Vezi rezultatele sondajului: LA CATE SAPTAMANI ATI NASCUT

Votanti
8. Nu puteti vota in acest sondaj
  • 36

0 0%
  • 37

1 12,50%
  • 38

2 25,00%
  • 39

1 12,50%
  • 40

1 12,50%
  • 41

2 25,00%
  • 42

1 12,50%
+ Raspunde la subiect
Pagina 2 din 12 PrimulPrimul 1234567 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 13 la 24 din 135
Like Tree17Likes

Subiect: Voi la cate saptamani ati nascut?

Unregistered Oaspete

Smile Re: Voi la cate saptamani ati nascut?

am si eu o intrebare pt mamicile care au nascut la 42 de sapt.cum sunt bebici daca se nasc asa tirziu?eu am nascut la 42 de sapt o fetita draguta numai ca mi se pare ca e cam lenesa .ati avut careva dintre mamici probleme daca sarcina a durat atit?astep raspuns va rog ,multumesc

doina78 este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2009
    Varsta
    33
    Posturi
    1

Implicit Re: Voi la cate saptamani ati nascut?

buna sunt noua in comunitatea voastra si tare as vrea sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema: sunt din Iasi si ar trebui sa nasca prin cezariana din cauza unei complicatii care nu lasa bebelusul sa se intoarca fiind in prezentare pelvina iar acum suntem la 36 sapt iar medicul meu trebuie sa plece exact in perioada in care trebuie sa nasc (data probabila 27 iulie iar dupa ecograf 20 iulie si e fetita). Am intrat in panica si as vrea un sfat referitor la un medic bun de la cuza voda daca ma poate ajuta cineva!

lovelife este offline Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    507

Fata draga mai ai tot timpul ca bbelusul tau sa se intaorca in pozitia corecta pentru nasdterea vaginala, nu te grabi cu cezariana

emyia este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2009
    Varsta
    28
    Posturi
    14

Buna, dragi mamici, se pare ca n-am mai intrat demult pe aici. Am nascut un baietel scump foc, in 6 iunie, la 40 de sapt. si 6 zile. DPN era in 31 mai, dar se pare ca micutul nu era pregatit sa infrunte caldura ce era in mai si a venit in iunie, mai pe racoare, nu in Romania... In ultima saptamana de sarcina am fost tot stresata si nu puteam dormi noaptea prea bine pt ca nu stiam exact cand vine bebe, eram pregatita sa ma trezeasca durerile in mijlocul noptii, ceea ce s-a si intamplat.

bebitz este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2009
    Posturi
    6

am nascut la 39 saptamani un baietel de 3.4 kg apgar 10

envy_me este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2010
    Posturi
    3

fetelor am si eu o problema.... eu am dupa spusele medicului ba 35 de saptamani, ba 33.... pt ca o data zice intr-un fel, o data in alt fel.... se ia dupa greutatea copilului nu dupa cand am ramas (o dementa de doctora).... ideea e.... as vrea sa fac cezariana.... pt ca sunt mica in bazin... am 1.62.... aveam 50 de kg... aqm sunt o mica si draguta balenutza.... de aprox 56 kg..... cu o burtoaie imensaaaaaaa.... multi mau vazut si s-au inchinat (mama a spus ca la ea nici nu se cunostea.... la mine e pt toata familia.... zici ca va avea copilul 8 kg ) ).... si cel mai important.... IMI E FRICA SA NASC NORMAL.... credeti ca ar trebuii sa astept travaliu? asa zice doctora.... sau sa programez eu cezariana???
    ce ma sfatuiti? se merita cezariana? e grea operatia? am auzit la pareri,... mai mult contra decat pro... deja sunt super speriata.... + ca tin sa mentionez... faptul ca ma duc la wc din 30-45 de min ..... nu pot dormi deloc noaptea!!!! ma ia somnul pe la 5-6 dim... dorm pana la 1.... stau 1-2 ore maxim treaza.... dorm iar pana pe la 5-6 .... pe urma a doua zi dim mai dorm.... vreun sfat de somn ceva???
    + am contractii fff puternice si dureroase.... din ce in ce mai dese... mai ales noaptea....
    tin sa mentionez am aproape 21 de ani sunt cam foarte tinerica

p.s: voi avea baietel... am inteles ca baietii sunt mai lenesi decat fetitele??

mihaela09 este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    25
    Posturi
    1

eu am 39 de saptamani si de ieri tot am o mika skurgere rozalie iar maine ma duk la spital asa mia zis doktorul k sa nask . am emotii deoarece este primul copil. sper k o sa skap rpd de dureri .

aida_dolce este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2010
    Posturi
    23

