Eu am nascut la Medlife si am fost ok cu serviciile lor. Am nascut in 2008 si folosesc si acum serviciile lor de pediatrie..Imi pare rau de ce ati patit voi si multa sanatate copilului.
MEDLIFE !!!!!!!!!!!!Ne-a schimbat viata….IN RAU, nu in bine…o data cu nasterea primului copil…era foarte dorit acest copil si am luat –credeam noi-toate masurile pt a fi totul bine;AM ALES CEZARIANA PT A NU traumatiza copilul cu o nastere naturala, si am ales spitalul privat medlife-mare greseala!
Copilul s-a nascut perfect sanatos, insa din cauza unui sughit si a faptului ca bea prea putin lapte(ATENTIE!!!IN PRIMA ZI DE NASTERE) l-au dus la raze(RADIOGRAFIE TORACICA), I-AU PRELEVAT CANTITATI URIASE DE SANGE(2 foi de analize), i-au pus cateter pe mana PT ANTIBIOTICE.D-na Dr. RADU MIRELA uitase tot ce invatase in facultate si anume ca sughitul este fiziologic adica este normal, este natural , urmeaza pur si simplu actului nasterii si nu trebuie sa actinezi medical asupra copilului.si de asemenea uitase ca in primele zile de nastere bebelusului ii ajung chiar si picaturi de lapte; stomacelul lui este extrem de mic-5ml pot fi arhi-suficienti!Ei bine ea avea chef de menevre medicale si inca dintre cele mai agresive-e adevarat ca nu mai erau dacat 2 bebelusi…ea si tanara ei echipa vroiau sa exerseze bebelusi la aparate, la injectii si asta fara sa anunte parintii; DE FAPT, MAI E DE ADAUGAT UN LUCRU, SIGUR CA AU FACUT MANEVRE MEDICALE DEOARECE TOTUL LA EXTERNARE SE PUNE PE HARTIE, DECI COSTA; in fond si la urmaurmei ce e pt PERSONALUL MEDLIFE UN BEBELUS-nimic , doar o sursa de incasat; probabil asa sunt instruiti:cat mai multe analize!
Cu toate acerste intepaturi I-AU PERFORAT 2ARETERE SI VENA PRINCIPALA la cateva saptamani formandu-se DUBLA FISTULA ARTERO-VENOASA;in dreptul fistulei exista si azi CICATRICEA PROVENITA DE LA INJECTIA FACUTA DE ‘PROFESIONALISTII MEDLIFE’; piciorul a inceput sa se umfle, venele au inceput sa se ingroasa, sa se pronunte, capilarele sa se reliefeze, varicele sa apara-LA UN BEBE DE NICI 2 LUNI!vreti sa stiti cu ce suflet ii schibam pampersul?cu ce spaima, cu ce frica ca nu cumva piciorul sa se umfle si mai tare?vreti sa stiti cu ce spaima dormaeam, ma trezeam, TRAIAM?COPILULUI MEU I SE PUTEA FORMA IN ORICE MOMENT CHEAG DE SANGE-HEMATOM CA ii putea fi fatal.
Am facut 3 calatorii in starinatate pana la varsta de un an al copilului cand a fost operate! Fistula a fost inchisa , dar diferenta intre picioare exista,iar venele si capilarele sunt pronuntate!
E greu sa asterni pe hartie asemenea amintiri…dar as vrea sa se inteleaga un lucru:mergeti sa nasteti sau sa va operati in unitati spitalicesti vechi, unde grupul medical este stabil si este obisnuit sa lucreze IMPREUNA.La MEDLIFE E PLIN DE CADRE MEDICALE CARE ISI MAI COMPLETEZA NORMELE/VENITURILE, deci care mai lucreaza si in alte parti;sunt intr-o fluctuatie continua;sunt obositi; multi fara suficienta experienta!!!!!!!
Inainte de toate MEDLIFe este o afacere! este un loc unde mergi la o consultatie, esti tratat cu multa dragalasenie si esti trimis la ‘1100 de analize’..de ce?se incaseaza bani din aceste analize…
Eu am nascut la Medlife si am fost ok cu serviciile lor. Am nascut in 2008 si folosesc si acum serviciile lor de pediatrie..Imi pare rau de ce ati patit voi si multa sanatate copilului.

