ca e doar reclama, si nu si-a mai luat. Acum ii pare rau, ca cealalta tipa Dana, s-a dat si i-au disparut complet cicatricile. Am uitat sa precizez ca nu l-a comandat de pe net, ca o mai costa 30 $ transportul si pana la urma la gasit pe unul dintre ele, Dermatix, intr-o farmacie din Bucuresti, dupa multe cautari. Asa ca m-am luat si eu dupa ea cu mari sperante si mi l-am cumparat. Ea s-a dat de 2 ori pe zi si avea sub fiecare san o cicatrice de 5 cm, deci 10 in total. Acum au trecut 6 luni de cand si-a marit sanii, si nu se mai vede din cicatrice decat o mica linie alba. Eu am facut un pic de economie, si m-am dat doar o data pe zi, si a avut efect. Cicatricea nu s-a mai facut cheloida, si s-a diminuat semnificativ. N-a ajuns inca asa invizibila ca a ei, poate si pentru ca au trecut doar 3 luni, dar progresul e semnificativ. Citind prospectul am vazut ca e bun si pentru cicatrici mai vechi, nu ca sa le stearga total, ca dupa mult timp nu mai e posibil, dar ca sa le diminueze si sa le niveleze. Am convins-o si pe Larisa sa se dea, si chiar sunt curiasa sa vad ce rezultate are, ca la ea a trecut un an de la operatie. Bineinteles, conteaza mult si cum e cusatura. Daca e rudimentara si cusuta prost, cum e pe la noi in spitale, atunci efectul va fi doar de imbunatatire nu de disparitie, dar daca e finuta, atunci poate disparea de tot. Mult succes. Eu o sa va mai tin la curent cu progresul meu.

Alia_332 este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    1

Implicit Raspuns Cum scapi de cicatricile de la cezariana?

Sora mea a nascut prin operatie de cezariana si a ramas cu o cicatrice destul de urata. Medicul i-a recomandat sa foloseasca un produs dermato-cosmetic, Cybele Scagel. Cybele Scagel este un amestec de extracte naturale si silicon derivat. Rezultatele au inceput sa se vada dupa 7 zile de tratament.

Din prospectul produsului pot mentiona:
    - ingrediente: ceapa 12%, centella asiatica, aloe vera, floare de dud, tamarin si Hidroxyprolisilane C (silicon derivat)
    - stimuleaza producerea echilibrata de colagen
    - hidrateaza si catifeleaza pielea afectata
    - reduce inflamatiile
    - se aplica de 2 ori pe zi si se maseaza usor pana intra in piele.
    - pentru rezultate mai rapide, a se aplica imediat dupa inchiderea ranii.
    - cicatricile noi se vor vindeca mai rapid, in timp ce cele vechi vor avea nevoie de o mai mare perioada de timp pentru vindecare.

Produsul se elibereaza fara prescriptie medicala si pretul lui este foarte buna, aprox 60 lei.

Merita sa il incercati!

bebeqo este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    25
    Posturi
    5

Implicit Raspuns Cum scapi de cicatricile de la cezariana?

scumpa mamika,

viziteaza-ne situl pentru a va face copii fericiti:
    bebeqo

Subiecte Similare

1. Despre cezariana
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 15 mai 2010, 15:14
  2. Cezariana
    Ultimul post: 01 apr 2010, 21:05
  3. Nasc si eu...dar cezariana
    De Alexandra20 in forum Nasterea
    Replici: 2
    Ultimul post: 18 feb 2010, 21:28
  4. Cum pot sa evit cezariana?
    Ultimul post: 14 oct 2009, 18:42
  5. Cum scapi de greturile matinale din sarcina cu metode naturale
    Ultimul post: 30 iul 2009, 08:29

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44