Citat din
roxxana
buna tuturor! am nascut acum o luna,iar in timpul sarcinii mi-a prescris doctorita "macmiror" ovule fiindca aveam o infectie "vaginita" sau ceva de genul.pana acum nu am avut mancarimi niciopdata,dar acum au inceput sa apara si e f nasol.banuiesc ca si din cauza faptului ca am purtat absorbant non-stop de cand am nascut,fiindca sangeram,abia acum cateva zile s-a oprit sangerarea.in fine chestia e ca nu stiu ce sa mai fac.ma spal mereu si cu musetel,mi-am pus rivanol.aveam pt bebe o crema pt iritatii ale scutecului"sudocrem" si am citit prospectul si este buna si pt adulti.dupa ce am folosit crema,a inceput sa mi se cojeasca pielea si sa ma usture.nu mai puteam de durere vreau sa spun.acum mi-am cupmarat tetraciclina clorhidrat 3%.mi-am pus astazi dupa ce m-am spalat si vad ca este putin mai bine.toti imi spun sa merg la un control.ma doare si rau de tot mijlocul,ovarele.nu prea pot sa stau in picioare.dar eu cred ca si datorita secretiei apar mancarimile astea si m-am gandit sa folosesc ovuleel care nu am apucat sa le iau fiindca am nascut."macmiror".voi ce parere aveti.v-ati mai vonfruntat cu asa ceva.mentionez ca mi-a facut si epiziotomie la nastere.nu stiu ce sa mai fac.