Imi pare rau sa te contrazic, insa ce spui tu este in totalitate neadevarat, in cazul meu de exemplu, pot fi intr-adevar cazuri in care se intampla asa. Eu am nascut prin cezariana ca asa am vrut, da, am vrut de buna voie sa fiu taiata si nu regret deloc. Iar referitor la replicile neinspirate ale asist si medicilor, total adevarat, am auzit si eu de asta de la o prietena. Am nascut cu rahie, mi-au pus pe piept imediat bebik-ul, l-au adus chiar la reanimare la alaptat, am avut colostru din belsug si lapte din prima noapte in surplus, iar refacerea extrem de rapida, dureri suportabile doar in prima zi, apoi totul a fost ok. Si nici nu ma imaginez nascand natural, mi-e o frica teribila de durere, recunosc insa ca sunt o persoana ff pudica, pe tot parcursul sarcinii medicul m-a consultat pe masa doar de 2 ori si mi s-a parut ,,ingrozitor"

, in rest era adeptul ecografiilor. Insa referitor la afirmatii absolutizante gen e mai bine sa nasti normal/ cezariana, mi se pare inutil de discutat pentru ca fiecare femeie isi cunoaste corpul, pragul durerii, si, cel mai imp, cum se rasfrange experienta nasterii la nivel psihologic.