cel mai bine ar fi sa-ti iei copilul in brate si sa te duci la medic ca nimeni nu poate ghici ce problema ai pana nu te urci pe masa ginecologica.
buna fetelor ma confrunt cu o mare problema , eu am nascut prin cezariana nu ca am vrut eu dar nu se putea alfel au trecut 3 luni de cand am nascut dar la mine se petrece ceva ma doare groaznic burtica, nu tot timpul, la control nu am fost ca nam avut cu cine lasa pitica , mai sant mamici care au nascut si au dureri mai ales an zona ovarelor ... ce o fi caci taietura sa prins frumos .....
cel mai bine ar fi sa-ti iei copilul in brate si sa te duci la medic ca nimeni nu poate ghici ce problema ai pana nu te urci pe masa ginecologica.
Eu te inteleg si eu am nascut prin cezariana si nu m-am dus deloc la control , au trecut 6 luni jumatate, tot asa motivul fiind ca nu am cu cine lasa bebele , dar slava domnului ca nu am avut probleme, poate tu ai racit la burtica ...... iti doresc multa sanatate si piticutei tale la fel
Asa este, eu daca as avea al doilea copil, m-as duce si cu copilul in brate la control daca ma doare ceva.
Si eu am nascut prin cezariana si recunosc ca m-a durut in primele zile, si chiar am sangerat un pic dupa 1 luna ,dar am luat medicamente si mi-a trecut, desigur recomandate de doctorul cu care am nascut.
la operatia mea s-a uitat din greseala o asistenta dupa vreo 4 zile. si cand a vazut ce am acolo a ingalbenit.
asa s-a descoperit ca toata plaga avea infectie si ce-am patit dupa aceea.........
mergi la medic pt ca mai buni sau mai putin buni, tot stiu mai multe decat noi
Copilul meu are 5 ani şi 5 luni. Eu încă mă resimt după operaţie.
Anunţam timpul probabil mai ceva ca cei de la meteo.
Închid ochii şi retrăiesc acele momente la aceeaşi intensitate.
Nu aş mai face cezariană. nu recomand nimănui. Îi întreb pe doctori: de ce fac asta? de ce-şi mint pacientele? pt bani? ştiu ei oare prin ce chinuri vor trece pt fiecare bănuţ şi pentru fiecare durere pe care o pricinuiesc..
mă uit în jurul meu şi văd doctori bătrâni care "plătesc" în chinuri groaznice...
Spunea cineva că datoriile se plătesc deja în această viaţă...
Aşa e! Le văd, le simt, dar nu pot vorbi despre asta... Până şi famila mea mă trimite la psihiatru...
Eu nu am vrut cezariană, doctoriţa a zis că aşa trebuie, s-a întors copilul spunea ea, şi nu mă dilatam, m-am întebat mult timp care a fost adevărul, eu voiam să nasc natural dar ea nu şi nu. am ascultat-o ce era să fac? mă ţinuse toată sarcina sub control şi pe la 4 luni mi-a vorbit de cezariană deşi eu vorbeam de naştere naturală. În ultima lună am stat la pat cu medicamente (droguri le zicea soţul meu- adormeam, mă trezeam nu mai ştiam de e noapte sau zi, dacă mă ridicam din pat simţeam lichidul pe picioare şi copilul ori se zbătea de mă dobora, ori nu se mişca cu orele!)
Dar ce chin am tras după operaţie!!!! Cine zice că scapă de durerile naşterii nu ştie cum e după cezariană!! Îmi aduc aminte cu groază de urcările pe "capră" pt spălături.... Nu te ajută nimeni şi abdomenul tăiat trimite săgeţi de durere şi-n vârful degetelor de la picioare nu numai în creier... Fiecare gând al meu era o rugăciune să rămân în viaţă să-mi cresc copilul...