Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate de la 25 la 36 din 41
Like Tree16Likes

Subiect: Viata dupa cezariana

Alina11 Avatar
    Alina11 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    1.132

Implicit Raspuns Viata dupa cezariana

A! Nu am purtat burtiera, nici nu aveam la ce pt ca imediat dupa operatie burtica imi era aproape plata... E drept ca in momentul nasterii aveam 4,5 kg in plus fata de dinainte de sarcina si am nascut un copil de 3.350 gr si 55 cm. Acum, la o saptamana de la nastere am cu 2 kg mai putin decat cand am ramas insarcinata.
    nectaria likes this.

Dana Avatar
    Dana este offline Moderator
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Citat Citat din Alina11 Vezi post
    A! Nu am purtat burtiera, nici nu aveam la ce pt ca imediat dupa operatie burtica imi era aproape plata... E drept ca in momentul nasterii aveam 4,5 kg in plus fata de dinainte de sarcina si am nascut un copil de 3.350 gr si 55 cm. Acum, la o saptamana de la nastere am cu 2 kg mai putin decat cand am ramas insarcinata.
    ce noroc pe tine alina ... te invidiez eu mai am 15 kg de dat jos ... plus ca imediat dupa cezariana nu am putut purta burtiera ptr ca nu suportam nici macar chilotul peste operatie ...

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"

"Iubeste cat vrei, cum vrei, cum poti... dar iubeste mereu ! "
    Alex&Bianca=Love

Lalira Avatar
    Lalira este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.860

Burtiera nu ajuta la retragerea burtii. Este mai mult pentru confortul mamei. Unele femei se simt mai bine cu ea.
    Uterul se retrage singur cam in 6 saptamani de la nastere, iar restul ce ramane - sunculita, piele in plus- nu se duce cu nicio burtiera din lume.

Eu n-am purtat burtiera nici dupa cezariana, nici acum la adoua nastere.
    A ramas un pic de sunculita, care trebuie lucrata, ca singura nu vrea sa se duca
    Dana and mmm2011 like this.

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    684

Alina daca nu ai avut fire de scos inseamna k te-au cusut cu fire care se topesc...
    Si eu am nascut prin cezariana,miercuri la ora 12:15...am avut sonda dar nu am simtit knd mi-au pus-o pt k eram deja anesteziata...am stat la terapie intensiva pana a2a zi dimineata knd m-au mutat in salon.tot atunci mi-au scos si sonda dar nu m-a durut,m-a pus sa trag aer in piept si atunci au tras-o...dupa 20 d minute de knd m-au mutat in salon mi l-au adus p bebe...de cand mi l-au adus pana am iesit din spital a stat cu mn in salon si l-am alaptat numai la san...pana in prezent nu i-am dat lapte praf...cat despre durere...m-am ridikt a2a zi din pat si am mers putin.m-a durut , am facut calmante,dar aqm nici nu imi mai amintesc...operatia arata bine,nici nu o mai simt...

aria_cluj Avatar
    aria_cluj este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    5.413

ai nascut la sanovil?
    Citat Citat din nectaria Vezi post
    Eu am nascut cu cezariana si in cazul meu a fost foarte bine. Luni dimineata am nascut, luni dupa masa l-a adus sa-l alaptez si marti dimineata la ora 7 ma plimbam cu puiul meu in brate.In timpul operatiei am fost constienta, nu m-a adormit si l-am vazut pe bebe, mi l-a adus sa-l pup!!!! M-a durut putin operatia dar nu foarte tare, nici calmante nu am mai cerut marti... Prima saptamana a fost mai greu. Lactatia a venit cam a 3 zi... dar din pacate nu am avut suficient lapte sa alapte numai la san... am mentinut laptele datorita galaforului. Taietura s-a vindecat frumos, eu nici nu am fost pansata mult (prima zi) si nu am avut nici fire, mi-a facut operatie sudata...

Cred ca dapinde de fiecare organism in parte! La mine a fost fooarte usor si bine!

Nastere usoara iti doresc!

​
    conform eco suntem mai mari!!!

Make a pregnancy ticker

aria_cluj Avatar
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    5.413

si eu am inteles ca e mai confortabil cu burtiera mai ales dupa cezariana
    Citat Citat din Lalira Vezi post
    Burtiera nu ajuta la retragerea burtii. Este mai mult pentru confortul mamei. Unele femei se simt mai bine cu ea.
    Uterul se retrage singur cam in 6 saptamani de la nastere, iar restul ce ramane - sunculita, piele in plus- nu se duce cu nicio burtiera din lume.

