Pagina 1 din 12 12345611 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 135
Like Tree136Likes

Subiect: Miracole din viata noastra_ povestea nasterii

ofely Avatar
    ofely este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    797

Smile Miracole din viata noastra_ povestea nasterii

Mamici, viitoare mamici fie ca ati nascut prin cezariana sau natural aici sunteti invitate sa va povestiti venirea pe lume a puiutilor vostri indiferent de anul, de luna, cand s-a intamplat minunea, asa mai incurajati viitoarele mamici si bine inteles putem invata din sfaturile voastre. va astaptam si cu pozeeee

ofely Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    797

Implicit Re: Miracole din viata noastra_ povestea nasterii

sper sa va povestesc si eu experienta nasterii cat de curand.... )

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    2.372

Buna tuturor. Ma bucur ca s-a deschis un asa topic. La mine a fost in felul urmator: In dimineata zilei de 21 decembrie la ora 7 fix mi s-a rupt apa. Am inceput sa tremur asa un pic, dar apoi m-am relaxat, am facut o baie, m-am epilat, am mancat, si dupa vreo 2 ore de invartit prin casa si de recapitulat bagajul am decis sa plecam la spital.(nu aveam nicio durere). Am ajuns la spital, si spre fericirea mea, doctorita era de garda, a venit si m-a consultat si aveam dilatatie f mica. Imediat m-a pus in perfuzie si mi-a dat ceva de dilatatie. Dupa 10 minute au inceput durerile alea de care ne temem toate, aveam contractii destul de dese( la 4 min) si f dureroase. Imi era asa de sete ca mi s-a uscat gra si gatul si buzele de nu mai putem. Apa mi-au dat doar ca sa-mi umezesc gura ca nu stiam inca cum voi naste,daca voi reusi natural, sau va fi nevoie de cezariana. Dupa 2 ore a venit doctorita si m-a consultat din nou, si a ramas mirata ca aveam dilatatie 7. Eu nu mai puteam de durere, dar eaa fost cea care m-a incurajat sa mai rabd putin, spunandu-mi ca nu are rost sa-mi faca acuma cazariana, ca nu va mai dura mult. Si asa a si fost, dupa 40 minute aveam dilatatie maxima, m-a urcat pe masa de nastere si in 15 minute am nascut un baietel de 3060 de grame si 49 cm, nota 9. A mai durat 15 minute pana am eliminat placenta si m-a cusut, ca na m-a taiat un pic ca sa nu ma rup. Apoi am stat 4 ore in pat si mi-am masat burta, asa se face, iar dupa 4 ore mi l-a dus si l-am pus la san. Imediat a tras. Pe toata perioada cat am stat in spital a stat cu mine in salon. Dupa 2 zile jumatate am plecat acasa, chiar in ajunul Craciunului, si am sarbatorit in formatie de 3. Si ca sa nu uit, eu sunt din Suceava, si am nascut la spitalul judetean, nu am vrut sa ma duc la particular deoarece acolo se fac doar cezariene si nu au regim de urgente, daca se intampla ceva, nu vine nimeni. Epidurala nu am facut pentru ca la spitalul unde am nascut nu exista o persoana calificata pentru asa ceva. A trecut si fara epidurala si nu imi pare deloc rau ca am ales sa nasc natural. Va pup si sanatate multa la toate mamicile si burticile.
    Selena likes this.

Razvan-Stefan. 21.12.2010

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    2.372

Citat Citat din ofely Vezi post
    sper sa va povestesc si eu experienta nasterii cat de curand.... )
    Din cate vad din semnatura, mai ai putin, esti pe ultima suta de metri cum s-ar zice. Te-ai decis cum vei naste? Eu iti doresc nastere usoara, indiferent cum va fi, recuperare rapida si asteptam sa ne povestesti.

Razvan-Stefan. 21.12.2010

ofely Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    797

Citat Citat din sandy_bell001 Vezi post
    Din cate vad din semnatura, mai ai putin, esti pe ultima suta de metri cum s-ar zice. Te-ai decis cum vei naste? Eu iti doresc nastere usoara, indiferent cum va fi, recuperare rapida si asteptam sa ne povestesti.
    multumim sandy prima curajoasa !!!
    eu voi naste natural.. de fapt asa imi doresc, sa speram ca nu intervine nimic pana atunci. da sunt pe ultima suta de metri si acum nerabdarea e tot mai intensa

AnUtZyIk Avatar
    AnUtZyIk este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.249

Felicitari Ofe pentru topic. Multe mamici isi doreau sa impartaseasca experienta nasterii si asa, noi cele care nu am nascut, prindem experienta din nasterile lor.