Eu voi naste la Medlife, am prietene care au nascut tot acolo si au fost f multumite.
Voi posta impresiile mele dupa nastere, am vizitat maternitatea si pana acum sunt foarte multumita de medici si de conditiile de acolo. Sper ca va fi totul bine si imi pare rau pentru cazul nefericit de mai sus.
buna, si eu am nascut la medlife pe 3 februarie. totul a fost bine, medici, asistente.. nu am absolut nimic de reprosat. bineinteles ca pot exista si situatii nefericite, care situatii se pot intalni oriunde. afacere sau nu, medlife te face sa te simti ca acasa. nu regret nici macar o clipa ca am ales ca atat eu cat si copilul meu sa fim tratati omeneste, lucru care nu se intampla la stat. daca vreti si alte detalii, va stau la dispozitie. nastere usoara tuturor. pupuci

ups. eu la medlife ma gandeam sa nasc....
Ultima editare de lovelife : 11 nov 2011 la 13:41

Pe mine una nu m-a facut sa ma razgandesc cazul de mai sus din urmatoarele motive:
1. am vazut ca in ultimul timp s-a facut o campanie f agresiva peste tot cu acest caz, vechi de vreo 3 ani si nu inteleg respectivii parintii daca au patit asa o problema de ce nu au zis nimic atata timp, nu au tras la raspundere personalul medical respectiv, nu au iesit in presa etc....efectiv acum e prima oara cand au depus reclamatie si cer o gramada de bani ( asta am citit in Libertatea, tatal copilului am inteles ca e avocat)
2. nimeni nu a postat si fisa medicala a bebelusului ( pt care am toata compasiunea), poate au existat anumite afectiuni, circumstante, ca sa te pronunti asupra unui caz trebuie sa cunosti toate detaliile si aspectele, inclusiv starea de sanatate a mamei, tot, abia apoi tragi o concluzie.
3. asa cum zicea si ella, peste tot exista si cazuri cu probleme, altfel am trai intr-o perfectiune deplina. Mi-e groaza cand ma gandesc insa cat de dese si de grave sunt cazurile de la stat, dar fiind la ordinea zilei nu mai sta nimeni sa le dea atata importanta- desi ar trebui. ce sa mai zic de ce s-a intamplat la maternitatea Giulesti cu incendiul, sau la alte maternitati cu virusii....
4. am vb din nou cu cunostintele mele si inca o data mi-au spus cu toata sinceritatea ca a meritat nasterea intr-o maternitate privata. au avut o experienta frumoasa, cu amintiri placute, au fost tratate omeneste cu respect si au bebei sanatosi. sper sa fiu si eu la fel de norocoasa ca ele.
pai cea mai ieftina nastere este 7000 ron..la Medlife in functie de felul rezervei de doctorul care te asista daca e colaborator sau intern. Cei interni au preturi mai mici.
si eu am nascut la Medlife in martie 2009 si nu pot spune nimic de rau despre partea de obstetrica. d-na dr. Mirela Popa cu care am nascut a fost super ok, operatia aproape ca nu se mai vede, fara nici un fel de efect negativ dupa 2 ani, INSA am mi s-a spus ca nu se stie ce va fi cu copilul, o intreaga balbaiala a unei doctorite care a fost apoi "preluata" - balbaiala ma refer, de o "mana de fier" Mirela Radu. eu nu o pot numi doctor, ptr ca prestatie ei a fost execrabila, stateam si plangeam langa fereastra unde imi vedeam copilul in incubator, insa nu aveam voie sa merg sa o ating, sa-i vorbesc. eu toata sarcina cat mergeam in masina la birou si inapoi am discutat si i-am cantat fetitei mele, insa acum nu mi se permitea nici sa o vad de aproape - ce psiholog, grija pentru lauza, ce clinica provata cu servicii platite....pana in a II-a seara in care s-a schimbat personalul medical, iar asistenta mai in varsta si o doctorita care nu considerau ca trebuie sa fiu tratata ca o mama isterica mi-au explicat ca trebuie sa alaptez fata... aveam lapte si aproape ca facusem furia laptelui si nimeni nu-mi spusese ce trebuie sa fac...copilul insa a inceput sa manance imediat ce am vorbit cu ea, a avut cel mai probabil o acomodare dificila dupa nastere!!!!!!!
