Pagina 6 din 7 PrimulPrimul 1234567 UltimulUltimul
Rezultate de la 61 la 72 din 78
Like Tree11Likes

Subiect: Nasterea la medlife

AvoAndreea Avatar
    AvoAndreea este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    348

Implicit Raspuns Nasterea la medlife

Nu stiu sa iti zic cum e cu persoanele angajate, stiu in cazul meu, am o profesie liberala si imi platesc singura darile catre stat, in speta si sanatatea. Si de aceea ca sa beneficiez de cei 1000 de lei, trebuie sa ma duc personal la CASMB sa solicit adeverinta cum ca sunt asigurata acolo.
    Mamicububa likes this.

Mamicububa Avatar
    Mamicububa este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    39
    Posturi
    868

Citat Citat din AvoAndreea Vezi post
    Nu stiu sa iti zic cum e cu persoanele angajate, stiu in cazul meu, am o profesie liberala si imi platesc singura darile catre stat, in speta si sanatatea. Si de aceea ca sa beneficiez de cei 1000 de lei, trebuie sa ma duc personal la CASMB sa solicit adeverinta cum ca sunt asigurata acolo.
    Aha, am inteles! e corect! Da, la angajati e nevoie doar de adeverinta de la angajator. Plus trimiterea de la medicul de familie. Multumesc.

AvoAndreea Avatar
    AvoAndreea este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    348

Cu placere! Nastere usoara si bebe sanatos tun!!!!

Mamicububa Avatar
    Mamicububa este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    39
    Posturi
    868

Asemenea!
    AvoAndreea likes this.

Ingrid Avatar
    Ingrid este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    645

Dragi burtici,

Sunt insarcinata in 18 saptamani, iar acasa mai am o fetita de 4 ani si 4 luni.
    Am nascut in 2007 la Medlife, cred ca este si anul in care a fost deschisa clinica (din cate imi amintesc). In principiu alesesem sa nasc la stat, la Elias, unde sarcina, pana in a 8-a luna mi-a fost monitorizata de dr. Tutunaru. Din motive personale si pentru ca nu vreau sa aduc referinte negative dr. Tutunaru, am ales clinica privata. Mi-a fost recomandata d-na dr. Parfene Caliopia, de care m-am indragostit instant. Un om bland, rabdator si foarte deschis. Desi nu multi medici accepta sa te preia aproape de nastere, dansa a facut-o. Mi-a cerut tot istoricul analizelor si... stupoare! D-l Tutunaru nu observase ca la ultimul set de analize imi iesise streptococ gr.B. Stiam ca e ceva in neregula, citisem, ma documentasem, insa asteptam si pararea d-nei dr. Parfene, careia nici nu a fost necesar sa-i mentionez problema. M-a intrebat din start "Ce tratament v-a fost administrat pentru streptococ?" Raspunsul era, evident, "Niciunul..." In fine... povestea a avut un final fericit, insa a trebuit sa nasc prin cezariana pentru a exclude cat de mult posibil complicatiile.
    Personalul, jos palaria, d-na mea scumpa Parfene, exceptionala (mentionez ca era rezident pe atunci), conditiile din rezerva la fel. Neonatologul, cu o zi inainte de externare, a venit si mi-a explicat timp de 30 min. cum sa ingrijesc copilul acasa, ne-au chemat pe mine si pe tati sa vedem cum se face baita nou-nascutului, tot timpul aveau grija sa-mi administreze analgezice, asadar nu am avut dureri DELOC, mai degraba o senzatie de disconfort cauzata de plaga in sine... Numai cuvinte de lauda am pentru ei! Adevarat, se pot intampla nenorociri si acolo, la fel cum se poate intampla in orice alt loc, insa, per total si daca s-ar face un sondaj, cred ca un procentaj extrem de mare dintre mamicile care au trecut pe-acolo sunt mai mult decat multumite.
    Asadar, in iunie d-na dr. Gavril-Parfene imi va aduce fetita pe lume, tot acolo, evident

Va doresc tuturor sarcina usoara si puiuti sanatosi, indiferent unde veti alege sa-i aduceti pe lume!
    Mamicububa and AvoAndreea like this.

Erin Theodora

omonia este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2010
    Posturi
    24

Nici o maternitate / spital nu e Dumnezeu...
    Eu incerc in general sa vad partea buna a lucrurilor..la Maternitatea Medlife mi s-au intamplat numai lucruri frumoase..
    Pot sa spun ca au conditii de nota 10...
    Ingrid and AvoAndreea like this.

floreral Avatar
    floreral este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    31
    Posturi
    151

Buna fetele. Eu voi naste la Medlife, la inceputul lui august, cu dr Roxana Constantin.

Am o intrebare: circula zvonuri ca nu prea te lasa sa nasti normal (cu epidurala) la Medlife si incearca sa te convinga sa faci cezariana, ca le este lor mai usor...Nu stiu daca sunt adevarate...Stiti cumva mamici care au nascul normal la Medlife in ultimul timp?

Multumesc.

alina17 Avatar
    alina17 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2012
    Posturi
    6

Buna burtici! Sunt insarcinata in 18 saptamani si voi naste la medlife cu Dr Constantin la sfarsitul lunii Septembrie. Imi doresc sa nasc normal, de aceea am si ales o clinica privata, in ideea unei nasteri mai civilizate. A mai nascut normal cineva cu Dr. Constantin la Medlife?

floreral Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    31
    Posturi
    151

Alina, asta intrebam si eu mai sus. Problema e ca dr Constantin incearca sa ma convinga de cezariana, fara motive intemeiate. Tu i-ai zis ca vrei sa nasti natural?

alina17 Avatar
    Data inscrierii
    mai 2012
    Posturi
    6

Citat Citat din floreral Vezi post
    Alina, asta intrebam si eu mai sus. Problema e ca dr Constantin incearca sa ma convinga de cezariana, fara motive intemeiate. Tu i-ai zis ca vrei sa nasti natural?
    Eu am vb cu dr. de principiu si mi-a zis ca daca sarcina decurge normal, nastem normal fara probleme... Avand 18 sapt, nu stiu daca mi-a zis asa doar ca sa nu se iveasca si alte discutii... Tu la cine ai facut morfologia fetala?

floreral Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    31
    Posturi
    151

Buna, scuze ca raspund tarziu. Cu prof dr Pelinescu. Recomand cu caldura tu la cine faci?

alina17 Avatar
    Data inscrierii
    mai 2012
    Posturi
    6

Citat Citat din floreral Vezi post
    Buna, scuze ca raspund tarziu. Cu prof dr Pelinescu. Recomand cu caldura tu la cine faci?
    Mie mi-a recomandat pe prof. Pelinescu/ dr. Radulescu si dr. Steriu. Am reusit sa imi fac programare la Pelinescu si la Steriu, dar nu stiam la care sa ma duc... Ai fost la morfologie cu sotul tau?

Subiecte Similare

1. Nasterea Euroclinic
    De Mihaela Tudor in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 2
    Ultimul post: 12 mai 2012, 10:16
  2. Ecografie la clinica MedLife in Bucuresti
    De Marinnela in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 32
    Ultimul post: 03 ian 2012, 10:36
  3. nastere la medlife, codreanu dorina
    De danasiedi in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 30
    Ultimul post: 01 mai 2011, 16:08
  4. Nasterea sub apa
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 17 aug 2010, 23:42
  5. Replici: 0
    Ultimul post: 07 oct 2009, 14:36

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44