dragi mamici,mi se pare f util subiectul asta
va rugam sa mai scrieti in el cum a fost nasterea,la cate saptamani s-a intamplt,dupa cate ore de travaliu
etc
sm uitat si eu duerreile de atunci...si nu pot spune ca am avut o nastere chiar urata dar...mi-e frica de a2a sa nu fie mai urata..dar pana si aceea va trece,de asta sunt sigura....si mai ales ca si recuperraea a fost chiar rapida la mn...din a3a zi,cand mi-a scos un fir,m-am simtit execelnt...insa si inainte ma simteam bn asa ca dupa nastere!doar ca sunt o fire mai sensibila la inceput!!!!!
iar pt tine multa sanatate tie si puiutilor tai dragi!!!!
dragi mamici,mi se pare f util subiectul asta
va rugam sa mai scrieti in el cum a fost nasterea,la cate saptamani s-a intamplt,dupa cate ore de travaliu
etc
Buna dragele mele.Eu am trecut acu 2 ani .Am nascut la 42 saptamani o fetit de 3,200kg si 52 cm.Nasterea mia fost provocata deoarece trecuse de termen si fetita mea tot nu vroia sa scoata nasucul afara.Insas nastera a durat 15 minute.Cele mai dureroase ore a fost intimpu travaliului care le-am avut de la 8 dimineaa pana la 23 seara.si la 23,15 am nascut.Nu am avut rupturi deloc.Apa mi-au rupto singurii medicii la ora 15.00 amiaza.
S-a nascut micutul nostru LUCA 05.05.2012 ora 17.55
ms mult musete,la fel si tie iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos la termen
Cu pastile mi-au provocat durerile.insa apa mi-au rupt cu un ac luuuuuuuung
Buna fetele.
Eu am nascut la aproape 35 saptamani un baietel de 1900 grame si 45 cm.La 9 seara am terminat serviciul iar la 1 noaptea am simtit cum pierdeam lichid amniotic,am mers la spital,au constatat ca aveam membranele fisurate si am nascut natural a doua zi la ora 11.55 dupa ce toata noaptea m-au monitorizat si pe mine si pe bebe care mai si ramasese in urma cu 3 saptamani....a stat apoi la terapie intensiva,la incubator la prematuri....a urmat o perioada grea pt ca el era micut si ne descurcam f greu cu alimentatia dar speram sa ne descurcam si sa-i ajungem din urma pe cei nascuti la termen.
Pana la urma momentele acelea se uita si acu ramane doar bucuria pe care o simti cand iti strangi bebele in brate.
Multa sanatate sa aveti
buna fetele eu am nascut la 36 saptamani bebita a avut 2300 si 43 cm m-am dus la controlsi m-a oprit acolo ca aveam dilatatie trei.la 5 m-a internat si la 2-40 am nascut
nastere la 40 de saptamani , provocata cu pastila , travaliu lung de 17 ore , trebuia sa nasc normal si pe urma cezariana.apa mi-au rupt-o ei inainte de cezariana ca ei tot credeau ca voi naste normal dar bebe la monotorizare nu arata bn deloc iar atunci s-au hotarat.pe urma au mai durat zile grele de recuperare de dureri , iar pe urma vreo 3 luni de depresie post natala.nu a fost usor dar a meritat.acum bebele meu DAVID are aproape 10 luni si suntem fericiti si sanatosi . doresc la toate femeile care isi doresc copii sarcina usoara si nastere usoara.
![]()
Elena sa fie sanatos David.Si fetita noastra are 2 ani peste cateva zile se numeste Raluka si peste 3 luni ai aduc acasa un fratior pe nume David