Da, in Constanta, spre exemplu, la maternitatea privata Isis.
oare se ofara asa ceva si in romania? are cineva experienta ?
In Brasov exista Maternitatea Eva Medlife unde poti naste in apa succes.
Buna Andreea, da nasterea in apa este posibila si in Romania. Eu am nascut in apa la maternitatea Isis din Constanta.Daca te pot ajuta cu informatii , iti stau la dispozitie.Chiar daca nu esti din Constanta poti naste la aceasta maternitate.Vin paciente din toate colturile tarii pentru a-si aduce micutii pe lume la malul marii.Te asteptam cu detalii sau intrebari.
da , cum este nasterea in apa , mamici cu experienta? Am auzit ca dupa ca nasti la bebe inca nu-i taie cordonul omblical si-l mai lasa asa sub apa ca cica el isi mai ia oxigen de la mama si poate sta sub apa
E adevarat elena, Denis a plutit un pic sub apa, dupa care, mi-a fost pus pe piept.Cordonul a fost taiat mai tarziu, am stat asa cu el in apa cateva minite bune, e fascinant.
mai jos puteti citi povestea noastra cu fotografii atasate."povestea nasterii in apa a lui Denis", iar daca veti rasfoi blogul, veti mai gasi povesti frumoase cu nasteri in apa si nu numai.Vizionare placuta
Jurnalul Maternitatii Isis: Povestea nasterii in apa a lui Denis
Daca veti privi cu atentie fotografiile, veti observa ca la mine in brate,Denis este inca legat de mine prin cordonul ombilical. Prima imbratisare, primul sarut de bun venit. Ce momente frumoase, unice!
Foarte frumos! Am inceput sa ma gandesc serios si la varianta asta..., mai ales ca nu costa, si e mai putin traumatizant pt bb. Unii medici sunt rezervati la capitolul asta, unul dintre ei tin minte ca era impotriva, spunand ca omul e terestru, nu acvatic, si nu suntem noi animalutze de apa.
Imi pot permite sa te intreb cat te-a costat? Dupa cate am citit, am vazut k echipa a fost de treaba, a sarit imediat cu ideea de epidurala..., cam rar comportamentul asta intalnit la medicii nostri romani, daca nu le dai "grosul".
Multa sanatate si crestere mare la Denis:*
Miry e adevarat ca omul e terestru dar e bine ca trecerea bebelusului din mediul lichid la cel uscat sa se faca treptat asa ca nasterea in apa ajuta bebelusul la venirea sa pe lume.iar legat e epidurala, eu stabilisem deja cu medicul meu Dr zaher ca de data asta sa nu apelam la anestezie. Dumnealui m-a asigurat ca nu voi avea nevoie mai ales ca deja aveam experienta unei nasteri cu doar 2 ani in urma, asta inseamna pt nasterea no.2 travaliu mai scurt , nastere fulger. daaaar eu sunt foarte panicoasa de fel. Nu pot sa ma laud ca am fost barbata sau ca suportam cu bine durerile insa imi era teama pentru ca prima nastere nu a fost deloc usoara. Dr Zaher incurajeaza pacientele sa nasca cat mai natural , fara medicatie , anestezii dar in acelas timp are nevoie de cooperarea pacientei , iar eu am inceput sa cooperez dupa anestezie. De fapt nici acum nu-mi dau exact seama ce anume m-a linistit: anestezia, sau apa? Cred ca amandoua. dar sa stiti ca cele mai multe paciente care nasc in apa nu apeleaza la nici un fel de calmant.Sunt nasteri !00%naturale.
legat de pret, sunt 2 pachete,
unul de 800 euro, detalii aici Pachetul Prietenos « Isis Medical Center – Primul spital privat din Constanta
si unul de 1000 euro detalii aici pachetul familial « Isis Medical Center – Primul spital privat din Constanta
legat de pret, sunt 2 pachete,
unul de 800 euro, detalii aici Pachetul Prietenos « Isis Medical Center – Primul spital privat din Constanta
si unul de 1000 euro detalii aici pachetul familial « Isis Medical Center – Primul spital privat din Constanta