Rezultate de la 1 la 9 din 9
Like Tree5Likes
  • 4 Post By elena88
  • 1 Post By angelkim

Subiect: povestea mea si nastera lui David

elena88 Avatar
    elena88 este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    768

Implicit povestea mea si nastera lui David

deci sa incepem: povestea mea incepe in vara anului 2010 cand ne mutam si am observat ca si la munca imi era cam rau si acasa si de fumat nici nu mai puteam sa fumez ca ma deranja orice fel de miros mai puternic si am hotarat sa ma duc la ginecologie sa vad daca sunt gravida,si da, intradevar eram insarcinata in 6 saptamani si am fost ce-a mai fericita femeie can i-am auzit pentru prima oara bataile inimii copilasului meu.Si din acea zi am fost foarte atenta ca sa intretin sarcina sanatoasa si de aceea m-am lasat si de fumat si nu mai fumez nici pana in ziua de azi.Ne duceam la doctor din luna in luna la inceput iar spre sfarsitul sarcinii din zi in zi eram asa de fericita la fiecare consultatie ca ori puteam sa-l vad sau sa-i aud inimioara lui micuta .Ma bucuram asa de mult si ma rugam la Dumnezeu sa decurga sarcina bine si nastera sa iasa tot cu bn .intr-un final am ajuns la capatul sarcinii si ma bucuram de fiecare zi care trece si deabea asteptam sa-mi cunosc puiul.Termenul meu de nastere era pe 23 martie 2011 facut de doctora si ajunsesem deja in 20 martie si eu tot nu aveam dureri nimic colul nu era deschis nimic iar doctora imi tot spunea asteapta ca normal trebuie sa astepti intre 10-12 zile de la termenul nasterii.am asteptat si tot asteptat dar nimic nu se intampla si intr-o zi m-am decis imprena cu sotul sa mergem la spital direct sa vedem si ei ce ne spun ca nici nu mai aveam rabdare si nu de alta dar eram la prima sarcina si imi era si frica sa nu se intample ceva cu puiul meu.Am ajuns la spital si cum ne-am dus asa ne-am si intors si ei tot la fel ne-au spus aa... trebuie sa mai astepti ca colul este inca inchis.OK dar eu tot cu sufletul la gura stateam si deabea mai ma lua somnul noaptea de griji ca nu stiam daca este normal.Ma rog... am ajuns in luna lui aprilie deja trecusera 12 zile de la termen si doctora tot in continuare imi spune asteapta si asteapta dar eu nu aveam nici macar o durere.Ma duc cu sotul la doctora intr-o vineri si-mi spune mai asteapta pana sambata si daca pana sambata nu vin contratiile atunci duminica te duci la spital si vezi ce decid ei.Asa am si facut si m-am dus duminica acolo cu o verisoara ca sotul era la munca si cand am ajuns acolo m-au pus la CDG si inimioara lui bebe nu prea batea asa de bn si atunci asistenta mi-aspus ca nu-mi mai da drumul acasa ca si asa am nascut pete termen si tre sa raman acolo ca ceva nu mrge bn in burtica.Am ramas acolo si in ziua aia am stat tot timpul la aparatul acela sa auda bataile inimii sa vada cum functioneaza ,pe la 7 a venit doctorul si-mi spune ca tre sa mai astept pana maine sa ma duc sa dorm ca poate imi vin in seara asta contractiile , dar eu am stiut ca n-or sa vina ,si n-au venit a doua zi dimineata m-am dus in sala de travaliu si acolo ma astepta asistenta si-mi da o pastila sa-mi provoace durerile pe la 10 am luat pastila si pe la 12 au inceput contractiile, dar ce dureri de nesuportat nu mai puteam éra deja 18 si eu deja eram esenuata de atata munca nici nu puteam sa stau in picioare dar nici in pat si dilatatie nimic deabea pe la 20 a vazut asistenta dilatatie 3 cm.Eu nu mai puteam... Am ajuns cu chin cu vai la dilatatie 6 cm si doctora ma sfatuieste sa-mi faca peridulara ca eu nu mai putea rezista si deja imi pierdusem constiinta o data si de aceea doctorul de fapt a vb cu sotul si a luat decizia asta si m-am bucurat f. mult in prima faza dar bucuria mea nu a durat decat 2 ore ca dupa aceea iar simteam tot si era deja ceasul destul de tarziu 2 noaptea.Eram terminata si pe deasupra ca nu-mi ajungea asta ,la CDG inimioara bebeului ii arata foarte prost mergea f. incet si doctora intrase deja in panica si atunci a luat decizia sa-i ia sange din capsor ca sa vada daca CDG minte sau este adrevarat ca ceva nu merge bn.CDG a aratat prima oara fals dar sa mai intamplat inca o data si a doua oara a aratat la fel si credeti-ma ca am uitat de toate durerile care ma cuprindeau.Ma ugam numai la Dumnezeu sa nu se intample ceva cu bebeul meu scump si drag.Se facuse deja 4 dimineata aveam dilatatie 8 cm dar bebele nu vroia sa coboare in jos nu vroia sa-si paraseasca casuta lui.Pe la 4:30 vine doctora la mn si-mi spune ca tre sa fac cezariana ca bebele nu mai poate sa astepte ca trebuie sa-l scoata imediat si la 5 fara ceva eram jos in sala de operatie intr-un fel eram bucuroasa dar pe de alta parte imi doream sa se nasca natural .M-au pregatit pentru operatie si nu mai stiu cand au inceput dar stiu ca totul nu adurat decat o ora ca la 06:09 s-a nascut steluta mea micuta pe nume David Richard si eram in a-l noualea cer dar la fel de terminata dupa 17 ore de munca si dupa aia cezariana.Nici doctorii nu se asteptau la cezariana dar bebeul meu a avut cordonul infasurat de piciorus si de mana si de aceea nu putea saracutul sa coboare in jos.Dupa aceea au mai continuat inca cateva zile de chinuri dupa operatie dar ma bucur acum si cand ma gandesc a trecut tot.am uitat tot.Si ma bucur de viezurasul meu mic care il am si este un rege regele nostru pe care il iubim mai presus de orice inafara de Dumnezeu.acum are 5 luni si este cel mai frumos dar pe care ti-l poate oferi viate credeti-ma este un sentiment unic.Aceasta este povestea mea.

