Am nascut vaginal normal
Am nascut prin cezariana
Inca nu am nascut
Nu pot sa spun
si eu tot prin cezariana am nascut!
am fost nevoita..dar nu regret nimic!
ma simt foarte bine.. acum la aproape 6 luni de la operatie!
Andrei al meu s-a nascut pe cale naturala, pentru ca asa am optat eu si asa e cel mai bine, dupa parerea mea. Bine, fiecare crede si face ce vrea, dar ar trebui sa va interesati despre avantajele si dezavantajele nasterii naturale in comparatie cu cezariana. Organismul se reface mai repede.Baiatul meu a a vut 4,300 kg si e un scump! Primul baiat, Laur, a avut 3,700 kg si are acum 10 ani; pe Laur tot natural l-am nascut, desi atunci optasem pentru cezariana... Dar n-a fost sa fie, am nascut relativ repede, in 3 ore . Cel mai bine ar fi sa discutati cu medicul dvs. care va ingrijeste si el va va spune cum e mai bine pentru dvs. Oricum, bafta la toate burticile!
Am nascut normal dar a fost extrem de greu. Medicii de la spitalul unde am nascut trebuiau sa doarma noaptea si de aceea am stat 33 ore cu apa rupta. Medicul meu ginecolog a fost in America si asa nu se uita nimeni la mine, ba mai bine o asistenta mi-a spus ca nu am dureri de nastere si ca nasterea mea e pe la Buhusi medicii de la noi lasa f mult de dorit nu ai bani mai bine nasti acasa. Deci viitoare mamici pregatiti-va!
buna fetelor !!... eu am 2 copii unul de 15 ani si unul de 1an si 6 luni... ambele nasteri au fost naturale,la primul am nascut mai usor,iar la al 2-lea am avut o intirziere de 10 zile peste termen si am facut o cadere de calciu in travaliu... dar pina la urma am facut epidurala si totul a fost ok... iar despre medic si asistente nu pot spune nimic,caci s-au purtat foarte bine
Eu am nascut prin cezariana pentru ca puiul meu nu a vrut subnici o forma altfel. In ciuda diverselor incercari de provocare a nasterii n-am avut nici o contractie si nici macar un pic de dilatatie. Pe la 42 de saptamani si ceva s-au hotarat sa-mi faca cezariana desi mie nu-mi suradea deloc ideea. Nu stiu ce sa zic - a fost un pic greu dupa, ridicatul din pat e groaznic, nu prea am putut sa stau dreapta cateva zile, am avut nevoie de ajutor in primele 2 saptamani dar a trecut. Mai conteaza ceva cand puiutul se uita la noi si ne spune "mama"?
Eu am nascut normal,fara epidurala si nu regret deloc alegerea facuta.In timpul travaliului am avut dureri dar in momentul nasterii nu am mai simtit nimic si eram foarte nerabdatoare sa-mi tin copilul in brate.Acum depinde si de organismul fiecaruia,eu dupa 3 zile nu mai simteam nici o durere de parca nu s-ar fi intimplat nimic.
Eu sunt pentru nasterea naturala, cezariana poate aduce multe complicatii
Of, mamici ma speriati, bebe al meu e inca mic , in burtica.Doctorita a spus ca am sarcina pelvina si o sa nasc prin cezariana, deci...nu stiu inca ce sa ma fac ...Am 20 de saptamani, sunt la jumatatea drumului si mai avem timp!Va urez sanatate si numai bine!
Ali si bebe
Eu cred ca mai bine am dureri 3-6 ore maxim la o nastere naturala decat o saptamana dupa nasterea prin cezariana, asa ca aleg nasterea normala
buna,fetelor!am si eu un bebe in burtica,ce urmeaza sa se nasca pe la jumatatea lui mai.optez pentru nasterea naturala,poate chiar cu o peridurala.am prietene care au copii,dar toate au nascut prin cezariana.asa ca nu prea am cu cine sa ma consult cand vine vorba de "plata"(daca intelegeti la ce ma refer!!!!),in cazul unei nasteri naturale.daca vreuna dintre voi imi poate sugera cat...va multumesc anticipat!!!!
normal si tot normal daca ar fi sa mai fie pe bebe 2
eu am nascut natural in Irlanda acum o sapt,a fost f greu,17 ore de travaliu,daca eram acasa sigur imi faceau cezariana din prima,am ajuns la spital cu dilatatia 1 si nu s-a ridicat decat peste vreo cateva ore...apa mi-au rupt-o ei si am nascut peste 8 ore,am avut si temperatura,acum baietelul meu e bine,a fost cam marisor pt mine,3.700 kg,eu inca sunt in refacere,burtica s-a tras f repede,insa sunt f multumita de prestatia medicilor,au avut grija de mine,au fost f atenti si f draguti,nu-mi pare rau ca am nascut departe de casa.Viitoarelor mamici,imi cer scz dak v-am pus pe ganduri,nu toate femeile se chinuie la nastere,depinde de organism,bafta multa si sanatate,aveti grija d voi si d bebe!