Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate de la 13 la 24 din 35
Like Tree8Likes

Subiect: nastere in apa?

Miry85 Avatar
    Miry85 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    412

Implicit Raspuns nastere in apa?

Multumesc pt raspuns, m-am uitat apoi pe site la preturi.
    Si eu cred ca ambele te-au ajutat, atat anestezia cat si apa. Oricum, frumoasa experienta cred ca a fost. Si tu iarasi, mamicutza curajoasa.
    Mie imi pare tare rau ca nu am nascut in apa, mai ales ca am avut dureri groaznice, si nici macar un calmant nu am primit,-s-au tot sclifosit, ba ca se schimba tura si primesc de la cealalta, ba cu discursuri lamuritoare ca asa e mai bine, ca ma dilat mai repede si scap una-doua. Macar apa mai diminua poate din dureri...
    Politica asta e si aici: nasterea in apa 100% naturala, fara nici un calmant sau nasterea vaginala, normala cu ceva calmant, daca insististi si ai noroc sa i se faca mila de tine.
    In fine, important e sa fie bebeii nostri sanatosi. Pupici.

elena88 Avatar
    elena88 este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    768

Citat Citat din ramona32 Vezi post
    E adevarat elena, Denis a plutit un pic sub apa, dupa care, mi-a fost pus pe piept.Cordonul a fost taiat mai tarziu, am stat asa cu el in apa cateva minite bune, e fascinant.
    mai jos puteti citi povestea noastra cu fotografii atasate."povestea nasterii in apa a lui Denis", iar daca veti rasfoi blogul, veti mai gasi povesti frumoase cu nasteri in apa si nu numai.Vizionare placuta
    Jurnalul Maternitatii Isis: Povestea nasterii in apa a lui Denis
    ms mult pt sfat foarte frumos auzisem si eu asta dar nu credeam ma tot gandesc la varianta asta.ms mult si voi citi blogul acesta ca ma intereseaza .

Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    285

si eu sunt interesata de aceasta clinica, insa de cand cu zapezile astea nu am putut merge sa o vizitam. Noi suntem din Bucuresti, insa am vrea sa mergem sa dam o fuga pana la Constanta, sa facem o vizita spitalului, sa vb cu dr sa vedem m este, ce ne spune. Mi-as dori tare mult sa merg la C-ta sa nasc in apa, insa mie imi este tare frica de un lucru. Sa presupunem ca DPN-ul meu este 28 aprilie, ma duc cu cateva zile inainte sau chiar cu o saptamana la constanta, stau acolo frumos la un hotel, ma relaxez, si cand bebita mea se hotaraste sa vina, ma imbrac frumos si ma duc la spital...... INSA, daca ea se hotaraste sa vina mai devreme, sa zicem poate cu 2 saptamani, sau doamne fereste se intampla ceva si incep contractiile, ce fac? cum ma duc eu la Constanta in conditiile astea? Al meu este foarte stresat pe tema asta "facem 4 ore pana la Constanta!!!"" si tocmai de aceea nu stiu ce sa fac? voi ce ma sfatuiti? credeti ca as avea timp sa ajung din Bucuresti pana la C-ta daca incep contractiile? sunt la prima nastere, am 23 ani iar acum am aproape 30 saptamani.

Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    285

am citit toate povestile de pe site, la ISIS si sunt foarte impresionante, apoi am inceput sa ma uit pe Youtube la diverse filmulete cu nasteri in apa. SIncer, chiar mi se pare ca apa iti ia durerea cu mana...

ramona32 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    47

Sarcina usoara in continuare iti doresc burtica.Ti-e teama sa nu nasti pe drum Silvia?Nu o sa se intample asta te asigur. Mai ales ca esti la prima nastere. Ce bine ar fi ca dupa declansarea travaliului sa nastem in 4 ore.....Eu la prima sarcina am stat 11 ore in travaliu.
    Si daca ti-as spune ca au venit gravidute la Isis cu travaliul declansat de la distante mult mai mari? La topicul "nastere naturala dupa operatie de cazariana " am pus povestea Andreei.Care datorita conditiilor meteo nefavorabile a decis sa vina cu trenul la Constanta, din Galati....o parte din travaliu l-a "petrecut "in tren. Tot in tren i s-a rupt apa ca sa nu mai spun ca era la a 2a sarcina deci riscul era mult mai mare.Dar, banuiesc ca ai un medic in Bucuresti care iti monitorizeaza sarcina.Cu siguranta medicul respectiv la un simplu control isi poate da seama in ce stadiu te afli daca ai colul deschis , daca sunt sanse sa nasti mai devreme. Multe gravidute procedeaza asa, vin mai devreme in Constanta , se cazeaza la un hotel si asteapta.Altele vin de acasa la primele semne ale declansarii travaliului.Pana acum nu au existat cazuri de nasteri pe drum.Dar dupa ce se mai potoleste vremea poti sa faci o vizita la Isis si vei discuta mai mult despre aceste amanunte cu medicul ginecolog pe care il alegi pt nastere.Pana atunci, bucura-te de ultimele saptamani de sarcina si tine-ne la curent.
    silvia.ioana likes this.

