buna draga mea
eu am nascut in noiembrie 2010 si in oradea nu se facea amniocenteza asa k am mers la Cluj la dr Stamatean Florin,ca si om ii de nimic,nici macar nu m-a salutat,dar ca si medic ii foarte bun.Pana la urma asta conteaza.La Cluj era cel mai ieftin din tara.Atunci a costat 840 ron.Iti trebuie adeverinta de la serviciu,si buletinul sa-l ai la tine,si o pijama,papuci de casa k te interneaza 2 ore sa te supravegheze dupa amniocenteza.Sa nu crezi tot ce se scrie pe net,nu-i asa de groaznic.Te inteapa prin burta cu un ac mare,nu doare,putin mai tare ca o injectie.Adresa ii Ginecologie 1, str.Clinicilor nr. 3-5.Nr la care te programezi ii 0264-450.115.O sa iti zica la telefon de ce mai ai nevoie.Si nu dispera ca o sa iasa bine analizele,nu ii cazu sa te ingrijorezi decat dak ai in familie pe cineva cu probleme,in rest au zis asistentele de la Cluj ca foarte rar nu ies bine analizele.
Referitor la un ginecolog bun din Oradea eu am nascut cu Lenghel Liviu de care am fost foarte multumita,dar din pacate a plecat in Germania.Am fost la control la dr. Suciu Viorel si mi-a placut,o sa raman la el mai ales k azi am aflat k is din nou insarcinata

.Are cabinet vis a vis cu spitalul Judetean,pe str gheorghe doja nr.106.Dak vrei te poti programa la nr.0259-211.553.
Sper k ti-am fost de ajutor,dak ai nelamuriri te ajut cu placere.