Rezultate de la 1 la 8 din 8
Like Tree3Likes
  • 1 Post By Katty
  • 1 Post By georgiana21
  • 1 Post By georgiana21

Subiect: Maternitati

alinutza79 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    3

Implicit Maternitati

Sunt o viitoare mamica, momentan avem 4-5 saptamani suntem mici dar ne facem noi mari cu ajutorul lui Dumnezeu!
    Sunt total dezorientata si ingrijorata de cum se procedeaza pe parcursul sarcinii + unde voi naste?! Tot citesc de o saptamana diverse pareri si opinii despre maternitatile din Bucuresti si nu stiu (nu sunt sigura de una anume).

La particular nu-mi permit (eu aleg varianta cezariana deoarece mi-e teama mare de durere) - ce maternitate e mai buna din toate punctele de vedere (conditii igenice, felul in care se poarta personalul, etc)

V-as multumi din suflet daca m-ati indruma si la un anumit medic care sa-mi urmareasca sarcina si care inainte de toate sa fie OM (adica sa nu ma jupoaie de banuti, sa-si dea interesul, sa aiba grija de mine si bebe)!

Eu am asigurarea de sanatate la policlinica Elias si teoretic as putea sa nasc la maternitatea Elias! Nu stiu pe nimeni care a nascut acolo, nu stiu conditii!

Astept sfaturi si indrumari!

Katty Avatar
    Katty este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    22
    Posturi
    935

Implicit Raspuns Maternitati

Buna Alinutza! Eu voi naste la Elias cu doamna Dr. Zvanca Mona, care este o tipa super. Mai asteapta 1 luna sa se intample evenimentul, si iti voi povestii cum a fost :P
    georgiana21 likes this.

Darius-Cristian - 20.11.2011 ,ora 20:00 , 3330 g, 51 cm , cezariana, APGAR: 9

alinutza79 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    3

In primul rand imi cer scuze ca am postat acest subiect aiurea --- am vazut ca exista rubrica speciala pentru Maternitati! Daca deranjaza foarte tare rog un moderator sa-l mute!

katty - zi-mi si mie te rog mai multe detalii! Tu unde ai fost la controale la doamna Dr, cat i-ai dat/consultatie (chiar daca mergi la cabinet privat sau la stat tot trebuie sa cotizezi), cum se poarta ca medic (raspunde la intrebari, este oare dispusa sa faca si cezariana la cerere?!)

Katty Avatar
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    22
    Posturi
    935

Citat Citat din alinutza79 Vezi post
    In primul rand imi cer scuze ca am postat acest subiect aiurea --- am vazut ca exista rubrica speciala pentru Maternitati! Daca deranjaza foarte tare rog un moderator sa-l mute!

katty - zi-mi si mie te rog mai multe detalii! Tu unde ai fost la controale la doamna Dr, cat i-ai dat/consultatie (chiar daca mergi la cabinet privat sau la stat tot trebuie sa cotizezi), cum se poarta ca medic (raspunde la intrebari, este oare dispusa sa faca si cezariana la cerere?!)

Abia am cunoscut-o acum o luna pe dr. si am avut 2 intalniri pana acum cu ea. La elias nu i`am dat nk, k`s asigurata nah, dar la eco m-a trimis la Clinica Academica unde face consultatii 1 data pe saptamana. La Academica trebuie sa ma duc pe 13 octombrie (ptr prima data, k pana acum am fost la Sanador), si ecografia morfofetala de trim III costa 500 lei . Pe mine m`a luat in evidenta foarte tarziu, si m`am dus cu pila, k nu ma mai lua nimeni in stadiul asta al sarcinii. Mie mi s-a parut foarte ok, tinerica, comunicativa, prietenoasa . Tine foarte mult sa ai dosarul complet, ecografii, dublu-triplu test, bla bla.

georgiana21 Avatar
    georgiana21 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    655

Citat Citat din Katty Vezi post
    Buna Alinutza! Eu voi naste la Elias cu doamna Dr. Zvanca Mona, care este o tipa super. Mai asteapta 1 luna sa se intample evenimentul, si iti voi povestii cum a fost :P

katty si eu tot la elias am nascut cu dl dr Alexandru Filipescu un dr super de treaba de nota 10,o cunosc si pe Mona ea mi a facut eco 4D la 32sapt si ea o super draguta,iar referitor la conditii eu am fost multumita,curatenie in saloane zilnic se da cu mopul,asistentele sunt de treaba iar sectia de neonatologie este super dotata.
    Katty likes this.

ALEXIA-MIHAELA

Katty Avatar
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    22
    Posturi
    935

Implicit Re: Raspuns Maternitati

Citat Citat din georgiana21 Vezi post
    katty si eu tot la elias am nascut cu dl dr Alexandru Filipescu un dr super de treaba de nota 10,o cunosc si pe Mona ea mi a facut eco 4D la 32sapt si ea o super draguta,iar referitor la conditii eu am fost multumita,curatenie in saloane zilnic se da cu mopul,asistentele sunt de treaba iar sectia de neonatologie este super dotata.
    Georgiana, pe u cat te-a costat nasterea la Elias?

georgiana21 Avatar
    georgiana21 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    655

katyy ti am scris si in mesajul privat
    la dr 300euro,anestezist 200lei,moasa 100lei,neonatolog 100lei,asistente 50lei si 50lei pentru cercelusi cam 20mil cu totul
    Katty likes this.

ALEXIA-MIHAELA

negru claudia este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    20
    Posturi
    62

uf eu tre sa nasc i valcea nu imi este frica de nastere mie frica de locul unde voi naste numai mizereie si multe goange peste tot prin saloanele bebeilor si prin paturi e ceva horor acolo

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44