Rezultate de la 1 la 11 din 11

Subiect: contractii neregulate dar..puternice?!

paparuna este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    36
    Posturi
    7

Cu burtica contractii neregulate dar..puternice?!

Buna ziua din nou mamici,deja am 38 de sapt.la a doua nastere,am contractii asa de mari,incat raman intepenita unde ma aflu la momentul respectiv,ma uit la ceas....din 45 in 45 min.apoi,mai trec 2 ore...apoi,din jum.in jum.de ora si tot asa,halandala...aveti idee de ce se intampla asa? La prima sarcina,sa rupt apa,am fugit la spital,peste 2 ore au inceput contractiile si peste 14 ore de delir am nascut-o pe fetita...acum,nu mai pricep nimic si,tot fetita este! va multumesc si astept raspunsul dvs.
    Ultima editare de paparuna : 22 ian 2012 la 15:52

roxanika_ta Avatar
    roxanika_ta este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    2.538

Implicit Raspuns contractii neregulate dar..puternice?!

paparuna daca ai contractii de astea din 45 in 45 minute.e clar ca nu e de stat acasa.Si daca la prima sarcina ai fugit la spital cum ti sa rupt apa..asta nu inseamna ca stai acasa cu contractii asteptans sa ti se rupa aa.eu in locul tau as merge la spital poate fetita vrea sa scoata nasucul afara.Deci succes si nastere usoara.

S-a nascut micutul nostru LUCA 05.05.2012 ora 17.55

Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    36
    Posturi
    7

iti multumesc Roxanika din nou...nu sa intamplat nimic,m-au tinut o noapte in spital si pe urma,mi-au dat drumul! Uita-te in ce data suntem azi si inca nimic! dopul acela gelatinos a iesit ieri,acum am dureri dar contractii Nu! Nu ma mai duc la spital...sa ma trimita iar acasa! astept...poate se rupe apa...Deja m-am descurajat!

roxanika_ta Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    2.538

Cate saptamani ai?
    daca ai trecut de termen nu sta acasa,poate iti provoaca ei nasterea

gyna24 Avatar
    gyna24 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    1.930

Paparuna sa ai parte de o nastere usoara si un travaliu scurt!!!
    Eu cand am nascut pe timpul sarcinii nu am avut probleme cu contractiile ...Dar in saptamana 39 si cateva zile m-au luat noaptea tarziu contreactiile din jumate in jumate de ora...si pana dimineata mi s-a rupt si apa si am fugit la spital imediat.... Fiind si la prima sarcina m-au monitorizat mi-au facut injectii de dilatare si pana seara am si nascut!!!

gyna24 Avatar
    gyna24 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    1.930

Citat Citat din paparuna Vezi post
    iti multumesc Roxanika din nou...nu sa intamplat nimic,m-au tinut o noapte in spital si pe urma,mi-au dat drumul! Uita-te in ce data suntem azi si inca nimic! dopul acela gelatinos a iesit ieri,acum am dureri dar contractii Nu! Nu ma mai duc la spital...sa ma trimita iar acasa! astept...poate se rupe apa...Deja m-am descurajat!
    Gandeste pozitiv!!!! Esti la a doua sarcina si cred ca deja stii ce te asteapta...durerea nu conteaza are sa treci si peste astea cand vei tine bebelusul in brate ai sa uiti tot greul prin care ai trecut!!!
    Eu cred ca ar fi trebuit sa te tina in spital dupa parerea mea.....
    Asteptam vesti bune de la tine!!!!

elena88 Avatar
    elena88 este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    Varsta
    23
    Posturi
    768

paparuna si eu iti doresc o nastere usoara si un travaliu scurt.sa auzim de bn succes!

Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    36
    Posturi
    7

Roxanika,buna! Sunt Paparuna(Ildiko) care iti spune ca a nascut a-2 a fetita in exact 3 ore(cu totul).Acum are fix o luna Tu trebuie sa ai c-am 29-30 de saptamini,nu?Sa nu-ti fie frica..intradevar,a-2-a nastere nici nu se compara cu prima...e mult-mult mai usor! Scuza-ma ca m-am agatat de tine dar,nu stiu sa folosesc site-ul,nu sunt prea desteapta la calculator!! Vreau sa multumesc la Mamica mea.ro pt.urarea de ziua mea si....habar nu am unde sa scriu si ce butoane sa apas Am nascut-o pe Izabel exact de ziua sotului meu Si...apropo,pina in ultima ora nu am avut contractii absolut deloc,mi-au facut asist.o injectie.. A-si vrea sa tinem leg.daca esti de acord si asa nu intru des, pt.ca nu am timp,din pacate! Iti multumesc si sper ca te simti bine si,ca totul e ok.Sanatate maxima si astept vesti de la tine...cind vei avea timp,bineinteles!

Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    36
    Posturi
    7

Elena,multumes de urare...am nascut foarte usor,urez la toate mamicile nastere ca a mea...urrrra!

roxanika_ta Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    2.538

Citat Citat din paparuna Vezi post
    Roxanika,buna! Sunt Paparuna(Ildiko) care iti spune ca a nascut a-2 a fetita in exact 3 ore(cu totul).Acum are fix o luna Tu trebuie sa ai c-am 29-30 de saptamini,nu?Sa nu-ti fie frica..intradevar,a-2-a nastere nici nu se compara cu prima...e mult-mult mai usor! Scuza-ma ca m-am agatat de tine dar,nu stiu sa folosesc site-ul,nu sunt prea desteapta la calculator!! Vreau sa multumesc la Mamica mea.ro pt.urarea de ziua mea si....habar nu am unde sa scriu si ce butoane sa apas Am nascut-o pe Izabel exact de ziua sotului meu Si...apropo,pina in ultima ora nu am avut contractii absolut deloc,mi-au facut asist.o injectie.. A-si vrea sa tinem leg.daca esti de acord si asa nu intru des, pt.ca nu am timp,din pacate! Iti multumesc si sper ca te simti bine si,ca totul e ok.Sanatate maxima si astept vesti de la tine...cind vei avea timp,bineinteles!
    OOOOOOOOOO papruna normal ca as vrea sa tinem legatura..sa fie domnita ta sanatoasa.Eu am 30 saptamani.Cred ca a fost cel mai frumos cadou pt sotul tau.Iti las adresa mea de mess sukara_yo01@yahoo.com acuma ma simt mai bine am fost internata in spital cu eminienta de nastere prematura am primit tratament si sunt mai bine..saptamana trecuta mia zis la eco ca placenta e f groasa si am dat analize la infectii daca gaseste infectie iarasi va fi nevoie de o spitalizare si tratament cu antibiotic.In rest suntem bine bebe isi intinde picioarele tocmai sub coaste..la eco ne-a zis ca e pozitionat cu capusorul in jos

roxanika_ta Avatar
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    2.538

si la fel si pe Facebook ma gasesti la acea adresa sukara_yo01@yahoo.com voi aparea in lista sub numele Oxana Ciobanu

Subiecte Similare

1. contractii in saptamana 20
    De ellyt in forum Sarcina
    Replici: 2
    Ultimul post: 09 iul 2010, 19:41
  2. Oase puternice si sanatoase cu Strong Bones Plus
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 26 oct 2009, 16:11
  3. cat de des aveti contractii nedureroase?
    De Noua in forum Sarcina
    Replici: 5
    Ultimul post: 28 oct 2008, 15:18

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44