Eu n-am purtat burtiera nici dupa cezariana, nici acum la adoua nastere.
    A ramas un pic de sunculita, care trebuie lucrata, ca singura nu vrea sa se duca

​

Make a pregnancy ticker

Lalira Avatar
    Lalira este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.860

Asta depinde de fiecare femeie in parte.
    Daca prinzi o vara torida, nu prea ai chef sa mai tii ceva in plus pe tine, care te face sa transpiri si mai mult
    aria_cluj likes this.

iulya este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    625

Viata dupa cezariana...mi se pare cam mult spus suna un pic a tragic,chia daca se impune, dar nu va suparati pe mine....eu am nascut prin cezariana pe bebik al meu, a fost ok, m-am recuperat bine, normal ca au fost si dureri. Acum la 5 luni de la operatie ma simt la fel ca inainte, burtiera nu am purtat, daca stiam ca e buna pt confort poate imi luam, cu burta nu am ramas deloc deloc. Nici nu recomand nici nu dezaprob cezariana, e chiar o problema de optiune personala, fiecare femeie se cunoaste pe ea cel mai bine, oricate sfaturi binevoitoare ar primi. Eu asa am vrut, asa am nascut, ideea de nastere naturala m-a ingrozit dintotdeauna, asa ca am facut cezariana direct, fara sa experimentez contractii sau travaliu.
    Lil and aria_cluj like this.

aria_cluj Avatar
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    5.413

la cate saptamani ai facut cezariana?in ce oras?
    la clinica privata sau la spital de stat?
    Citat Citat din iulya Vezi post
    Viata dupa cezariana...mi se pare cam mult spus suna un pic a tragic,chia daca se impune, dar nu va suparati pe mine....eu am nascut prin cezariana pe bebik al meu, a fost ok, m-am recuperat bine, normal ca au fost si dureri. Acum la 5 luni de la operatie ma simt la fel ca inainte, burtiera nu am purtat, daca stiam ca e buna pt confort poate imi luam, cu burta nu am ramas deloc deloc. Nici nu recomand nici nu dezaprob cezariana, e chiar o problema de optiune personala, fiecare femeie se cunoaste pe ea cel mai bine, oricate sfaturi binevoitoare ar primi. Eu asa am vrut, asa am nascut, ideea de nastere naturala m-a ingrozit dintotdeauna, asa ca am facut cezariana direct, fara sa experimentez contractii sau travaliu.

​

Make a pregnancy ticker

cryss4 Avatar
    cryss4 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    4.619

Eu am nascut prin cezariana si nu este chiar asa de tragita treaba.E adevarat ca prima saptamana este mai grea,mai ales a doua zii,cand trebuie sa te ridici singura,dar doar suntem mamici si trebuie sa fim puternice! Eu m-am recuperat ft repede,am purtat si burtiera,dar cum spune Lalira fara exercitii degeaba o porti..
    David Andrei -13 septembrie-Ora 21:20

aria_cluj Avatar
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    5.413

eu as vrea sa o port,pentru a nu simti asa de tare disconfortul operatiei
    Citat Citat din cryss4 Vezi post
    Eu am nascut prin cezariana si nu este chiar asa de tragita treaba.E adevarat ca prima saptamana este mai grea,mai ales a doua zii,cand trebuie sa te ridici singura,dar doar suntem mamici si trebuie sa fim puternice! Eu m-am recuperat ft repede,am purtat si burtiera,dar cum spune Lalira fara exercitii degeaba o porti..

​

Make a pregnancy ticker

cryss4 Avatar
    cryss4 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    4.619

Citat Citat din aria_cluj Vezi post
    eu as vrea sa o port,pentru a nu simti asa de tare disconfortul operatiei
    Eu am purtat-o dupa ce am ajuns acasa si mi-am luat o marime mai mare fiindca o marime normala m-ar fi deranjat ft tare
    David Andrei -13 septembrie-Ora 21:20

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Viata sexuala dupa nastere - 5 metode de a regasi dorinta
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 10 feb 2010, 09:41
  2. Discutie intre 2 embrioni despre viata de dupa moarte
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Ultimul post: 30 iul 2009, 21:23
  3. Viata de cuplu dupa nastere
    De lovelife in forum Viata de cuplu
    Replici: 1
    Ultimul post: 06 mai 2009, 22:05
  4. Centura dupa cezariana
    De Unregistered in forum Nasterea
    Replici: 6
    Ultimul post: 26 oct 2008, 15:55
  5. cum va recuperati dupa cezariana
    De lovelife in forum Nasterea
    Ultimul post: 23 oct 2008, 11:05

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44