+ Raspunde la subiect
Pagina 1 din 6 123456 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 64

Subiect: Cat costa o nastere?

Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    29
    Posturi
    867

Implicit Cat costa o nastere?

Buna mamici! Sunt o viitoare mamica de decembrie (sau ianuarie, depinde de cand vrea bebe sa vina ) si ma intereseaza cam cat costa o nastere. Eu as vrea sa nasc natural, dar, daca doctorul imi va spune ca ar fi bine cezariana, voi face in consecinta... M-am interesat pe paginile de internet ale clinicilor private, insa eu voi naste intr-o maternitate de stat... Poate ar parea un subiect tabu, mai ales dupa ce s-a intamplat la maternitatea Giulesti, dar... Va pup!

simvio29 este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    8

Implicit Re: Cat costa o nastere?

Citat Citat din onica_mihaela Vezi post
    Buna mamici! Sunt o viitoare mamica de decembrie (sau ianuarie, depinde de cand vrea bebe sa vina ) si ma intereseaza cam cat costa o nastere. Eu as vrea sa nasc natural, dar, daca doctorul imi va spune ca ar fi bine cezariana, voi face in consecinta... M-am interesat pe paginile de internet ale clinicilor private, insa eu voi naste intr-o maternitate de stat... Poate ar parea un subiect tabu, mai ales dupa ce s-a intamplat la maternitatea Giulesti, dar... Va pup!
    Buna si eu sunt viitoare mamica in decembrie. Mari interesa si pe mine aceste preturi. Eu stiu doar de la nasa mea ca si-a dorit sa nasca normal insa pe ultima suta de metri medicul i-a sugerat cezariana, ar fi dat 200 Euro si a decurs totul bine, chiar a fost multumita de atentia celor din spital. Asta s-a intamplat in Constanta.

Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    29
    Posturi
    867

Buna! Si eu tot din Constanta sunt.

Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    8

Buna Mihaela ma bucur ca pot vb cu cineva din Ct. Eu azi vin la control, dr Poschila Victorian. Stii ceva de acest medic. Eu am venit la el la recomandarea unei persoane.

Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    8

Am omis sa-ti spun, sunt din Tulcea. Nu cunosc foarte bine Constanta de aceea as fi incantata sa primesc parerile tale.

Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    29
    Posturi
    867

Buna simvio29! Despre medicul tau stiu doar ca a fost presedintele Casei de Asigurari de Sanatate Constanta pana in 2004. Mai multe insa nu cunosc. Si eu am mers prima oara la recomandarea cuiva dar pentru ca nu mi-a placut doctorul am cautat pe internet si am ales. Si eu am sange de tulceanca . Pana la urma, cred ca voi discuta deschis cu doctorul despre cati banuti ar trebui pregatiti pentru nastere, mai ales ca la vremurile astea trebuie sa ne cam pregatim din timp si cum vor fi multe cheltuieli inghesuite in perioada aia, prefer sa fim pregatiti din timp... Daca vrei, mai putem vorbi si pe mess. Sarcina usoara si succes la doctor.

Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    8

M-as bucura sa mai vb pe mess mai multe, adresa mea e tot simvio29. O zi buna.

Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    29
    Posturi
    867

Doctorelul meu mi-a zis ca nu costa nimic nasterea si ca din punct de vedere material nu trebuie sa ne facem griji. O problema ar putea fi insa cu materialele sanitare, ptr ca spitalele de stat din tara noastra sunt cam fara fonduri...

Lavin33a este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    4

M-ar interesa celulele sterm..am inteles ca in cta la o clinica particulara costa 2 mil(asta dk nasti acolo)..adik doar ustensilele..fiindca u le cumeri,dai comanda prin tel la buc si cand te duci sa nasti tzi le iei dupa u....VOI STITZI CV?

Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    29
    Posturi
    867

Citat Citat din Lavin33a Vezi post
    M-ar interesa celulele sterm..am inteles ca in cta la o clinica particulara costa 2 mil(asta dk nasti acolo)..adik doar ustensilele..fiindca u le cumeri,dai comanda prin tel la buc si cand te duci sa nasti tzi le iei dupa u....VOI STITZI CV?

Buna Lavin33a! Este pe forum un topic special dedicat celuleor stem si te poti interesa de acolo. Insa recoltare celule stem cu doar 2 milioane nu cred sa existe... costurile fiind mult mai ridicate (undeva la 30 si deva, 40 si ceva de milioane). Un search pe google iti va da adresele web ale centrelor de recoltare, unde ai numerele de telefon pentru contact... Este bine sa te interesezi din timp ca sa stii ca ai facut cea mai buna alegere... Sarcina usoara!

Lavin33a este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    4

Doar ustensilele costa 200 de lei...recoltarea stiu ca ajunge la vreo 3000-4000 lei.

Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    29
    Posturi
    867

Ah da...asa e... dar vorbeste mai bine cu doctorelul tau... Noi asa am decis, ca mergem pe mana lui, ptr ca avem incredere in ce ne va zice... Pup si sarcina usoara!

+ Raspunde la subiect
Pagina 1 din 6 123456 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. cat costa o nastere la Cluj ?
    De carla in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 2
    Ultimul post: 11 aug 2011, 21:34
  2. Cat costa morfofetala?
    De twingirls2010 in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 25 apr 2010, 16:10
  3. cat costa o nastere la giulesti?
    De alecsandra in forum Nasterea
    Replici: 0
    Ultimul post: 15 iul 2009, 15:55

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41