Aaaa, Sandy, ce m-a distrat reactia sotului tau.
Pe 20 decembrie, cu o zi inainte sa nasc, a venit tatal meu sa doarma la mine, deoarece trebuia sa merga a doua zi la spital . Asa ca a dormit in patul in care dormea sotul meu de 2 luni, ca eu aveam plin de pernute prin pat si nu mai era loc de el. Prin urmare, sotul a dormit cu mine.
Dimineata la ora 7 i-a sunat ceasul sa se trezeasca sa mearga la servici............in momentul ala mi s-a rupt apa. Cand i-am spus, a sarit ca ars din pat,s-a uitata la mine si avazut ca zaceam intr-o balta. S-a dus repede si mi-a dat drumul la apa in cada, si asa speriat imi tot zicea...." na vezi, din cauza ca am dormit cu tine, de aia ti s-a rupt apa".
A fost tare bine ca mi s-a rupt apa in timp ce el era acasa, ca daca nu ma panicam eu.
Aaaa, Sandy, ce m-a distrat reactia sotului tau.
Gata,am nascut !!ce sa va zic,sotul meu era asa de agitat cand mi-a zis ca ma opereaza de parca il opera pe el...i-am zis sa nu asiste la nastere ca imi va face mai mult rau,si bine am facut...
Dupa ce m-a bagat in operatie ,el a stat in camera de emotii ,n-a iesit decat cand l-a chemat asistenta...si s-a dus sa-l vada pe baiat,cand a venit la mine,la t.i,era numai un zambet,mai avea putin si plangea...era foarte emotionat!!
sotul meu a stat la prima sarcina alaturi de mine in timpul travaliului iar cand a iesit feciorul el era in cadrul usii... s-a tinut batos dar era topit de frica, de emotii, suparat ca ma vedea suferind si nu ma putea ajuta . asta se intampla acum 11 ani...
inca nu am vb cu dr , insa el a zis ca nici nu se gandeste sa lipseasca acum, in mai, cand i se va naste fata![]()