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    47

Aici, un filmulet cu una din nasterile in apa de la Isis. Tot pe Isis TV ve gasi multe astfel de clipuri nu numai despre nastere dar si despre sarcina sau interviuri cu medicii ginecologi, pediatrii ai clinicii Isis.
    http://www.isistv.ro/nasterea/nastere-in-apa/
    silvia.ioana likes this.

Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    285

si as mai avea o problema. stiu ca la ISIS este o singura cada unde se pot face nasteri, nu exista riscul sa fie mai multe mame care trebuie sa nasca in acelasi timp???

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    47

Silvia, de trei ani de cand functioneaza maternitatea nu s-a intamplat sa se bata burticile pe cada.da au fost zile foarte pline in Isis dar cam putine sunt sansele ca 2 gravidute sa nasca(ma refer la momentul expulziei) in acelasi timp. Pentru ca nu vei sta in apa cu orele din momentul in care intrii in travaliu, nu.Vei intra in apa la dilatatie 6-7, sau poate chiar mai mult in functie de cum considera medicul. asta inseamna aproximativ jumatate de ora,sau chiar 10 minute pana in momentul expulziei. Se procedeaza asa pentru ca apa poate incetini travaliul daca ai o dilatatie mica. Pana la 6-7 cm poti apela la diverse metode de relaxare , de atenuare a durerilor. Incerci sa-ti cauti pozitii cat mai confortabile, sau sa mergi , sa te plimbi, sau sa stai pe minge.Nu-ti mai face atatea griji Silvia, ca totul o sa fie exact asa cum iti doresti tu.Vei ajunge la timp in Constanta si vei naste in apa, vei avea ocazia sa vezi cum pluteste micutul tau sub apa si-l vei tine in brate cat iti vei dori tu inainte sa-i fie taiat cordonul ombilical. Domnul dr Mohamed Zaher le da taticilor aceasta posibilitate, de a taia cordonul ombilical bebelusului. Foarte multi tatici asista la nasterea copuilasului lor, stau alaturi de sotie.
    silvia.ioana likes this.

Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    285

multumesc mult pentru incurajari! sper sa fie totul bine! incerc sa ma abtin, si sa nu imi mai fac atatea griji! multumesc!

elena88 Avatar
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    768

Vreau si eu sa te incurajez .Iti urez mult succes si nastere usoara.Si eu cred ca vei reusi sa mergi la Constanta daca vei dori trebuie numai sa crezi in tine si sa ai grija ce-ti spune doctorul care te supravegheaza. Mult noroc in alegerea pe care o vei lua.
    silvia.ioana likes this.

Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    285

Citat Citat din elena88 Vezi post
    Vreau si eu sa te incurajez .Iti urez mult succes si nastere usoara.Si eu cred ca vei reusi sa mergi la Constanta daca vei dori trebuie numai sa crezi in tine si sa ai grija ce-ti spune doctorul care te supravegheaza. Mult noroc in alegerea pe care o vei lua.
    multumesc mult! sper sa fie totul bine, caci sunt tare fricoasa, si din cauza ca sunt tanara si din cauza ca este primul copil. toti apropiatii imi spun ca eu sunt "copilul cu copil"caci am si o fatza de copil, nu prea arat a "femeie"....
    multumesc oricum si sper sa iasa bine!

elena88 Avatar
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    768

Rugaciune Raspuns nastere in apa?

Citat Citat din silvia.ioana Vezi post
    multumesc mult! sper sa fie totul bine, caci sunt tare fricoasa, si din cauza ca sunt tanara si din cauza ca este primul copil. toti apropiatii imi spun ca eu sunt "copilul cu copil"caci am si o fatza de copil, nu prea arat a "femeie"....
    multumesc oricum si sper sa iasa bine!
    O sa fie bine ai sa vezi.Si eu am fost asa , este normal la primul copil sa-ti fie frica , sa fii nesigura daca ei deciziile cele bune si daca va iesi totul bine . Dar te aigur ca totul va fi perfect . La final ai sa fii cea mai bucuroasa femeie cand ai sa-ti tii bebelusul in brate si te asigur ca ai sa uiti toate astea si ai sa razi.Si eu sunt tanara am nascut cand aveam 22 de ani si nici eu nu arat prea matura iar cand eram gravida toata lumea se mira crezand ca am 16 ani si am deja burtica dar acum a trecut totul , au trecut toate temerile dinainte de nastere , a trecut nasterea , au trecut durerile , am uitat tot, acum bebe are 10 luni si ma gandesc deja la al doilea.iti doresc fericire bebe mare , sanatos , frumos si nastere usoara.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44