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

ofely Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    797

anutzik macar ne mai incurajeaza mamicile chiar daca unele dintre povesti vor fii mai "dure" sunt sigura ca la urma vor scrie toate: "...dar cand mi-am vazut puiutul au trecut toate durerile..."

sandy dupa mine nu ai avut un travaliu lung.. mi-as dori sa mi se intample si mie macar asa

Lore Avatar
    Lore este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    33
    Posturi
    6.520

Ofely... mult curaj , sa ai o nastere usoara si apoi sa iti faci putin timp ptr noi sa ne povestesti cum a fost.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

AnUtZyIk Avatar
    AnUtZyIk este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.249

Citat Citat din ofely Vezi post
    anutzik macar ne mai incurajeaza mamicile chiar daca unele dintre povesti vor fii mai "dure" sunt sigura ca la urma vor scrie toate: "...dar cand mi-am vazut puiutul au trecut toate durerile..."

sandy dupa mine nu ai avut un travaliu lung.. mi-as dori sa mi se intample si mie macar asa
    Si povestile dure ne ajuta mult! Daca Doamne fereste, trecem prin perioada grea sti ce a facut "x" si a fost mai bine. Oricum prin orice am trece o sa uitam totul uitandu-ne in ochisorii puiutului nostru

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

ofely Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    797

Citat Citat din Lore Vezi post
    Ofely... mult curaj , sa ai o nastere usoara si apoi sa iti faci putin timp ptr noi sa ne povestesti cum a fost.
    de abia astept crede-ma sa intru sa va impartasesc povestea nasterii, sa va arat poze sa va bucurati si voi alaturi de mine.... of of

Andreia Avatar
    Andreia este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    339

Buna catre toate burticile curajoase si catre toti bebeii!

Ma bucur ca mai sunt mamici care vor sa nasca natural si ma bucur si pentru cele care nu au travaliul lung. Eu am doar 14 saptamani si imi doresc sa nasc natural dar deja imi este frica...sper ca pana in 9 luni sa se mai diminueze frica.

Va doresc celor care mai au putin nastere usoara indiferent de metoda aleasa iar celor care sunt ca mine la inceput sa avem o sarcina usoara

Va pup pe toate si sa ne bucuram de minunile pe care le avem in burtici

Nicoleta_26 Avatar
    Nicoleta_26 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    576

Eu nu am decat 8 saptamani si sunt la prima sarcina , deci din experienta nu pot sa va povestesc nimic .
    Dar o prietena a nascut acum doua luni de zile si ea mi-a povestit cum a fost .
    Dupa ce s-a dus la control in mod normal in ultima saptamana de sarcina doctorita i-a spus sa mearga la spital ca bebele trebuie sa vina dintr-un moment in altul .
    Zis si facut , s-a dus acasa sa-si ia lucrurile pentru spital si aparatul pentru recoltarea celulelor stem , iar apoi s-a dus la spital si s-a internat .
    Dar bebele nu a venit in prima zi decat in a doua zi dupamasa , si fiindca ea nu s-a dilatat suficient i s-a spus sa urce si sa coboare scarile , dar in cazul ei nici asta nu a ajutat si au decis sa ii faca cezariana .
    Si foarte bine ca i-au facut cezariana deoarece bebele avea cordonul ombilical in jurul gatului , iar cezariana i-a salvat viata.
    Prietena mea a nascut in Germania , unde voi naste si eu , desi eu voi merge la alta doctorita .
    Eu am studiat 2 ani la medicina , deci foarte multe nu stiu nici eu , dar una din profesoare mi-a spus ca ea ne-ar sfatui sa nastem pe cale normala pentru ca e mai bine si pentru mama si pentru bebe pentru ca bebele isi face animiti anticorpi pe care cu cezariana nu ii are .
    Pentru prietena mea si pentru bebele ei cezariana a fost cel mai bun lucru , dar acum tot timpul spune ca o doare operatia si cand bebele papa iar o doare operatia si tot asa, in plus trebuie sa fie atenta la ridicat lucruri grele .
    Dar eu sunt tanara si se pate sa gresesc asa ca sunteti libere sa ma corectati , dar eu totusi cred ca e mai bine pe cale naturala , desi si pe mine ma sperie gandul asta .
    Daca ma gandesc in felul urmator ca am 9 luni la dispozitie sa ma bucur de bebe cum doar o alta mamica m-ar intlege.
    Desi nu simt cum se misca inca pentru ca e prea mic bebele , doar gandul ma umple de bucurie , si apoi voi putea sa simt cum misca pana la nastere , iar dupa nastere ma bucur pentru ca voi vedea bebele fericit si sanatos .
    Deci un pic de durere ar trebi sa nu fie nimic in fata atator bucurii , dupa parerea mea , cel putin .
    Sa speram ca asa voi spune si dupa :P

Pagina 1 din 12 12345611 ... UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Povestea Evei, VBAC reusit - un vis implinit
    De Lalira in forum Nasterea
    Replici: 17
    Ultimul post: 05 sep 2011, 10:48
  2. povestea mea si nastera lui David
    De elena88 in forum Nasterea
    Replici: 8
    Ultimul post: 03 sep 2011, 22:35
  3. Povestea ochisorilor lui Razvan
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 27 apr 2010, 21:43
  4. Povestea Alexandrei
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 26 apr 2010, 10:33

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44