buna mamici
Sunt insarcinata in 18 saptamani si de vreo 3 zile am mici dureri de burta dar pe jos pe la ovare, credeti ca e vorba de raceala sau uteru se dezvolta , ligamente ideea e ca si cand merg ma doare dar nu tot timpu.Intrebarea e daca si voi aveti aceste dureri de care zic eu.
Andreea, daca durerile sunt de fapt niste scurte intepaturi si nu se repeta des, e ok, se intinde uterul. Insa daca e chiar durere, ar trebui sa consulti medicul, ceva nu e in regula. Nu ai cumva probleme cu constipatia?
Pe mine m-a durut burta ca la ciclu si dr a zis ca e iminenta de avort si am stat 5 saptamani numai in pat si am luat duphaston+magne B6, dar sarcina era de 8 sapt, asa ca la tine nu stiu ce poate fi. Mai ales daca te doare de 3 zile, mergi la medic pt linistea ta.
Da nici eu nu stiu ce sa zic, am sa-l sun maine pe doctor, constipata sunt de vreo1 luna dar zicea medicul de fam.ca e normal de la sarcina acum nu stiu idea e ca intr-o seara am ridicat un pic mai greu si azi un pic nu stiu am fost de revelion la munte si de cand m-am intors simt asta mai ales in partea stanga bebele fiind in dreapta.
Draga mea, ai grija cu ridicatul. Eu mai mult de 1 kg nu ridic, daca e cineva sa ma ajute e ok, daca nu, mai bine las acolo, orice ar fi.
Sa stii ca eu nu sunt constipata si am deja 23 sapt. Mananc supe, ciorbe si beau muuuuulta apa.