bine v-am gasit fetelor, eu am nascut recent, pe 19 noiembrie
eu am fost o norocoasa si am avut o sarcina f usoara si placuta, fara greturi, fara probleme. doar in ultimele 3 saptamani mi-a fost mai greu ca eram mare mare, iar mainile si picioarele mi s-au umflat.
Am mers ince de la inceput pe ideea unei nasteri naturale, desi mi-era o frica enorma de durere, dar eram pregatita pentru asta in sufletul meu. ce a urmat a fost greu si nu vreau sa speriu pe nimeni, dar a meritat, a fost experinta vietii mele.
Apa mi s-a rupt pe la 12 noaptea (nu voiam noaptea si nu voiam sa se rupa apa inainte sa inceapa durerile) si abia de la 3 jumate au inceput durerile, la inceput 'simbolice' si apoi tot mai puternice, dar daca te concentrezi si respiri cum trebe e un pic mai usor. 8 ore mi-a durat travaliul, timp in care m-am dilatat la maxim (10 cm), dar pb cu cel mic a fost ca nu era pozitionat cum trebe, era cu capul in jos dar era cu fatza in fatza nu cu spatele in fatza.... astfel ca nu a putut iesi..... chinurile au fost mari si s-a ajuns la cezariana. cand m-au anesteziat am fost atat de usurata ca am scapat de durere.... dar nu mi-am putut vedea copilul cand l-au scos, si nici pana a doua zi, nu aveam voie sa ma misc dupa anestezie.... abia a doua zi l-am vazut putin, iar de tinut in brate abia dupa 3 zile...
sarcina si nasterea sunt niste experiente unice si minunate, atat de fericita si implinica ca atunci nu te simti niciodata inainte, iar dupa ceiti vezi puiul nimic altceva nu mai conteaza, sentim ala e de nedescris..... va doresc si voua sa aveti parte de ele

LinkBack URL
About LinkBacks