aaa... pai da si eu am patit tot ca dana exact aceslasi lucru.nu mai vreau cezariana daca mai ma decid sa am vreodata un bebe.eu am nascut acum 7 luni in germania si eram progamata pt nastere normala numai ca bebe a fost cam jucaus si si-a infasurat cordonul de piciorus si manuta si nu a ptut sa coboare. in rest totul decurgea normal...pozitie corecta dilatatie maxima dar nu se stia de ce, pt ca nu-mi facusera inainte ecografie ,de fapt din a 7-a luna si era si normal sa nu se stie ce se petrecea in burtica ,deci nastere provocata ,17 ore travaliu,pe urma cezariana,si inca 3 luni de chin dupa aceea,depresii care imi trecusera dupa vreo 4 luni, iar acum mi-au revenit iar pt ca , cred eu c-am intrerup alaptarea pt ca am facut un abces la o tatica.mmm...da cam greu sper sa treaca din nou.care ma puteti ajuta credeti ca este din cauza alaptarii?nu stiu de ce.![]()
cRED CA Sfaturi oricine poate da..dar fiecare o sa vada atunci,la momentul respectiv ce si cum va fiEu mamica a doi prichindei mici va pot da un singur sfat: AVETI RABDARE
![]()