+ Raspunde la subiect
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 19
Like Tree2Likes

Subiect: Reactia tatilor cand incepe nasterea

Olimpia Oaspete

Implicit Reactia tatilor cand incepe nasterea

Sotul meu -si cred ca nu e singurul- la fiecare nastere, cand trebuia sa plecam la spital se zapacea. Ii ceream sa-mi aduca pantofii, ciorapii sau ce mai aveam nevoie si ii indicam cu exactitate locurile dar nu le vedea...si ma enerva la culme ca era asa emotionat, cand eu aveam nevoie in momentele alea de luciditate si calm. Ai vostri au fost la inaltime?

Flavia Oaspete

Implicit Re: Reactia tatilor cand incepe nasterea

al meu barbat era la servici cand m-am internat...am plecat cu mama si fratele meu la maternitate... m-au apucat durerile chiar in toiul petrecerii... fratele meu isi serba ziua, asa ca invitatzii au ramas singuri... cand a venit sotul la maternitate era foarte zapacit si credea ca am si nascut... cand m-a vazut era foarte fericit,dar si dezamagit ca fetita intarzia sa apara... depasisem o saptamana de la data cand ar fi trebuit sa se nasca... dar ea statea bine mersi si nu se grabea sa vina pe lume... asa ca am mai stat 2 zile in maternitate pana sa nasc... cand sa nascut,iar a fost confuz, ii spuneam sa imi aduca ceva pt copil,el imi aducea cu totu' alceva... haine pt mine a adus o gramada si tocmai care nu-mi veneau... el credea ca daca am nascut gata am scapat de burta ,de kg in plus... asa ca de nervi incepeam cand so dau in plans cand in ras... ar fi multe de povestit ,dar am lasat mancarea pe aragaz si mi sa nu se arda...

Daiana Oaspete

Noi am plecat impreuna in dimineata respectiva la bucuresti si doctorul dupa ce m-a consultat i-a spus sa se duca acasa ca nu se stie cand nasc. L-am sunat seara pe la 9:30 si i-am spus ca o sa nasc abia dimineata (ca asa imi spusese moasa, de emotii am uitat sa-l intreb pe doctor)si el s-a culcat. Dupa ce am nascut,eram pe masa ma cosea doctorul,mi-a adus moasa tel si l-am sunat. El dormea atat de profund ca nu a auzit tel decat dupa ce l-am sunat de vreo cateva ori. I-am spus ca am nascut si nu-i venea sa creada decat cand l-a auzit pe doctor confirmandu-i. Dupa vreo cateva minute a inceput tel sa sune. El sunase pe toata lumea si au inceput toti sa ma sune.

Alessandra Oaspete

al meu sot dormea cand l-am trezit imbarcata gata si pregatita sa merg la spital:lol:a fost foarte calm si lucid,pt ca nu credea ca o sa nasc(am nascut cu 2 sapt jumate inainte de termen)tot drumul imi spunea ca e alarma falsa,si ca o sa ne trimita inapoi,pt ca aici nu te interneaza inainte.oricum,a reactionat bine

Florina Oaspete

hahahaha noi am plecat sa nastemfara dureri
    am plecat pentru ca ma saturasem eram cat un munte ,am vb cu doctorul seara si m-a programat
    pe 1 martie am plecat la spital la ora 7(kiar radeam pe hol si ma intrebam daca merg sa nasc sau la dans ),m-au pregatit asistentele,mi-au pus pefuzii pe la 9 si la 12 fix am nascut un baietel de 3,800
    ce sa zic am nascut repede

Aurora Oaspete

Eu depasisem 40 saptamani de 1-2 zile si seara am fost la control iar doctorita mi-a gasit tensiunea 15/8.Binenteles ca eram umflata ca un balon si tensiunea imi era sub control, dar era pentru prima data cand depasea 13/7 sau 13/8. Inaite de a-mi lua tensiunea mi-a zis ca saptamana aceea, pana vineri(era marti 01.08.2006), o sa-mi provoace nasterea.A doua zi, miercuri, ma suna doctorita si ma intreaba cand vreau sa nasc, in seara aceea sau a doua zi dimineata si i-am raspuns ca-mi este indiferent.Ea imi zice sa nasc in seara aceea si sa fiu la ora 17 la spital. L-am sunat pe sot la servici, i-am spus, m-am pregatit si l-am asteptat.Aveam ceva emotii, nu foarte multe, desi doctorita imi spusese ca nasc prin cezariana(asa vroiam si eu), sa nu-mi fac probleme si sa stau calma sa nu-mi creasca tensiunea. Am ajuns la spital in jur de 17, m-am internat si pe la 20:30 am intrat in operatie. La 21:05 s-a nascut Marutza, avand o greutate de 3850g, 51cm lungime si apgar 10.