Citat Citat din envy_me Vezi post
    fetelor am si eu o problema.... eu am dupa spusele medicului ba 35 de saptamani, ba 33.... pt ca o data zice intr-un fel, o data in alt fel.... se ia dupa greutatea copilului nu dupa cand am ramas (o dementa de doctora).... ideea e.... as vrea sa fac cezariana.... pt ca sunt mica in bazin... am 1.62.... aveam 50 de kg... aqm sunt o mica si draguta balenutza.... de aprox 56 kg..... cu o burtoaie imensaaaaaaa.... multi mau vazut si s-au inchinat (mama a spus ca la ea nici nu se cunostea.... la mine e pt toata familia.... zici ca va avea copilul 8 kg ) ).... si cel mai important.... IMI E FRICA SA NASC NORMAL.... credeti ca ar trebuii sa astept travaliu? asa zice doctora.... sau sa programez eu cezariana???
    ce ma sfatuiti? se merita cezariana? e grea operatia? am auzit la pareri,... mai mult contra decat pro... deja sunt super speriata.... + ca tin sa mentionez... faptul ca ma duc la wc din 30-45 de min ..... nu pot dormi deloc noaptea!!!! ma ia somnul pe la 5-6 dim... dorm pana la 1.... stau 1-2 ore maxim treaza.... dorm iar pana pe la 5-6 .... pe urma a doua zi dim mai dorm.... vreun sfat de somn ceva???
    + am contractii fff puternice si dureroase.... din ce in ce mai dese... mai ales noaptea....
    tin sa mentionez am aproape 21 de ani sunt cam foarte tinerica

p.s: voi avea baietel... am inteles ca baietii sunt mai lenesi decat fetitele??
    eu am 30 saptamani..nici eu nu mai pot dormi nopatea de cald si din cauza contractiilor..si bebelusha mea arata ba mai mica,ba mai mare..knd vrea bebe sa vinaatunci vine,nu ti fa probl..eu m rog s ajung la 34 sapt macar..sanatate

anamaria2010 este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    22
    Posturi
    15

buna,,,,vreau si eu sa va intreb ceva,,,,voi la cate saptamani ati nascut?si cand vati dus sa va internati ce v_ati luat cu voi la spital?pt ca eu una sincer nici nu stiu ce imi voi lua cu mn in spital la cat de confuza sunt?v_am pupat avti grija de voi

aida_dolce este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2010
    Posturi
    23

Citat Citat din anamaria2010 Vezi post
    buna,,,,vreau si eu sa va intreb ceva,,,,voi la cate saptamani ati nascut?si cand vati dus sa va internati ce v_ati luat cu voi la spital?pt ca eu una sincer nici nu stiu ce imi voi lua cu mn in spital la cat de confuza sunt?v_am pupat avti grija de voi
    eu am 33 sapt..si dr meu mi a zis ca o sa ma programeze pt cezariana la 37 sapt,pt ca bebelusha mea are cordonutzul in jurul gatului..
    si mi-am facut bagajul:camasi de noapte,halat,papuci,prosop,servetele umede,etc..depinde si cat e dotat spitalul unde vei naste.eu am mai luat pefuzor,cateter,seringi,etc..

oana-oana este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    42
    Posturi
    1.825

Viitoare mamici,intrati pe acest FORUM,la ,,AJUTORRRRRRRRRR''.v-a lasat o viitoare mamica,KARINAGRANELLA,o lista,chiar doua,cu tot necesarul pt bagajelul vostru pt maternitate.Aceasta mamica este tare documentata.Sa nu va speriati cand o sa vedeti listuta............pardon........nu-i listuta,este ditamai lista
    VA pupicei,sanatate si nastere usoara la toate mamicile cu burtici

corynica este offline Banat
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    5.935

Eu am nascut la 39 de saptamani o fetita de 3.200 grame si 45 cm.

+ Raspunde la subiect
Pagina 2 din 12 PrimulPrimul 1234567 ... UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Replici: 166
    Ultimul post: 03 feb 2012, 09:48
  2. Cate teste de sarcina v-ati facut, burtici/mamici?
    De corynica in forum Clubul burticilor
    Replici: 17
    Ultimul post: 05 dec 2011, 09:56
  3. La cate saptamani a miscat bebe?
    De corynica in forum Sarcina
    Replici: 17
    Ultimul post: 23 oct 2011, 07:13
  4. Cate zile trebuie sa-mi intarzie ciclul?
    De panainte Diana in forum Preconceptia
    Replici: 1
    Ultimul post: 05 iul 2011, 13:15
  5. cate luni de sarcina am
    De deea20 in forum Sarcina
    Replici: 5
    Ultimul post: 04 iun 2010, 14:12

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41