acum sunt din nou insarcinata si aproape ca uitasem is ma gandeam din nou la medlife, ma bucur ca mi-am amintit ca 1 an si jumatate dupa aceea am sarit noaptea din pat ori de cate ori copilul rasufla diferit.....desi fetita mea SLAVA Domnului in 2 ani si cateva zile a avut niste raceli minore cu febra pana in 38...si o dermatita care amaflat ca este o boala intraspitaliceasca....boala pe care a avut-o o alta fetita intamplator a unui coleg, a carui sotie a nascut cu 2 saptamani dupa mine....deci nu este un caz similar cel de mai sus...insa a povesti este greu, foarte greu sa-ti amintesti ce ai simtit cand intr-o maternitate particulara esti tratata de NEONATOLOG mai rau decat cum iti inchipui ca ar fi la "plictisitele" de la stat....

Natalia si eu ma pregatesc sa nasc curand cu dr. Popa, intamplator am auzit de la o pacienta si de dr Radu, dar de bine.
Poti detalia putin de ce nu te-au lasat sa vezi copilul? Care a fost motivul pentru care nu te-ai putut apropia? Tu o consideri vinovata strict pe d-na Radu? Scuze dar nu am inteles foarte bine detaliile din ce ai povestit si chiar ma intereseaza. Merci!
Buna ziua,
imi pare foarte rau de situatia copilasului, intrebarea mea este: esti sigura ca nu exista si alta cauza decat neglijenta/nepriceperea doctoritei Radu?
Intreb asta pentru ca dr. Radu Mirela a avut in grija si copiii mei, nascuti la Medlife in nov.2007 si nov.2008 si chiar nu am ce sa-i reprosez.
In primele zile, copii mei mancau cate 20-30 ml de lapte - deci, nu le ajungeam 5 ml cum spui tu.
Fetita mea a avut o usoara anemie (nu m-am panicat si eu am avut anemie toata sarcina cu tot fierul pe care l-am luat). Stii ce a facut dr. Radu? A venit la mine in rezerva si am stat de vorba despre bebe 10-15 min incercand sa imi explice ca nu e grav, care ar fi cauza si cum o sa remedieze in timp - voia sa ma linisteasca! Unei mamici din rezerva mea i-a explicat, tot cu calm si tot intr-o discutie de 10-15 min ca trebuie sa ii faca un anumit antibiotic copilului pentru ca avea o usora infectie (si mamicii i s-a administrat antibiotic cat a stat in spital - deci, era o problema si la mama) in conditiile astea eu zic ca nu e chiar neglijenta...
Da, faci 1000 de analize cerute de Medlife, dar nu te obliga sa le faci la ei! eu in afara de ecografiile facute la doamna Chitescu, nu am mai facut decat bitest la primul bebe si triplutest la al doilea la ei, restul le-am facut fie gratuite, cu trimitere de la medicul de familie, fie platite, dar la alt laborator unde costurile erau mai mici.
d-na Chitescu m-a tinut 45 de min la o ecografie - de fapt au fost 3 ecografii ca bebe statea intr-o pozitie in care nu ii vedea rinichii -si mi-a zis "doamna, nu plecati de aici pana nu se misca bebe sa ii vad toate organele, mai beti niste apa"(bausem deja 1 litru si ceva!)
Dupa cele "1000 de analize" stii ce linistita m-am dus sa nasc?! prima data natural. A doua oara din cauza unor varice pe care le-am facut pe parcursul sarcinii nu m-au lasat sa nasc natural - era un risc foarte mare pentru mine. Probabil ca in alte parti as fi fost lasata sa nasc natural... si ce se intampla, se intampla...
Inteleg ca este un caz vechi de 3 ani. Ai facut vreun demers juridic impotriva doctorite sau clinicii? te intreb, pentru ca daca unul se intampla asta unuia dintr-e copii mei, si aveam certitudinea ca e vina lor 75% nu mai zic 100% murea de gat cu ei nu scriam pe forumuri!