Nikoll este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    28

Implicit Raspuns povestea mea si nastera lui David

Multa sanatate bebelusului,sa va traiasca si sa va bucurati de el.

elena88 Avatar
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    768

Te pup Raspuns nikol

merci nicole sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa creasca frumos sa fie un copil cuminte.si tie iti doresc asta daca ai copii.

Nikoll este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    28

Multumesc, bebelusa mea este pe drum, o asteptam.

Simonacio Avatar
    Simonacio este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    31
    Posturi
    49

miscatoare povestea, adica m-a facut sa ma duc la minunea mea care doarme sa ma uit la ea cu drag. sa-ti creasca bebele mare, mare si sa fie si sanatos!

angelkim Avatar
    angelkim este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    3.058

Cred ca te-au tinut cam mult pana sa se hotarasca la cezariana ceea ce mie mi se pare de neacceptat.Dar ce sa facem,traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.Bine ca totul s-a terminat cu binr pt tine si bebe!
    elena88 likes this.

elena88 Avatar
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    768

Implicit Raspuns

merci toate fetele sincer din inima.va doresc la toate bebelusi cuminti si sanatosi si toata fericirea din lume

elena88 Avatar
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    768

Implicit Raspuns

da si eu cred tot la fel dar din pacate nu am nascut in romania eu stau in germania.Merci foarte mult iti doresc numai bine.

elena88 Avatar
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    768

iti doresc o nastere usoara cum n-a mai avut nimeni si u bebe sanatos si frumos.te pup!

Subiecte Similare

1. Replici: 134
    Ultimul post: 12 mai 2012, 13:02
  2. Povestea Evei, VBAC reusit - un vis implinit
    De Lalira in forum Nasterea
    Replici: 17
    Ultimul post: 05 sep 2011, 10:48
  3. Povestea ochisorilor lui Razvan
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 27 apr 2010, 21:43
  4. Povestea Alexandrei
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 26 apr 2010, 10:33

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44