Citat din
happy
Buna,eu am nascut prin cezariana acum 3 luni si 3 sapt. Din a 2-a zi dupa operatie m-am dat jos din pat. Foarte important pt vindecare este sa mergi cat mai mult ,nu sa stai in pat. A durut,nu pot sa zic ca nu,dar nu faoarte tare. A fost o durere ca o febra musculara putin mai intensa. Deja in a 5-a zi mergeam f bine,dreapta,ma urcam si dadeam jos din pat cu usurinta. Operatia(taietura) nu m-a durut decat la vreo 2 luni f putin ,ca niste intepaturi. Intamplator era vreme urata,ploi.. nu stiu daca a fost o coincidenta sau nu. Cicatricea s-a vindecat f bine. Dupa 2 saptamani nu mai aveam cojita pe taietura. Acum la aproape 4 luni e o dungulita subtire rozalie de 10 cm,care spre capete deja nu se mai observa. Lactatia mi-a aparut la 4 zile,dupa mult ceai de chimen si anason(cam 2 l pe zi) si Galactogil. Dar la 5 ore dupa nastere mi-a adus-o pe fetita la alaptat si deja aveam colostru. Per total a fost ok,mai putin frumoasa e partea cu burta ramasa dupa nastere si faptul ca nu poti sa faci efort(abdomene) timp de 6 luni.
Iti doresc nastere usoara si un baietel sanatos!