Raxi74 Oaspete

O faza tare legata de nastere mi-a povestit-o o prietena si trebuie redata pentru originalitatea momentului.

Tipa gravida pe ultima suta de metri. Sotul pleaca la pescuit. Actiunea se petrece in 89 prin vara, cand nu existau tel mobile. Sotul trebuia sa se intalneasca la Republica la metrou cu un prieten. Acel prieten trece insa pe la ei pe-acasa dar dupa ce sotul plecase si o gaseste pe ea in contractii. Tipa ii zice : "Fugi dupa el ca a plecat la metrou si spune-i sa se intoarca ca o sa nasc". "Eu intru sa fac un dus , imi fac bagajul si il astept". Prietenul alearga disperat pana la metrou...insa intra pe peron cand metroul pleca. Innebunit a facut singurul lucru ce putea fi facut, iar sotul a auzit in microfon anuntandu-se : "Tovarasul Chiru este rugat sa coboare la prima statie si sa se intoarca acasa deoarece ii naste nevasta"

Daniela77 Oaspete

La Andrei a fost cam asa : stateam la ai mei de 3 zile ca sa nu raman singura acasa peste zi ca ne asteptam de la un moment la altul sa nasc.Dimineata la 6 pleaca Dan la serviciu,il conduc la usa ,vorbim, ma roaga sa ii cumpar o pereche de sireturi daca tot merg in piata sa cumpar flori de tei,ne pupacim si pleaca la serviciu.Dupa vreo jumatate de ora ma pomenesc ca ma insemneaza de nastere.In 1998 telefoanele mobile erau o raritate, Dan era pe un santier la vreo 50 de km de casa asa ca anunta/l daca poti.Am sunat la spital la moasa cu care nascusera toate mamicile din familie si mi/a spus sa vin la spital cand am contractii din 10 in 10 min.Eu una nu simteam mai nimic.Am stat la televizor,am dormit pe pana pe la ora14.Sora-mea facea ture prin casa ca tititrezul: nasti sau nu nasti, ce faci? Pe la 15 am vorbit cu moasa aveam contractii din 10 in 10 min dar nu prea dureroase.Moasa mi-a zis sa vin sa ma vada dar nu crede ca ma interneaza inca, prea eram calma.Cand m-a controlat la spital nu stia cum sa interneze mai repede.La ora 20 se nascuse Andrei si cam atunci a ajuns si Dan la ai mei .Cand l-au intampinat cu sa-ti traiasca baiatul,Dan s-a sprijinit de tocul usii si s-a lasat in jos de au crezut ai mei ca a lesinat.Oricum si in ziua de azi rade de mine ca m-a rugat si el o data sa-i cumpar sireturi si eu nu i-am cumparat.
    angelkim likes this.

mickaela este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2009
    Varsta
    25
    Posturi
    10

la mine tatal copilului a asistat la tot procesul nasterii,cu toate ca era f emotionat.a incercat sa ma convinga inainte sa o iau pe sora mea in locul lui dar i-am explikt ca ma simt mult mai in siguranta dak sta langa mine si ma incurajeaza.mi-a zis dupa ce am nascut ca acum realizeaza cat se chinuie o femeie si nu poate sa-si imagineze cum mama lui si mama mea au facut cate 5 ma ajuta f mult cu bb si sunt multumita de el.sanatate multa

alicris este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2009
    Posturi
    2

Implicit pt toate mamicile

Buna! MA numesc Alina si sunt in ultimul an la facultate si ca atare trebuie sa-mi dau si licenta.Tema de licenta este" Schimbari in viata cuplului odata cu aparitia primului copil" si as avea nevoi d ajutorul cat mai multor mamici si tatici (dc exista) pentru a completa un chetsionar.Cine vr sa ma ajute ma poate contacta la adresa de mail ali_cris 24@yahoo.com. Va rog sa ma ajutati. Multumesc

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    507

Daca vrei sa contribui cu articole la site, vom publica anuntul tau in prima pagina a site-ului

alicris este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2009
    Posturi
    2

Buna eu as vrea daca se poate si eventual dupa c termin chestionarul va pot posta rezultatele chestionarului

+ Raspunde la subiect
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Replici: 16
    Ultimul post: 04 oct 2011, 13:38
  2. Lamaze - Nasterea incepe de la sine
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 06:36
  3. Viata incepe in momentul fecundarii
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 06:33
  4. Cand incepe sa se formeze laptele matern
    De Veta in forum Alaptarea si diversificarea
    Replici: 3
    Ultimul post: 26 oct 2008, 17:54
  5. Cand incepe sa se formeze laptele matern
    De Veta in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 3
    Ultimul post: 26 oct 2008, 17:54

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41