Rezultate de la 1 la 5 din 5

Subiect: infectie dupa nastere

roxxana este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    32
    Posturi
    5

Implicit infectie dupa nastere

buna tuturor! am nascut acum o luna,iar in timpul sarcinii mi-a prescris doctorita "macmiror" ovule fiindca aveam o infectie "vaginita" sau ceva de genul.pana acum nu am avut mancarimi niciopdata,dar acum au inceput sa apara si e f nasol.banuiesc ca si din cauza faptului ca am purtat absorbant non-stop de cand am nascut,fiindca sangeram,abia acum cateva zile s-a oprit sangerarea.in fine chestia e ca nu stiu ce sa mai fac.ma spal mereu si cu musetel,mi-am pus rivanol.aveam pt bebe o crema pt iritatii ale scutecului"sudocrem" si am citit prospectul si este buna si pt adulti.dupa ce am folosit crema,a inceput sa mi se cojeasca pielea si sa ma usture.nu mai puteam de durere vreau sa spun.acum mi-am cupmarat tetraciclina clorhidrat 3%.mi-am pus astazi dupa ce m-am spalat si vad ca este putin mai bine.toti imi spun sa merg la un control.ma doare si rau de tot mijlocul,ovarele.nu prea pot sa stau in picioare.dar eu cred ca si datorita secretiei apar mancarimile astea si m-am gandit sa folosesc ovuleel care nu am apucat sa le iau fiindca am nascut."macmiror".voi ce parere aveti.v-ati mai vonfruntat cu asa ceva.mentionez ca mi-a facut si epiziotomie la nastere.nu stiu ce sa mai fac.

mimi Avatar
    mimi este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2009
    Varsta
    25
    Posturi
    29

Implicit Re: infectie dupa nastere

Bună roxxana,eu am avut macmiror crema dar nu am īntālnit nici o problema nici cāt am folosit crema şi nici după aceea. Din cāte ştiu ovulele de orice fel nu trebuie īntrerupte,tratamentul odată īnceput tb terminat(ex.6 seri consecutiv) altfel boală recidiveaza. Sfatul meu este să nu mai īncerci nici un tratament pānă nu mergi la dr. Să nu păţeşti altele mai rele,doamne fereşte,pānă la urmă părerea unui medic e mai sigură şi īţi rezolvi şi problema. Multă sănătate

mse Avatar
    mse
    mse este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    36
    Posturi
    3.879

Citat Citat din roxxana Vezi post
    buna tuturor! am nascut acum o luna,iar in timpul sarcinii mi-a prescris doctorita "macmiror" ovule fiindca aveam o infectie "vaginita" sau ceva de genul.pana acum nu am avut mancarimi niciopdata,dar acum au inceput sa apara si e f nasol.banuiesc ca si din cauza faptului ca am purtat absorbant non-stop de cand am nascut,fiindca sangeram,abia acum cateva zile s-a oprit sangerarea.in fine chestia e ca nu stiu ce sa mai fac.ma spal mereu si cu musetel,mi-am pus rivanol.aveam pt bebe o crema pt iritatii ale scutecului"sudocrem" si am citit prospectul si este buna si pt adulti.dupa ce am folosit crema,a inceput sa mi se cojeasca pielea si sa ma usture.nu mai puteam de durere vreau sa spun.acum mi-am cupmarat tetraciclina clorhidrat 3%.mi-am pus astazi dupa ce m-am spalat si vad ca este putin mai bine.toti imi spun sa merg la un control.ma doare si rau de tot mijlocul,ovarele.nu prea pot sa stau in picioare.dar eu cred ca si datorita secretiei apar mancarimile astea si m-am gandit sa folosesc ovuleel care nu am apucat sa le iau fiindca am nascut."macmiror".voi ce parere aveti.v-ati mai vonfruntat cu asa ceva.mentionez ca mi-a facut si epiziotomie la nastere.nu stiu ce sa mai fac.
    si eu sunt de parere ca cel mai bine ar fi sa te vada un medic, dar pana atunci, poti incerca cu spalaturi externe cu ceai de pelin ( mie mi-a calmat senzatia de mancarime ).
    Mara Thea, 20.05.2011, ora 03:03

roxxana este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    32
    Posturi
    5

va multumesc mult fetelor pt sfaturi.va doresc multa sanatate!

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    188

ceai de pelin si galbenele este f bun

Subiecte Similare

1. Sexul dupa nastere
    De Cori in forum Viata de cuplu
    Replici: 10
    Ultimul post: 24 feb 2012, 09:53
  2. dieta dupa nastere
    De AnaM in forum Alimentatie si diete
    Replici: 0
    Ultimul post: 19 apr 2010, 08:59
  3. Sexul dupa nastere
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Ultimul post: 30 iul 2009, 09:41
  4. Recuperarea de dupa nastere
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Ultimul post: 30 iul 2009, 07:36
  5. Infectie dupa fiecare contact sexual
    De Astrid in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 2
    Ultimul post: 17 nov 2008, 10:54

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44