Aviz Anutzyica......tocmai aia ziceam si eu ca e un forum, sau voi inca nu a-ti invatat ce este un forum???? gata, daca intra cineva cu alte idei si contravine parerilor voastre "old fashion" e jignire? ...sau mai bine zis, cum ai defini tu "jignirea"???

LinkBack URL
About LinkBacks

mai ales punctul 1 in care vei gasi definitia pe larg a "jignirii". caci, din cate observ, oamenii asteapta niste raspunsuri de la tine..... La punctul 3, pe care mi l-ai recomdat cu atata caldura, este iarasi vorba despre "jignirile" acestea pe care le tot visezi, ceea ce este intr-o stransa corelatie cu punctul 1! Revin asupra aceleiasi probleme, care a devenit frustranta intre timp: imi poti reda paragraful in care eu am jignit pe cineva??? te-am jignit pe tine?....or, imi poti spune cumva daca eu nu am respectat opiniile altcuiva si am sarit la gatul lui??? oare nu este intocmai ce a facut draga noastra Lalira, care s-a aratat foarte indignata de parerea mea??? si s-a implicat intr-o discutie care nici macar nu o privea(banuiesc ca nu vrea sa nasca prin cezariana) si nici macar nu a avut argumente cu care sa-si sustina afirmatiile, repet aberante??? si sa nu-mi zici ca "aberant" este o jignire....inclin sa cred ca totusi avem cu totii un DEX acasa in care putem sa aflam explicatiile unor cuvinte pe care nu le stim.Tot in DEX vei gasi si explicatia la "old fashion" =eng, demodat, invechit, vechi, e adjectiv nu injurie. Dar, nu-i problema, mai prezinta-mi cateva paragrafe de unde crezi tu si eventual sanctioneaza-maaa..... Eu o sa va recomand cu caldura punctul 11-vi se potriveste de minune!!!
Ma si gandeam, tu, asa de inteligenta si binecrescuta sa te bagi in seama cu mine? Continua sa ma ignori, o sa-mi faci un mare rau.