Buna Alinutza! Eu voi naste la Elias cu doamna Dr. Zvanca Mona, care este o tipa super. Mai asteapta 1 luna sa se intample evenimentul, si iti voi povestii cum a fost :P
Sunt o viitoare mamica, momentan avem 4-5 saptamani suntem mici dar ne facem noi mari cu ajutorul lui Dumnezeu!
Sunt total dezorientata si ingrijorata de cum se procedeaza pe parcursul sarcinii + unde voi naste?! Tot citesc de o saptamana diverse pareri si opinii despre maternitatile din Bucuresti si nu stiu (nu sunt sigura de una anume).
La particular nu-mi permit (eu aleg varianta cezariana deoarece mi-e teama mare de durere) - ce maternitate e mai buna din toate punctele de vedere (conditii igenice, felul in care se poarta personalul, etc)
V-as multumi din suflet daca m-ati indruma si la un anumit medic care sa-mi urmareasca sarcina si care inainte de toate sa fie OM (adica sa nu ma jupoaie de banuti, sa-si dea interesul, sa aiba grija de mine si bebe)!
Eu am asigurarea de sanatate la policlinica Elias si teoretic as putea sa nasc la maternitatea Elias! Nu stiu pe nimeni care a nascut acolo, nu stiu conditii!
Astept sfaturi si indrumari!
In primul rand imi cer scuze ca am postat acest subiect aiurea --- am vazut ca exista rubrica speciala pentru Maternitati! Daca deranjaza foarte tare rog un moderator sa-l mute!
katty - zi-mi si mie te rog mai multe detalii! Tu unde ai fost la controale la doamna Dr, cat i-ai dat/consultatie (chiar daca mergi la cabinet privat sau la stat tot trebuie sa cotizezi), cum se poarta ca medic (raspunde la intrebari, este oare dispusa sa faca si cezariana la cerere?!)
Abia am cunoscut-o acum o luna pe dr. si am avut 2 intalniri pana acum cu ea. La elias nu i`am dat nk, k`s asigurata nah, dar la eco m-a trimis la Clinica Academica unde face consultatii 1 data pe saptamana. La Academica trebuie sa ma duc pe 13 octombrie (ptr prima data, k pana acum am fost la Sanador), si ecografia morfofetala de trim III costa 500 lei . Pe mine m`a luat in evidenta foarte tarziu, si m`am dus cu pila, k nu ma mai lua nimeni in stadiul asta al sarcinii. Mie mi s-a parut foarte ok, tinerica, comunicativa, prietenoasa. Tine foarte mult sa ai dosarul complet, ecografii, dublu-triplu test, bla bla.
katty si eu tot la elias am nascut cu dl dr Alexandru Filipescu un dr super de treaba de nota 10,o cunosc si pe Mona ea mi a facut eco 4D la 32sapt si ea o super draguta,iar referitor la conditii eu am fost multumita,curatenie in saloane zilnic se da cu mopul,asistentele sunt de treaba iar sectia de neonatologie este super dotata.

uf eu tre sa nasc i valcea nu imi este frica de nastere mie frica de locul unde voi naste numai mizereie si multe goange peste tot prin saloanele bebeilor si prin paturi e ceva horor acolo